yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

Bu hayalet çizgi gebelik testiyse evet hamilesin. Eğer ovulasyonsa hiç bir anlamı yok. Sadece gebelik testinden öğrenmeye çalış.
Eğer gebelik ise hiç durma git kan ver. İki gün sonra sabah ilk çişinle tekrar idrar testi yap. Daha koyulasmis olmalı.

Canım bu hayalet çizgi gebelik testi ama ovulasyonda da hayalet çizgi var, bugün her ikisinde de casper lar görüyorum bugün eşim iş çıkışı senin bahsettiğin digital göstergeli gebelik testi alcak onu da yarin yapmayi düşünüyorum, sen hamlesin dedin ama ben hala inanmıyorum şaka gibi

Hayatım o zaman tebrik ederim gebesin. Yarın da testini yap göreceksin dijital hemen pozitif sonuç verecek. Ben ilk öğrendigimde beş tane testten sonra anca kabullenebildim hamile olduğumu. O testler hayatta yanlış pozitif sonuç vermiyorlar. :)))
Artık dikkat et yemene icmene. Sakın maydonoz, dereotu gibi herbal şeyleri tüketme. Bitkisel caylardn uzak dur. Her gün bir bardak ya süt iç ya da yoğurt ye. Ve her ürünün pastörize olmasından emin ol. İlk üç hafta tek hissedeceğin belirti yorgunluk. Ötekilerin hepsi 7. Haftadan sonra başlıyor. Artık yüksek yerlere uzanmak, karnını gerdirmek yok! Kahverengimsi lekelenmen olursa panikleme. Ben 4. Ve 8. Hafta da iki kere lekelendim. Bebek yerlestiginde oluyor. Ama kanaman artar ya da kırmızı gelirse hemen doktora. Mutlulukla huzurla kucağına da alırsın bebeğini inşallah

Ay dur kuzum ben de beş on tane test bir de digital test yapayım da yureğim sakinleşsin, şu an kendime sürekli dur daha belli değil sonra üzülürsün telkinindeyim sanirim onuncu testten sonra kan testi yaptirmaya giderim çünkü cidden acil hemşireleriyle git gel tanişik olduk, artik emin olmadan gitmiycem diye kendime söz verdim

ehhehe kiyamam. sen git bir daha ver kanini. sen kan vereceksin ki acil hemsireleri calisabilsin, rizklarini kazanbilsin degil mi?
bir de daha onceden hic pozitif sonuc almis miydin gebelik testinde? eminim ki bu ilktir. o yuzden bu sefer degisik olacak. rahatliyabilirsin bu konuda...
gebeligini ne kadar erken ogrenirsen o kadar iyi. cunku gelecek 4 hafta kimyasal gebelik icin tehlikeli bir donem. bu sureci en iyi sekilde doktor kontrolunde atlatabilirsin. 5.-6. haftada kese gorulunce rahatlayacaksin diyecegim ama ondan sonra da mide bulantilari basliyor. ayol 25. haftaya basladim hala rahatlamis tarafini gormedim bu gebeligin. bu yumurcaklar cok yaramaz!

Senin mide bulantıların geçti mi canim? Bir de kimyasal gebelik ne ola ki ?

Senin mide bulantıların geçti mi canim? Bir de kimyasal gebelik ne ola ki ?
benim mide bulantilarim 20. haftada bitti sekerim. su an 25. haftadayiz. mayis sonu dogum olacak nasipse...

kimyasal gebelik bebek tutunamadiginda oluyor. yani yumurta dolleniyor ve gebelik basliyor ama ilk haftalarda eger dollenmis yumurta anne rahmine tutunamazsa, ya da dollenen yumurtanin genetik bir sorunu varsa, vucut yumurtayi kanama seklinde atiyor ve hamilelik sonlaniyor. ilk haftalar cok dikkatli olman lazim bu yuzden. ayrica duruma gore doktor progestron kullanmani da tavsiye edebilir. o yuzden dedim kan ver diye. kan da pozitif sonuc alirsan (bhcg nin 20 uzeri olmasi lazim) o zaman doktora gorunebilirsin.

Canim çok teşekkürler kafamdaki bütün soru işaretlerine sıkılmadan cevap verdin, umarim bebişini sağlikla kucağina alirsin

Saol şekerim. İnşallah sağlıkla doğar tüm bebekler.
Sen dijital testi yaptın mı?
Canim eşime eczaci böyle bir test yok demiş bende şu an acayip sinirlendim, senin kullandiğin dijital testin markasi neydi? Esime yirmi liralik erken dönem gebelik testinden verip göndermişler.

Canim eşime eczaci böyle bir test yok demiş bende şu an acayip sinirlendim, senin kullandiğin dijital testin markasi neydi? Esime yirmi liralik erken dönem gebelik testinden verip göndermişler.

canim ben yurt disinda yasiyorum. benim kullandigim soyle birsey:
http://ca-en.clearblue.com/clearblu...e-digital-pregnancy-test-with-weeks-indicator

sanki ben burdaki arkadaslardan turkiye de de bu marka testin oldugunu duymustum ama... belki de cok yaygin degilse sizin eczaci bilmiyor olabilir.

Var kuzum burda da satılıyor ama bizim eczacınin kolayina gelmemiş bunu depodan istemek, nitekim eşimde ne farki varki bunu yap dedi ve negatifi gördük şu an acayip moralimiz bozuk, yani üç liralik testte silikte olsa çizgi görmüştük ama bunda tek çizgi çıktı adette olmadim öyle bekliyoruz bakalim. Kan testi veresim de yok

uzme kendini. sabah ilk idrarinla yaptin degil mi testi? eger ilk idrarinla yapmadiysan negatif cikmasi olasi. cunku idrardaki hormon seviyen azaliyor o zaman.

uzme kendini. sabah ilk idrarinla yaptin degil mi testi? eger ilk idrarinla yapmadiysan negatif cikmasi olasi. cunku idrardaki hormon seviyen azaliyor o zaman.
Akşam saat yedi gibi yaptım, o kadar etki eder mi? Olsaydi yine de çikmazmiydi? Sonuçta erken dönem gebelik testlerindendi hem adet tarihimde geçti bilemiyorum çok ümitsizim

Akşam saat yedi gibi yaptım, o kadar etki eder mi? Olsaydi yine de çikmazmiydi? Sonuçta erken dönem gebelik testlerindendi hem adet tarihimde geçti bilemiyorum çok ümitsizim
Evet eder. Idrarinin en az 4 saat içinde birikmesi lazım ki hormonların biriksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…