Yumurtlama Ve Hormon Sorunlari Olanlar

beril tebrik ederim..inşallah bebeğine sağlıcakla kavuşursun..kayseri de hangi doktora gittiğini söylersen çok sevinirim.benim de dr sıkıntım var da..sevgilera.s.a.s.
merhaba arkadaşım teşekkür ederim ben kayseride özel huma kadın ve doğum hastanesine gittim.doktorum erşad batmaz sağlıcakla kalllllll,,,,,

beril iyiyim canım bu hafta yumurtlama gunlerim basladı bidolu bi boş mesaiye devam seni sormalı pardon artık sizidicez demi nasıl bebiş ne zaman gidicen bidaha doktora senin purogesteron düşüktüya herhalde ilaca baslamıssındır haberler sende canım
merhaba canım iyiyiz çok şükür bugün kalp atışını gördük,,,,,,,canım doktorum bana vitamin verdi sadece,,,,,deneyimli bir doktor düşük tehlikem yokmuş ondan vermedi diye düşünüyorum çok öpüyorum,,,,,

arkadaslar bende 2.5 yıllık evliyim 1senedir korunmamamıza ragmen hamile kalamadım.doktor gittim hormon testlerim ii çıktı fakat yumurtalıklarımda tembellik görüldü adetin 5.günü klomen e bşladım ilk seferde yumurtam 13mm de kaldı bu seferkinde 19 mm oldu ce catlatma ignesi vuruldum suan bekliyoruz cok fazla düşünüyorum zaman hiç gecmiyor sabrımı artırmaya calışıyorum birbirimize dua edelim tecrübeli arkadaslardan cvp bekliyoruum
merhaba arkadaşım banada önce yumurtlaman olmuyor dendi progesterondüşüktü sonra e2 tahlilleri yapıldı yumurtlamam kendiliğinden oldu ve reglinin15 günü bu herkeste farklı tabi pregenly çatlatma oldum gerisi billindiği gibi ve çok şükür ilk çatlatma iğnemle hamile kaldım ateşim hep yüksekti kasıklarımda ara ara hafif sancılar oluyordu dualarım sizlerleeee

sema arkadaşım benim durumumda seninle aynı biz de tam 1 yıl oldu korunmuyoruz yumurtalarımda tembellik çıktı ilk ay kloman 5 gün günde 2 tane kullandım ama etki etmedi ikinci ay 10 gün günde 3 tane kullandım yumurtalarım gelişti ve çatlama iğnesi vuruldum ama kontrole gittiğimde bebek değil kist yapmış olduğumu gördük şimdi tekrar adet görüp kisti atıp atmadığımı takip edicez
inşallah sen benden daha şanslı olursun ve hayallerin 1 ay daha ertelenmez:emir_bebek::1hug:

arkadaşım inşallah sende anne olursun umudunu yitirme ve stres yapmamaya çalış,,,,,,,,o kist kısa zamanda kayboluyormuş sağlıcakla

Beril nasıl gidiyor hamilelik??Anne olacak olmak eminim çok heyecanlıdır.
İnşallah herşey iyi gelişir, bebeğini kucağına alırsın canım.

uslecim ben şuan izmirde oturmuyorum foruma üye olduğumda izmirdeydim ama sonra eşimin tayini çıktı düzcedeyim burada dr a gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum inş bir gün ona teşekkür edicem bebeğimi kucağıma alınca:)
canım pek dr tanıdığm yok ama arkadaş akrabam çok izmirde istersen senn için iyi bi dr araştırırm izmirin neresinde oturuyosunuz bizim çoğunluk şirinyerde

edhak canım ben bornovadayım israel aruha gidiyodum en son zaten artık bıraktım kimseye gitmiyorum genede iyi bi dr duyduysan tavsiyeni dinlerimaraştırırım bakalım nasip artık sağol canım ilgine

arkadaslar bende 2.5 yıllık evliyim 1senedir korunmamamıza ragmen hamile kalamadım.doktor gittim hormon testlerim ii çıktı fakat yumurtalıklarımda tembellik görüldü adetin 5.günü klomen e bşladım ilk seferde yumurtam 13mm de kaldı bu seferkinde 19 mm oldu ce catlatma ignesi vuruldum suan bekliyoruz cok fazla düşünüyorum zaman hiç gecmiyor sabrımı artırmaya calışıyorum birbirimize dua edelim tecrübeli arkadaslardan cvp bekliyoruum

hoşgeldin arkadaşım, forumda biraz daha gezinince doğru yerde olduğunu anlayacaksın:enbuyukkk:

canını hemen sıkma çünkü her zaman tedavi sürecinde umutlu, güçlü, inançlı olanlar daha çabuk bebek sahibi oluyor:teselli:

önceleri ben de senin gibi düşünüyordum ama şmdi ümidimi kaybetmeden tedavime devam ediyor, meleğimin gelmesini bekliyorum:asigim:

Rabbim hayırlısını versin inşallahŞeniz

Beril nasıl gidiyor hamilelik??Anne olacak olmak eminim çok heyecanlıdır.
İnşallah herşey iyi gelişir, bebeğini kucağına alırsın canım.
merhaba canım çok şükür iyi gidiyor şimdilik,,,,karşılaşmasakta zaman zaman takip ediyorum yazılarını inşallah sen ve burdaki herkes annelik duygusunu en kısa zamanda yaşarsınız sağlıcakla kalllll

beril sen herhangi bir ilaç kullanıyomusun jel yada progestan falan .............allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:1hug:

merhaba canım çok şükür iyi gidiyor şimdilik,,,,karşılaşmasakta zaman zaman takip ediyorum yazılarını inşallah sen ve burdaki herkes annelik duygusunu en kısa zamanda yaşarsınız sağlıcakla kalllll

Bende zaman zaman bakıyorum sana.Ama işte herkes ne yaptırıyosa daha çok onla ilgileniyo ya benimkide o hesap.Pek anlamıyorum sizin tetkikleri.İnşallah da sadece gebelikle ilgili olanları anlamam gerekir dimi canım :KK66:)
Herşey istediğin gibi olur inş.
Sağol canım inşallah tüm bekleyenler yaşarız birlikte o duyguyu.Siz tecrübeli olursunuz başınızı ağrıtırıs artık :KK66:a.s.

Neslihancım sende inşallah sorununu atlatırsın, hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur inş.
Dikkat et kendine.

beril sen herhangi bir ilaç kullanıyomusun jel yada progestan falan .............allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:1hug:

merhaba arkadaşım doktorum bana yanlızca vitamin hapı verdi şuan onu kullanıyorum,,,,amin canım inşallah bebişimi kucağıma sağlıklı bir şekilde alırım

edhak canım ben bornovadayım israel aruha gidiyodum en son zaten artık bıraktım kimseye gitmiyorum genede iyi bi dr duyduysan tavsiyeni dinlerimaraştırırım bakalım nasip artık sağol canım ilgine
ahmet aydoğan var tam poligonun karşısında muayenesi ben birkere gitmiştim iyi bir doktor çevreden duyduğum kadarıyla da iyiymiş
valla canım başka da tanıdığım yok inş bir an evvel hamile kalırsın da dr a filan ihtiyacın kalmaz

ahmet aydoğan var tam poligonun karşısında muayenesi ben birkere gitmiştim iyi bir doktor çevreden duyduğum kadarıyla da iyiymiş
valla canım başka da tanıdığım yok inş bir an evvel hamile kalırsın da dr a filan ihtiyacın kalmaz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah gerek kalmaz oluverir hepimizin sağol ilgine kendine iyi bak

arkadaşlar benim hormon değerlerim normal mi?lütfen anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
TSH:0.707
FSH:7.16
LH:13.42
Estradiol:33
Progesteron:0.73
Prolaktin:5.09
DHEA-SO4:206.7

X