yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

EVET CANIM COK ŞÜKR BİRİNİN DUYAMADIM DAHA BİRİNİN DUYDUM.SEN DUYDUNMU?
iki tane mi bebişin süpermiiş valla yok canım daha küçük dediler gitmedim bende önümüzdeki hafta gidicem inşaAllah sen kaç haftalıkken duydun benim 15 gün küçük senden

EVET CANIM BEN EVDE SÜRÜSÜNE BEREKET OLDUGU İÇİN YAPTIM HERGÜN VE GEBE İKEN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM.MERAKDAN YAPTIM SIRF.

BEN 6 HAFTALIKKEN KALP ATISINI GÖRDÜM CNM.4 HAFTA FELANDI DRA GİTTİM ULTRASONLA BAKTIK GÖRDÜK

AMA BENİMKİNİN ERKEN ÖĞRENMEMİN NEDENİ BETA HCG COK YÜKSEKTİ IKIZ OLDUGU İÇİN.KIYASLAMA YAPMA SAKIN CNM BİDE BENIMKI TÜP BEBEK
ayyy çok güzel yaa ikiz olması keşke benimde öyle olsa ama benim değerim öyle yüksek değildi arkadaşlarımda 6 haftalıkken öğrenmiş bakalım daha fazla bekleyemem zaten

sizde ovulasyonla mı öğrendiniz
yok canım bi sürü test olunca evde gebelik testiyle öğrendim

EVET CANIM BEN EVDE SÜRÜSÜNE BEREKET OLDUGU İÇİN YAPTIM HERGÜN VE GEBE İKEN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM.MERAKDAN YAPTIM SIRF

BENCE GİT YAPTIR VE BU BELIRSIZLIGI BITIR BU STRESLE DAHA KÖTÜ OLUIR İNSAN
Daha öncede yaptırdım...olumsuz olunca eşim çok üzülüyor..ona belli etmeden yapmam lazım..yani pazartesiyi beklemem lazım..inşallah bu sefer hamileyimdir...ona bu haberi vermek için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…