Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama testi ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım kimyasal olduğu için bi sorun olmaz deniliyor.
Aynen kuzum Kimyasaldan sonra beta sifirlanana kadar kan verdin mi? Doktor bana haftaya tekrar gelebilirsin dedi ama hiç gidesim yok benim damarlarım çok zor bulunuyor kollarımı delik deşik ettiler zaten son değerim 11.45 di kısa sürede içinde sıfırlanır heralde

benim beta hcg iki katı arttığı gibi düşerken de iki günde bir iki katı şekilde düşmüştü senin de muhtemelen bir haftaya sıfırlanır canm en geç bir hafta tabi

benim beta hcg iki katı arttığı gibi düşerken de iki günde bir iki katı şekilde düşmüştü senin de muhtemelen bir haftaya sıfırlanır canm en geç bir hafta tabi
Benim hiç artış olmadı kuzum zaten çok çok erken bir değerle öğrenmiştim 2 gün sonra bir tık azalma görüldü

aynen ovulasyon testi ile uygulama hiç uymuyor herkesin adet düzeni farklı .. sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

Tesekkur ederim Amin İnşallah
Rabbim isteyen herkese tez zaman da nasip etsin insallahh❤
hangi günleri değerlendirdin canım peki pik gördüğün günü mü silikleşmeye başladığı günü mü canım biraz bilgi verir misin bize de ovulasyon testine başlarken bilgi olur deneyimin

merhaba bende bu ay aldım ovulasyon testi ve adetin 3. günündeyim adetim bitince yapmaya başlayacağım burdan beraber takip edelim bu ayı inşlh güzelk sonuçlar alırız
Bende aldım ilk testimi denedim kısmet tabi daha 6.gün ve tek çizgi

Her beden ayrı. Her bedene özgü uygulama da yok. Tabiki uygulamaya güvenmek hata.
Ama testler de gereksiz. İki sene bebek istedik. Testlerde pik gördüm hep değerlendirdik. Sonuç; yumurtam tam gelişmiyormuş. Ona rağmen pik veriyordu. Bebek isteyen iki güne bir düzenli ilişkide bulunacak. Bunun formülü bu. Testlere para vermeye daha önemlisi umut bağlamaya gerek yok. Eşi göreve şehir dışına gidenler vs test yapabilir onların içi rahatlar yakaladık diye.

adetiniz düzenli mi peki
10 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim progestan kan furdurucu fln kullandım ocak adetim gecikti normalde 26 gün döngüm 29.gün oldum .şimdi ovu.testiyle deniycez olmazsa aşılama yaptırcaz

10 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim progestan kan furdurucu fln kullandım ocak adetim gecikti normalde 26 gün döngüm 29.gün oldum .şimdi ovu.testiyle deniycez olmazsa aşılama yaptırcaz
inşallah olur canım bu ay ovulasyon testi ile... 6. gün çift çizgi için daha erkendir canım adetin 12. gününden itibaren net görülür muhtemelen çatlama

hangi günleri değerlendirdin canım peki pik gördüğün günü mü silikleşmeye başladığı günü mü canım biraz bilgi verir misin bize de ovulasyon testine başlarken bilgi olur deneyimin
Canim ben adetim bittikten 2 gun sonra başladım zaten 2 gunde bir genelde birliktelik oldu ama pik gördüğüm gun yani t nin c den koyu oldugu gun degerlendirdim.2 gun yumurtlama surdu.. 3. Gun siliklesti
yani ilk pik oldugu gunu sonrasindaki gnu ve 3. Siliklestgi gnu kacirmadm.
O gunleri degerlendirmenizi tavsiye ederim
Bu surecte reglden itibaren bol cig badem findik yedim esime de yedirdimve her iliskiden1 saat once esime sade sert turk kahvesi icirdim . Doktorum sperm hareketlerni uyarmaya yardimci demişti

Genelde adet bitiminde başlayın diyorlardı ben ilk ovu.testini 10.gün yaptım 12.gün koyuydu 5 lik almıştım 14.gün test bozuk çıktı koyuluk arttımı azalınca çatlıyor demişlerdi o dönem pek anlayamadık değerlendirdik ama olmadı şimdi 50 lik test aldım 5 tanede ultra erken gebelik var içinde 8.gün başlayacaktım abdest alınca deneyim bozukmu doğrumu diye denedim

Merhaba pikten sonraki 3 günü ara vererekmi her günmü değerlendirdiniz acaba

çok teşekkürler canım inşallah bizlere de vesile olur anlattıkların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…