- 28 Ekim 2014
- 174
- 114
- 53
- Konu Sahibi angels1991
-
TEST YAPTIRDINMI?Daha öncede yaptırdım...olumsuz olunca eşim çok üzülüyor..ona belli etmeden yapmam lazım..yani pazartesiyi beklemem lazım..inşallah bu sefer hamileyimdir...ona bu haberi vermek için sabırsızlanıyorum
ben bilemedim bunu ama zaten doğurganlık dönemi 3-4 gün sürüyo ya onlara mı denk geldin sen acaba? ayrıca günde bi tane yapsan yeterli canım böyle olup negatif çıkınca daha çok üzülüyorsun çünkü dönemin geçsin tekrarla bakim nolcakMERHABA KIZLARRR :) BENİM YUMURTLAMADAN SONRA 16.GÜN VE 17.GÜN ÇİZGİM KAYBOLDU BUGÜN 18.GÜN SABAH TEST YAPTIM RESİMDEKİ GİBİ ÇİZGİM CIKTI GENE Mİ YUMURTLUYORUM ACABABEYAZ AKINTIM VAR SOL AKASIGIMDA YUMURTLAMADAN BERİ SÜREKLİ AGRI VAR BU AY İLK KESZ KULLNDIM BU OVULASYON TESTLERİNİ
tamm canım tesekkürler :)ben bilemedim bunu ama zaten doğurganlık dönemi 3-4 gün sürüyo ya onlara mı denk geldin sen acaba? ayrıca günde bi tane yapsan yeterli canım böyle olup negatif çıkınca daha çok üzülüyorsun çünkü dönemin geçsin tekrarla bakim nolcak
neden canım yapsana ya ne olcak hem banada örnek olur:)cok kararsızım ya
Hamile misiniz? Merak ettim deHanımlar biraz sohpetinize mudahil oldum kusura bakmayın ama bende 3 gün önce vede dün yapmış olduğum ovülasyon testlerimi ekliyorum.Hala aşırı derecede bel ve kasık ağrım var ve dünkü 2. çizgi beni biraz umutlandırdı inşallah hepimiz hamişizdir.
Dün yine ov.testi yaptım. Tek çizgi çıkınca yapmadım test cnm..bu testler umut taciri gibi valla resmen dalga geçiyorlar..bat ı beklicem bakalım..bi gelişme olursa haber vericemTEST YAPTIRDINMI?
Ov.testleri gerçekten hamileliği gösteriyor. Bat a 4 gün kala yapmaya başladım ve hepside yumurtlamadaki gibi koyu çizgi.
madem öyle bana bu durumu açıklarmısınız kızlar kafam karıştı[/
Bende 2 aydır kullanmaya başladım ..geçen ayda çıkmıştı ama yumurtlamadaki kadar koyu değildi ama yinede ümitlenmiştim bu ay 4 gün kala yaptığımda hemen koyulaştı seninde koyu görünüyor her gün gittikçe koyulaşması lazım ilk yaptığım test böyleydi
Anladım cnm ..adete yakın çift çizgi çıkabiliyor.sadece hamilelik şüphsiyle yaptıysan iki çizgininde koyu olması gerekiyor. Karşılaştırman için attım fotoyuCanim ama benim yumurtlama günüm çoktan geçti bugün adet olmam gereken günde ovulasyon testinde çift çizgi olmasinina anlam veremedim???
Mesela yarın benim adet günüm bugün yaptığım ov.testide bu...yani hamilelik varsa gittikçe iki çizgide koyulaşıyor
Hımmmm yani yarinda adet olmazsam ve ovulasyon testim yarin da çift ve koyu çizgi çıkarsa gebelik var mi demek oluyor? Doğru anlamiş miyim canim
Canim bugün de adet olmadim, yani adetim bir gün geçti iki testtede (ovulasyon ve bhc) negatif çiktiuzun suredir bu post da yoktum ama bu konuya cevap yazayim dedim. hamile kalmaya calistigim donemde ovulasyon testiyle gebelik tespiti olayini cok arastirdim ve kendim de duzenli olarak iki testi yaparak bulmaya calistim.
beklenen adet gunumden bir gun once iki test de (hem ovulasyon hem gebelik testi) tamamiyle bembeyazdi benim. hatta ben o ay gebe olmadigimi dusunup popoma orkit takip gezdim. bu olaydan iki gun sonra, yani BATimi bir gun gectiginde iki test de cok ince ikinci silik cizgiyi gordum. Bu hamilelik testinde pozitif olmasina ragmen ovulasyon testinde yine de negatif oluyor. cunku ovulasyon da eger ikinci cizgi ilki kadar koyu degilse negatif anlamina geliyor.
gun gectikce ikisi de daha koyulasti testlerimin ama ovulasyon testimin pozitif sonuc vermesi BAT'imdan 10 gun sonraya falan denk geldi. hamilelik testi daha cabuk koyulasti.
yani demem o ki, ovulasyon testiyle gebelik saptanabiliyor, evet... ama! ovulasyon testleri gebelik testi kadar beta hcg hormonuna hassas olmadigi icin, gebelik testiyle gebeliginizi daha erken ogrenirsiniz. yani eger gebelik testiniz negatif, ovulasyon testiniz pozitif sonuc veriyorsa, o aksam esinize mum yakin yatak odanizda...
ben gebe kalmadan once adet dongum cok degisti. 28 - 29 gunde gelen adetim 45 gune cikti. ve bazi aylar iki kere ovulasyon testim (onar gun arayla) pozitif sonuc verdi. ben adet donemimin bu kadar uzadigini soyledigimde burdaki arkadaslar sen cabuk hamile kalirsin artik rahmin kendini hazirlamaya baslamis demislerdi. nitekim denememizin ucuncu ayinda gebe oldugumu ogrendim.
oglum simdi 24 haftalik. nasipse mayisa dogumumuz var.
kizlar en iyi gebe kalma yontemi ovulasyon takibiyle oluyor bence. ovu testini ben adetimin onuncu gununden itibaren her gun yaptim. ve her pozitif sonuc verdiginde esimle aksiyona gectik. cunku ovu testinin amaci o. BAT dan bir gun sonra da gebe oldugumu ogrendim. hatta inanamayip 5 kere test yaptim. 4u bir liralik ucuz testlerden, biri de clear blue nun dijital testiyle. ve inanin arada kalite farki bile yok. gebe oldugunuzda o kadar rahat cikiyor ki testlerde.
onemli olan umutsuzluga kapilmayip, moralinizi yuksek tutmak. baska seylere odaklanmak biliyorum ki cok zor ama bunu yaparsaniz eger hamile kalmaniz da kolaylasiyor. insallah en kisa zamanda bu guzel duyguyu siz de tadarsiniz!
uzun suredir bu post da yoktum ama bu konuya cevap yazayim dedim. hamile kalmaya calistigim donemde ovulasyon testiyle gebelik tespiti olayini cok arastirdim ve kendim de duzenli olarak iki testi yaparak bulmaya calistim.
beklenen adet gunumden bir gun once iki test de (hem ovulasyon hem gebelik testi) tamamiyle bembeyazdi benim. hatta ben o ay gebe olmadigimi dusunup popoma orkit takip gezdim. bu olaydan iki gun sonra, yani BATimi bir gun gectiginde iki test de cok ince ikinci silik cizgiyi gordum. Bu hamilelik testinde pozitif olmasina ragmen ovulasyon testinde yine de negatif oluyor. cunku ovulasyon da eger ikinci cizgi ilki kadar koyu degilse negatif anlamina geliyor.
gun gectikce ikisi de daha koyulasti testlerimin ama ovulasyon testimin pozitif sonuc vermesi BAT'imdan 10 gun sonraya falan denk geldi. hamilelik testi daha cabuk koyulasti.
yani demem o ki, ovulasyon testiyle gebelik saptanabiliyor, evet... ama! ovulasyon testleri gebelik testi kadar beta hcg hormonuna hassas olmadigi icin, gebelik testiyle gebeliginizi daha erken ogrenirsiniz. yani eger gebelik testiniz negatif, ovulasyon testiniz pozitif sonuc veriyorsa, o aksam esinize mum yakin yatak odanizda...
ben gebe kalmadan once adet dongum cok degisti. 28 - 29 gunde gelen adetim 45 gune cikti. ve bazi aylar iki kere ovulasyon testim (onar gun arayla) pozitif sonuc verdi. ben adet donemimin bu kadar uzadigini soyledigimde burdaki arkadaslar sen cabuk hamile kalirsin artik rahmin kendini hazirlamaya baslamis demislerdi. nitekim denememizin ucuncu ayinda gebe oldugumu ogrendim.
oglum simdi 24 haftalik. nasipse mayisa dogumumuz var.
kizlar en iyi gebe kalma yontemi ovulasyon takibiyle oluyor bence. ovu testini ben adetimin onuncu gununden itibaren her gun yaptim. ve her pozitif sonuc verdiginde esimle aksiyona gectik. cunku ovu testinin amaci o. BAT dan bir gun sonra da gebe oldugumu ogrendim. hatta inanamayip 5 kere test yaptim. 4u bir liralik ucuz testlerden, biri de clear blue nun dijital testiyle. ve inanin arada kalite farki bile yok. gebe oldugunuzda o kadar rahat cikiyor ki testlerde.
onemli olan umutsuzluga kapilmayip, moralinizi yuksek tutmak. baska seylere odaklanmak biliyorum ki cok zor ama bunu yaparsaniz eger hamile kalmaniz da kolaylasiyor. insallah en kisa zamanda bu guzel duyguyu siz de tadarsiniz!
Hayır hayatım. Benim BAT im kaydı. Yani şöyle luteal faz denilen dönem bende tam 14 gün. Ovulasyon testinin pozitif olduğu günden sonra tam 14. Gün bat diye hesaplamalisin. Benim ilk ay ovulasyonum 15. Gün oldu. 29. Gün adetim geldi. İkinci ay iki kere ovulasyon geçirdim. Bir 16. Gün bir de 25. Gün. Hatta 25. Gün ovulasyon testi pozitif çıkınca ilk gebe kaldım sandım. Sonra öğrendim ki meğer adet dönemim değişmis. O ay döngüm 39 güne uzadı. Ertesi ay 26. Güne kadar ovulasyon olmadım. Neredeyse doktora gidecektim. Beklemek çok uzun sürdü. Ama en sonunda ovu testi pozitif sonuç verdi. Tam iki hafta sonra da, 40. Gün BAT imdi. Ben 41. Gün gebe olduğumu öğrendim.Canim bugün de adet olmadim, yani adetim bir gün geçti iki testtede (ovulasyon ve bhc) negatif çiktiyazdiklarini okudum çok teşekkür ediyorum deneyimlerini bizlerle paylaştiğin için. Canim senin anlattiklarina göre olmam gereken tarihten on gün geçtikten sonra mi anca idrarda çıkıyor? Yani ovulayonda dün gördüğüm çift çizginin verdiği ümitle beklemelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?