yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

Kızlar ben ne zaman yumurtladım 21.22 neden koyu acaba .....döngüm 29.30

12. güne de bakar msıın cnm o da çok koyu
evet oda koyu canım bak işte sen daha iyi görürsün foto bazen yanıltıyo bana 16. daha koyu geldi bnmde siklus 27-30 arası değişiyo yumurtlamada heray farklı 14-20.günler arası mecbur boş geççeksen yapack bişi yok inşallah pozitiflikten öle koyulaşıyodur

pozitiflikten derken cnm??hamilelik mi?? bazı arkadaşlar belki 2. yumurtlamadır diyorlar

pozitiflikten derken cnm??hamilelik mi?? bazı arkadaşlar belki 2. yumurtlamadır diyorlar
aynen canım bende aynı şeyi dedim 2 seçenel var ya 2. yumurtlama yada gebeliğin işareti oyüzden dedim 2.yumide olabilir boş durma die

ay inşş dedikleriniz gibidir
inşallah canım çoğunun yumurtlamadan sonra silikleşiyor ve bikaç gün sonra gitgide koyulaşıyor lh :) benim silikti bukadar koyu değildi ama kalındı çizgi günlerim geçikten sonra koyulaştı ama ben o ay 19.gün yumurtlamıştım normal yani :)

Gebelik testi yapıyorum çıkmıyor cnm, gerçi adetime var daha ama
o zaman ovülasyon testinde bi sıkıntı var bence çünkü ben 2 gün çizgi görürdüm sadece onun dışında tek çizgi olurdu ama senin silikte olsa hep var

o zaman ovülasyon testinde bi sıkıntı var bence çünkü ben 2 gün çizgi görürdüm sadece onun dışında tek çizgi olurdu ama senin silikte olsa hep var
markası surelab
açıklamasında da yazıyor açık renk olunca negatif anlamına geliyor.
başka kullanan kızlar da var onlar da da silik çizgiler hep var.

markası surelab
açıklamasında da yazıyor açık renk olunca negatif anlamına geliyor.
başka kullanan kızlar da var onlar da da silik çizgiler hep var.
benimkinde hiç olmadı canım silik çizgi normal günlerde falan

Ya arkadaşlar ben en son 3 martta adet oldum. Genelde adetim duzensizdi eylülden sonra.Son 2 aydır cyclo kullandım düzenli geldi ve doktorum da sorun olmadığını ilacı bırakıp çocuk çalışmalarına başlayabileceğimi söyledi. Martin 17si gibi yaptığım test bana diğerlerinden koyu gibi geldi ama şerit değil çizgi çıktı test mi sorunluydu bilmiyorum.Sonrasında da yapmaya devam ettim ve hep silik çizgi gördüm ta ki düne kadar. 28 ve 29 unda yaptığım testler çok koyuydu.Şu an fotoğraf yukleyemiyorum.Şimdi yumurtlayip duzensiz olacak olabilir miyim?Düzenli olacaksan adetime 5 gün var ve 27sinde silikken birden koyulasti.Bi haftadır kasik ve bel ağrım var sürekli. Normalde adetten birkaç gün once olurdu.Heyecan yaptım yaa hamile olabilir miyim acaba meraktan catlamak üzereyim.

Testler de böyle. .

Eklentiler

• 20160330_003930-1.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 186
  • 20160330_003923-1.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 191
Testler de böyle. .
Bende 3 martta adet olmuştum 16, 17, 18 negatif ilk olarak onu söylemek isterim 29 da ovulasyon görülüyor.benim 12,16 da sizden daha net çizgiler olmasına rağmen arkadaşlar negatif demişti o yüzden bu yorumu yapıyorum.umarım 29 u değerlendirmişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…