canım yanlış anlamaz isen bundan sonraki tedavin için bir dosya yap ,regli günlerini ,ilaçlarını,ve tahlil sonuçlarını ekle doktora her gitiğinde gerçi bilgisayara kaydediliyor ama yanında götürrIii Anliyorum Benim Normal Gonaphene Diye Hap Var Onunla 3 Yumurta Elde Ediliyordu Ama Tüp Bebekte Kullandiğim Onca Iğneye Rağmen 5 Yumurta Elde Edildi Anlayamadim Doğrusu şu 40im çiksada Tekrar Tedaviye Başlasam
yok ben 10 aydır istiyorum bebişi ama hamile kalmadım ve daha bunun için ilaç bile kullanmadım bu ay içinde doktra gitcem belki ilaç verirEvet ölede Işte Ben Bazi Konularda çok şanssizim Sen Hiçmi Hamilelik Yaşamadin Yada Tüp Bebek Yaptirdinmi
canım şansız olduğunu düşünüyosun ama durumu senden kötü olan insanlar var şans açısından birde hangi konu iin diyorsun bebiş konusundamıyok ben 10 aydır istiyorum bebişi ama hamile kalmadım ve daha bunun için ilaç bile kullanmadım bu ay içinde doktra gitcem belki ilaç verir
yok ben 10 aydır istiyorum bebişi ama hamile kalmadım ve daha bunun için ilaç bile kullanmadım bu ay içinde doktra gitcem belki ilaç verir
tamam canım bencede ama sakin ol bak ne güzel konuşuyoruz herkesin sorunu var çeşit çeşit,sen umudunu birde inancını yitirme allahım hakkımızda ne hayırlı ise onu verir inşallahöyleydi Zaten Benim Yapilan Testler Adet Günlerim Hepsi Yaziliydi Tüp Bebeğe Başladiktan Sonra Testlerim Mevcut Değil Ben Bekleyemediğim Içi Ntelefonla öğrendim Sonuçlarimi Hepsi Iyiydi Iyi Olmasa Yapilmaz Yapilsada Tutmazdi Tutuğu Içinde Gerek Duymamiştik şimdi Bu Olay Olunca Drtekrar Görüşüp Testlerimin Sonucunu Alicam Hazirladilar Zatende Işye Ben 40liyimya Ondan Beni Dişari çikarmiyorlar Bide Bişi Yaparim Diye Korkuyorlar Galiba
kız ben ikizim benimde ikizim olurmu acaba yerim onlrı ben arkadaşmı olmuşlarrr oy oyOOO CANIM SEN ÇOK YENİSİN HİÇ ENDİŞELENME AMA SAKIN ERTELEMEBİRİ BENİM BİRİ SENİN İNŞALLAH
EVET CANIM AMA 10 YILDIR BİZ KÜÇÜLDÜK MADDİ AÇIDAN ŞU AN BEKLEMEK ZORUNDAYIM senağlamacanım istanbuldamısın orada hastane altarnatif çokk ya küçük bir şehirde olsaydın birde öyle düşünnn
ertelemiyecem zaten atamamda olmuyor neyi bekliyecem ki ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,OOO CANIM SEN ÇOK YENİSİN HİÇ ENDİŞELENME AMA SAKIN ERTELEMEBİRİ BENİM BİRİ SENİN İNŞALLAH
anladım canım çok masraflı çok bende bilmiyodum yeni yeni araştırıyorum fiyatlarıda allah yrdımcımız olsunEVET CANIM AMA 10 YILDIR BİZ KÜÇÜLDÜK MADDİ AÇIDAN ŞU AN BEKLEMEK ZORUNDAYIM senağlama
inşallah canım birde sanal ama gerçekten bunlarıda paylaşamıyorsun tanıdıklarla çünki yargılayıcı ve sinir oluyorlarGerçekmi Ne Güzel Neden Olmasin Ikizlere Bayilirim Evet Ya Arkadaşlar şimdilik Sanalalemdeler Ama Inşallah Gerçekte Olucak
Merhaba Arkadaşlar 2,5 Yillik Evliyim 10 Aydir Bebişim Olmuyor Bende 1 Yili Beklemeden Doktora Gittim Bana Reglinin 21.günü Progesteron Hormonu Analiz Edildi Ve 0,91 çikti Bu Ayda 2. Günümde E2 Ye Bakildi O Normal çikti Bende Reglilerim Düzensiz Olmaya Başladi Yaklaşik 2 Yildir Böyle Sonuç Olarak Yumurtlamam Olmuyo,yine Reglimin 13. Günü Gitcem Doktora E2 Ve Ultrason Bakilacak Aranizda Benim Durumumda Olan Arkadaşlarimiz Tecrübelerimizi Paylaşalim Benim Durumumda Yani Kadinin Yumurtlamasina Bağli Gelişen Kisirlik Olan Arkadaşlarim Yazarsaniz Memnun Olurum,,