suner83 Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2020 79 50 8 41 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #61 Eklentiler B8BDE407-CE46-4D2C-A89E-B3BAA9F2A00E.jpeg 89,3 KB · Görüntüleme: 78
suner83 Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2020 79 50 8 41 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #62 Bakarmısınız normalmi böyle birde adet oluyorum sanki bugün.hafif pembe kanama var çok az ama ve adet sancım var herzamanki gbi olan.aslında 3 gün var adetime anlam veremiyorum yardımcı olurmusunuz normalmi sizce
Bakarmısınız normalmi böyle birde adet oluyorum sanki bugün.hafif pembe kanama var çok az ama ve adet sancım var herzamanki gbi olan.aslında 3 gün var adetime anlam veremiyorum yardımcı olurmusunuz normalmi sizce
dilo00 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2015 625 771 103 34 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #63 İyi akşamlar canm kanda gebelik testi baktırsaydın canm çünkü gebelik olunca da koyu çıktığını okudum canm
İyi akşamlar canm kanda gebelik testi baktırsaydın canm çünkü gebelik olunca da koyu çıktığını okudum canm
X xxmaxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 130 82 48 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #64 suner83 .!.: Darısı bAşımıza inşallah canım.ya ben test yapmaya devam ediyorum bugün testteki t çizgisi daha belirgindi anlam veremedim Genişletmek için tıkla... Bende tüm aylar silikti sadece bu ay regl öncesi yaptım koyuydu. Genelde bu yöntem pcos hastalar haricinde doğru çıkıyor
suner83 .!.: Darısı bAşımıza inşallah canım.ya ben test yapmaya devam ediyorum bugün testteki t çizgisi daha belirgindi anlam veremedim Genişletmek için tıkla... Bende tüm aylar silikti sadece bu ay regl öncesi yaptım koyuydu. Genelde bu yöntem pcos hastalar haricinde doğru çıkıyor
suner83 Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2020 79 50 8 41 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #65 dilo00 .!.: İyi akşamlar canm kanda gebelik testi baktırsaydın canm çünkü gebelik olunca da koyu çıktığını okudum canm Genişletmek için tıkla... Kaset test yaptım canım bişey çıkmadı.bide belirti yok ki sadece adet oluyor gbiyim okadar
dilo00 .!.: İyi akşamlar canm kanda gebelik testi baktırsaydın canm çünkü gebelik olunca da koyu çıktığını okudum canm Genişletmek için tıkla... Kaset test yaptım canım bişey çıkmadı.bide belirti yok ki sadece adet oluyor gbiyim okadar
suner83 Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2020 79 50 8 41 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #66 xxmaxx .!.: Bende tüm aylar silikti sadece bu ay regl öncesi yaptım koyuydu. Genelde bu yöntem pcos hastalar haricinde doğru çıkıyor Genişletmek için tıkla... Yani koyuydu derken canım hamilelikmi var?
xxmaxx .!.: Bende tüm aylar silikti sadece bu ay regl öncesi yaptım koyuydu. Genelde bu yöntem pcos hastalar haricinde doğru çıkıyor Genişletmek için tıkla... Yani koyuydu derken canım hamilelikmi var?
dilo00 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2015 625 771 103 34 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #67 suner83 .!.: Kaset test yaptım canım bişey çıkmadı.bide belirti yok ki sadece adet oluyor gbiyim okadar Genişletmek için tıkla... İnşallah adet değildir canım
suner83 .!.: Kaset test yaptım canım bişey çıkmadı.bide belirti yok ki sadece adet oluyor gbiyim okadar Genişletmek için tıkla... İnşallah adet değildir canım
suner83 Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2020 79 50 8 41 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #68 dilo00 .!.: İnşallah adet değildir canım Genişletmek için tıkla... İnşallah canım ama erkende oluyorum eğer yarın tam anlamıyla olursam bilemedim bakalım.sen naptın yumurtlamanı gördünmü
dilo00 .!.: İnşallah adet değildir canım Genişletmek için tıkla... İnşallah canım ama erkende oluyorum eğer yarın tam anlamıyla olursam bilemedim bakalım.sen naptın yumurtlamanı gördünmü
X xxmaxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 130 82 48 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #69 suner83 .!.: Yani koyuydu derken canım hamilelikmi var? Genişletmek için tıkla... Evet canm bu ay öğrendim ovülasyon testiyle. Reglden 1 gün önce t C den koyuydu
suner83 .!.: Yani koyuydu derken canım hamilelikmi var? Genişletmek için tıkla... Evet canm bu ay öğrendim ovülasyon testiyle. Reglden 1 gün önce t C den koyuydu
suner83 Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2020 79 50 8 41 23 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #70 xxmaxx .!.: Evet canm bu ay öğrendim ovülasyon testiyle. Reglden 1 gün önce t C den koyuydu Genişletmek için tıkla... Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.darısı başımıza artık
xxmaxx .!.: Evet canm bu ay öğrendim ovülasyon testiyle. Reglden 1 gün önce t C den koyuydu Genişletmek için tıkla... Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.darısı başımıza artık
dilo00 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2015 625 771 103 34 23 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #71 suner83 .!.: İnşallah canım ama erkende oluyorum eğer yarın tam anlamıyla olursam bilemedim bakalım.sen naptın yumurtlamanı gördünmü Genişletmek için tıkla... Evet canm en koyu olduğu gibi silikleştiğini günü ve ertesini değerlendirdim bekliyorum canm senin çatlamadan sonra kaçıncı günün canım
suner83 .!.: İnşallah canım ama erkende oluyorum eğer yarın tam anlamıyla olursam bilemedim bakalım.sen naptın yumurtlamanı gördünmü Genişletmek için tıkla... Evet canm en koyu olduğu gibi silikleştiğini günü ve ertesini değerlendirdim bekliyorum canm senin çatlamadan sonra kaçıncı günün canım
suner83 Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2020 79 50 8 41 24 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suner83 #72 dilo00 .!.: Evet canm en koyu olduğu gibi silikleştiğini günü ve ertesini değerlendirdim bekliyorum canm senin çatlamadan sonra kaçıncı günün canım Genişletmek için tıkla... Ben adet oldum canım bu ayda bişey yok inşallah sende okur bebiş umudum bidahaki aylara bakalım
dilo00 .!.: Evet canm en koyu olduğu gibi silikleştiğini günü ve ertesini değerlendirdim bekliyorum canm senin çatlamadan sonra kaçıncı günün canım Genişletmek için tıkla... Ben adet oldum canım bu ayda bişey yok inşallah sende okur bebiş umudum bidahaki aylara bakalım