• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

Sana da bu ay verecek rabbim . Hadi inşallah. Bu ay olmasa gelecek ay kuzummm.. gönlünü ferah tut.
masallah senin ki de buyumus vorones. Nasil gidiyor hamileligin?

benim bu hafta bulantilarim cok. herseyde midem kalkiyor :( gecen haftadan beri boyleyim. ondan oncesinde cok rahattim..

Çok şükür iyiyim
Yarın tahlil sonuçlarını alcam kontrolé gitcem. Duanizà ihtiyaçm var. Ben de sana ediyorm inşallah istediğin anda gelsin bebisin. .
guzel gelir canim sonuclarin hiiiic merak etme. iyi dusun, iyi olsun. zaten dr lar herseyde yardimci oluyorlar, herseye care buluyorlar. onemli olan senin moralini yuksek tutman. iste bebek o zaman iyi olur :)

Bulantin falan oluyir mu benim olmuyor ama çok çabuk yoruluyorum direncim düşüyor. Bi de çok yiyom ben ya doymuyom
hayatim benim 8. haftaya kadar hic birseyim yoktu. ayni senin gibi cok yorulup cok acikiyordum. hatta 2 kilo almistim.
7-8 gun once bulantilarim artti. sonra da iki gunde bir falan cikartmaya basladim. dun gece sabaha kadar wc deydim bugun cok zor gecti. hala daha midem bulaniyor. bir haftada o aldigim 2 kilonun 1.5 ugunu vermisim. hem midem bulandigi icin birsey yiyemiyorum, hem de yedigimi midemde tutamiyorum. :(

insallah senin oyle olmaz da hic miden bulanmaz. cok zormus bunlardan gecmek. bugun tam 9 haftalik olduk biz.

guzel gelir canim sonuclarin hiiiic merak etme. iyi dusun, iyi olsun. zaten dr lar herseyde yardimci oluyorlar, herseye care buluyorlar. onemli olan senin moralini yuksek tutman. iste bebek o zaman iyi olur :)
Ay ne güzel söyledin. . Zaten sen hep böyle enerji veriyordün bana . Sen mayis annelerin de misin Ben haziran annelerini takıp ediyorm ama orayı okurken hep bi korku hep bi endişe sario. İnşallah dediğin gibi temiz ve kese için de minisimı gorebilirim

hayatim benim 8. haftaya kadar hic birseyim yoktu. ayni senin gibi cok yorulup cok acikiyordum. hatta 2 kilo almistim.
7-8 gun once bulantilarim artti. sonra da iki gunde bir falan cikartmaya basladim. dun gece sabaha kadar wc deydim bugun cok zor gecti. hala daha midem bulaniyor. bir haftada o aldigim 2 kilonun 1.5 ugunu vermisim. hem midem bulandigi icin birsey yiyemiyorum, hem de yedigimi midemde tutamiyorum. :KK43:

insallah senin oyle olmaz da hic miden bulanmaz. cok zormus bunlardan gecmek. bugun tam 9 haftalik olduk biz.
Aa benim de öyle olur sanki.. 7. Hafta bitecek bi kaç güne . . Ay aynen ben de 2 kilo aldım. Doymak bilmiom. Şunu da al bunu da pişir derken.... bi de yemekten sonra da acayip yorgun hissediyorum . Evet kimle konuşsam çok zor dio . İnşallah bana hiç uğramadan sağlıkla 12 13. Haftaları da görürüz

Ay ne güzel söyledin. . Zaten sen hep böyle enerji veriyordün bana . Sen mayis annelerin de misin Ben haziran annelerini takıp ediyorm ama orayı okurken hep bi korku hep bi endişe sario. İnşallah dediğin gibi temiz ve kese için de minisimı gorebilirim
Aa benim de öyle olur sanki.. 7. Hafta bitecek bi kaç güne . . Ay aynen ben de 2 kilo aldım. Doymak bilmiom. Şunu da al bunu da pişir derken.... bi de yemekten sonra da acayip yorgun hissediyorum . Evet kimle konuşsam çok zor dio . İnşallah bana hiç uğramadan sağlıkla 12 13. Haftaları da görürüz

evet sekerim ben mayis annelerindeyim. sen enerjini zaten yuksek tut, bana hacet yok :))
herkesin dertlerini dinleyip de korkutma kendini. bu haftalar biraz hassas bazi arkadaslarimizin bebekleri ne yazik ki tutunamiyor. ama bu bize de ayni sey olacagi anlamina gelmez. herseyin hayirlisi. insallah tutunur bebeklerimiz. biz iyisi icin dua edip, olani icin sukredip, herseye hazirlikli olacagiz. elimizden gelen bu.

yiyebiliyorsan ne guzel. afiyetle ye. vallahi bulantilar baslayinca insan hic birsey yiyemiyor. annem geldi bana. onun boreklerini cok severim ben. anne bana borek de borek. kadin tamam dedi oturmus tum gun acmis. eve bir geldim, imkani yok yemenin. gebelik ya bu, gittim bir kase cigdem aldim. uzerine de limon siktim. bildigin limonlu cekirdek citledim. annemin mis gibi borekleri bana deli diye bakti. her sabah ayri bir igrenti geliyor. gecenlerde iki gun boyunca hic su icemedim. allahtan o cok durmadi. acayip birseymis bu yaaa!

evet sekerim ben mayis annelerindeyim. sen enerjini zaten yuksek tut, bana hacet yok :))
herkesin dertlerini dinleyip de korkutma kendini. bu haftalar biraz hassas bazi arkadaslarimizin bebekleri ne yazik ki tutunamiyor. ama bu bize de ayni sey olacagi anlamina gelmez. herseyin hayirlisi. insallah tutunur bebeklerimiz. biz iyisi icin dua edip, olani icin sukredip, herseye hazirlikli olacagiz. elimizden gelen bu.

yiyebiliyorsan ne guzel. afiyetle ye. vallahi bulantilar baslayinca insan hic birsey yiyemiyor. annem geldi bana. onun boreklerini cok severim ben. anne bana borek de borek. kadin tamam dedi oturmus tum gun acmis. eve bir geldim, imkani yok yemenin. gebelik ya bu, gittim bir kase cigdem aldim. uzerine de limon siktim. bildigin limonlu cekirdek citledim. annemin mis gibi borekleri bana deli diye bakti. her sabah ayri bir igrenti geliyor. gecenlerde iki gun boyunca hic su icemedim. allahtan o cok durmadi. acayip birseymis bu yaaa!
Ah canım ya kıyamam sana. İnşallah her şey güzel olur.. sağlikla kucağımıza alalım. Su korkular hiç uğramasin bize..

canın limon mu çekti senin ilk defa duydum çekirdeğe limon sıkanı da :D sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah ın izniyle bunları düşünmeyin ikinizde vorones vorones

canın limon mu çekti senin ilk defa duydum çekirdeğe limon sıkanı da :KK70: sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah ın izniyle bunları düşünmeyin ikinizde vorones vorones
walla ben de ilk defa duydum da gordum de. nerden aklima geldi de yaptim onu bile bilmiyorum. ki limonu genelde sevmem; salatada limon varsa hayatta yemem. gel gelelim canim boyle acayip seyler isteyebiliyor. sabah kalkip dolabi acip elimde limon yalayabiliyorum. esim ve annem soklar icinde!

walla ben de ilk defa duydum da gordum de. nerden aklima geldi de yaptim onu bile bilmiyorum. ki limonu genelde sevmem; salatada limon varsa hayatta yemem. gel gelelim canim boyle acayip seyler isteyebiliyor. sabah kalkip dolabi acip elimde limon yalayabiliyorum. esim ve annem soklar icinde!
sevmediğin şeyleri seviyorsun demekki bu sönemde çok ilginç :D seninki iyi yavrum sünger yiyeni biliyorum yaa ha bi de kül bunlara şaşırmıştım çok ama büyük konuşmamak lazım Allah korusun :eek:

sevmediğin şeyleri seviyorsun demekki bu sönemde çok ilginç :KK70: seninki iyi yavrum sünger yiyeni biliyorum yaa ha bi de kül bunlara şaşırmıştım çok ama büyük konuşmamak lazım Allah korusun :eek:
Ayyy o kötüymüş vallahi. Sünger yemek ne. Hele kul. İyyy. Allahtan benim bebek eksiciii

Bat a 4gün var. Sizce ümütlenmeli miyim.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    64,5 KB · Görüntüleme: 324
Back