- 28 Ekim 2014
- 174
- 114
- 53
- Konu Sahibi angels1991
UMARIM İSTEDİĞİN GERÇEKLEŞİR.TEST YAPTIRMADINMIGenelde hep tek çizgi çıkardı.. 3 gün önce böyle çıkmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UMARIM İSTEDİĞİN GERÇEKLEŞİR.TEST YAPTIRMADINMIGenelde hep tek çizgi çıkardı.. 3 gün önce böyle çıkmıştı
bunda bile var hamilelik senin baya erken belirmiş benimki 3gün geçti ondan sonra belli oldu hayali çizgi kan testi yapıp onayla hemenGenelde hep tek çizgi çıkardı.. 3 gün önce böyle çıkmıştı
korkma canım o kadar bariz belli ki çizgilerinİlk defa böyle çıkınca çok heyacanlandım...acaba mı diyorum..herkes gibi bende test yapmaya korkuyorum
istersen bekle 3 gün daha ama çok net belli çizgilerin bebişin ben burdayım anne dio yaniYarın hcg yapim diyorum..ama bat a daha var..negatif çıkarsa bu sefer gerçekten psikojim bozulacak..
E VARSA BUGÜNDE ÇIKAR BENCEYarın hcg yapim diyorum..ama bat a daha var..negatif çıkarsa bu sefer gerçekten psikojim bozulacak..
selam canım sen bebişinn kalp atışlarını duydun mu?E VARSA BUGÜNDE ÇIKAR BENCE
EVET CANIM COK ŞÜKR BİRİNİN DUYAMADIM DAHA BİRİNİN DUYDUM.SEN DUYDUNMU?selam canım sen bebişinn kalp atışlarını duydun mu?
iki tane mi bebişinEVET CANIM COK ŞÜKR BİRİNİN DUYAMADIM DAHA BİRİNİN DUYDUM.SEN DUYDUNMU?
BEN 6 HAFTALIKKEN KALP ATISINI GÖRDÜM CNM.4 HAFTA FELANDI DRA GİTTİM ULTRASONLA BAKTIK GÖRDÜKiki tane mi bebişinsüpermiiş valla
yok canım daha küçük dediler gitmedim bende önümüzdeki hafta gidicem inşaAllah sen kaç haftalıkken duydun benim 15 gün küçük senden
![]()
AMA BENİMKİNİN ERKEN ÖĞRENMEMİN NEDENİ BETA HCG COK YÜKSEKTİ IKIZ OLDUGU İÇİN.KIYASLAMA YAPMA SAKIN CNM BİDE BENIMKI TÜP BEBEKBEN 6 HAFTALIKKEN KALP ATISINI GÖRDÜM CNM.4 HAFTA FELANDI DRA GİTTİM ULTRASONLA BAKTIK GÖRDÜK
bunda bile var hamilelik senin baya erken belirmiş benimki 3gün geçti ondan sonra belli oldu hayali çizgi kan
sizde ovulasyonla mı öğrendinizbunda bile var hamilelik senin baya erken belirmiş benimki 3gün geçti ondan sonra belli oldu hayali çizgi kan testi yapıp onayla hemen![]()
BEN 6 HAFTALIKKEN KALP ATISINI GÖRDÜM CNM.4 HAFTA FELANDI DRA GİTTİM ULTRASONLA BAKTIK GÖRDÜK
ayyy çok güzel yaa ikiz olması keşke benimde öyle olsa ama benim değerim öyle yüksek değildi arkadaşlarımda 6 haftalıkken öğrenmiş bakalım daha fazla bekleyemem zatenAMA BENİMKİNİN ERKEN ÖĞRENMEMİN NEDENİ BETA HCG COK YÜKSEKTİ IKIZ OLDUGU İÇİN.KIYASLAMA YAPMA SAKIN CNM BİDE BENIMKI TÜP BEBEK
yok canım bi sürü test olunca evde gebelik testiyle öğrendimsizde ovulasyonla mı öğrendiniz
BENCE GİT YAPTIR VE BU BELIRSIZLIGI BITIR BU STRESLE DAHA KÖTÜ OLUIR İNSANBen ovulasyon yapmaya devam edeyim o zaman..daha koyulaşıcak mı bakalım...hcg ye cesaret edemiyorum...
Daha öncede yaptırdım...olumsuz olunca eşim çok üzülüyor..ona belli etmeden yapmam lazım..yani pazartesiyi beklemem lazım..inşallah bu sefer hamileyimdir...ona bu haberi vermek için sabırsızlanıyorumBENCE GİT YAPTIR VE BU BELIRSIZLIGI BITIR BU STRESLE DAHA KÖTÜ OLUIR İNSAN