Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama testi ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• B8BDE407-CE46-4D2C-A89E-B3BAA9F2A00E.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 78
Bakarmısınız normalmi böyle birde adet oluyorum sanki bugün.hafif pembe kanama var çok az ama ve adet sancım var herzamanki gbi olan.aslında 3 gün var adetime anlam veremiyorum yardımcı olurmusunuz normalmi sizce

İyi akşamlar canm kanda gebelik testi baktırsaydın canm çünkü gebelik olunca da koyu çıktığını okudum canm

Darısı bAşımıza inşallah canım.ya ben test yapmaya devam ediyorum bugün testteki t çizgisi daha belirgindi anlam veremedim
Bende tüm aylar silikti sadece bu ay regl öncesi yaptım koyuydu. Genelde bu yöntem pcos hastalar haricinde doğru çıkıyor

İnşallah canım ama erkende oluyorum eğer yarın tam anlamıyla olursam bilemedim bakalım.sen naptın yumurtlamanı gördünmü
Evet canm en koyu olduğu gibi silikleştiğini günü ve ertesini değerlendirdim bekliyorum canm senin çatlamadan sonra kaçıncı günün canım

Evet canm en koyu olduğu gibi silikleştiğini günü ve ertesini değerlendirdim bekliyorum canm senin çatlamadan sonra kaçıncı günün canım
Ben adet oldum canım bu ayda bişey yok inşallah sende okur bebiş umudum bidahaki aylara bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…