- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
Aynen kuzum Kimyasaldan sonra beta sifirlanana kadar kan verdin mi? Doktor bana haftaya tekrar gelebilirsin dedi ama hiç gidesim yok benim damarlarım çok zor bulunuyor kollarımı delik deşik ettiler zaten son değerim 11.45 di kısa sürede içinde sıfırlanır heraldeaynen canım kimyasal olduğu için bi sorun olmaz deniliyor.
benim beta hcg iki katı arttığı gibi düşerken de iki günde bir iki katı şekilde düşmüştü senin de muhtemelen bir haftaya sıfırlanır canm en geç bir hafta tabiAynen kuzum Kimyasaldan sonra beta sifirlanana kadar kan verdin mi? Doktor bana haftaya tekrar gelebilirsin dedi ama hiç gidesim yok benim damarlarım çok zor bulunuyor kollarımı delik deşik ettiler zaten son değerim 11.45 di kısa sürede içinde sıfırlanır heralde
Benim hiç artış olmadı kuzum zaten çok çok erken bir değerle öğrenmiştim 2 gün sonra bir tık azalma görüldübenim beta hcg iki katı arttığı gibi düşerken de iki günde bir iki katı şekilde düşmüştü senin de muhtemelen bir haftaya sıfırlanır canm en geç bir hafta tabi
aynen ovulasyon testi ile uygulama hiç uymuyor herkesin adet düzeni farklı .. sağlıkla kucağına al inşallah bebeğiniGebelik planladiktan 9 ay sonra hamile kaldim, 7 ay boyunca bosuna ugrasmisim ovulasyon testini hep erteledm pek umursamadim kullandgmn 2. Ayi hamile kaldim
Nasip tabiama bende tlfnda uygulamadan takip ediyordum hep arada 1 hafta oynuyormus megersem
Tesekkur ederimaynen ovulasyon testi ile uygulama hiç uymuyor herkesin adet düzeni farklı .. sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
sıfırlanır canım ama eğer için rahat etmezse tekrar bi kan verirsin bir hafta sonraBenim hiç artış olmadı kuzum zaten çok çok erken bir değerle öğrenmiştim 2 gün sonra bir tık azalma görüldü
Hayırlısı olsun bakalım kuzum en azından kendi kendime diyorum hamile kalabildigimi görmüş oldum bu da birseydir.sıfırlanır canım ama eğer için rahat etmezse tekrar bi kan verirsin bir hafta sonra
hangi günleri değerlendirdin canım peki pik gördüğün günü mü silikleşmeye başladığı günü mü canım biraz bilgi verir misin bize de ovulasyon testine başlarken bilgi olur deneyiminTesekkur ederimAmin İnşallah
Rabbim isteyen herkese tez zaman da nasip etsin insallahh❤
Bende aldım ilk testimi denedim kısmet tabi daha 6.gün ve tek çizgimerhaba bende bu ay aldım ovulasyon testi ve adetin 3. günündeyim adetim bitince yapmaya başlayacağım burdan beraber takip edelim bu ayı inşlh güzelk sonuçlar alırız
adetiniz düzenli mi pekiBende aldım ilk testimi denedim kısmet tabi daha 6.gün ve tek çizgi
10 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim progestan kan furdurucu fln kullandım ocak adetim gecikti normalde 26 gün döngüm 29.gün oldum .şimdi ovu.testiyle deniycez olmazsa aşılama yaptırcazadetiniz düzenli mi peki
inşallah olur canım bu ay ovulasyon testi ile... 6. gün çift çizgi için daha erkendir canım adetin 12. gününden itibaren net görülür muhtemelen çatlama10 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim progestan kan furdurucu fln kullandım ocak adetim gecikti normalde 26 gün döngüm 29.gün oldum .şimdi ovu.testiyle deniycez olmazsa aşılama yaptırcaz
Canim ben adetim bittikten 2 gun sonra başladım zaten 2 gunde bir genelde birliktelik oldu ama pik gördüğüm gun yani t nin c den koyu oldugu gun degerlendirdim.2 gun yumurtlama surdu.. 3. Gun siliklestihangi günleri değerlendirdin canım peki pik gördüğün günü mü silikleşmeye başladığı günü mü canım biraz bilgi verir misin bize de ovulasyon testine başlarken bilgi olur deneyimin
Merhaba pikten sonraki 3 günü ara vererekmi her günmü değerlendirdiniz acabaCanim ben adetim bittikten 2 gun sonra başladım zaten 2 gunde bir genelde birliktelik oldu ama pik gördüğüm gun yani t nin c den koyu oldugu gun degerlendirdim.2 gun yumurtlama surdu.. 3. Gun siliklesti
yani ilk pik oldugu gunu sonrasindaki gnu ve 3. Siliklestgi gnu kacirmadm.
O gunleri degerlendirmenizi tavsiye ederim
Bu surecte reglden itibaren bol cig badem findik yedim esime de yedirdimve her iliskiden1 saat once esime sade sert turk kahvesi icirdim . Doktorum sperm hareketlerni uyarmaya yardimci demişti
çok teşekkürler canım inşallah bizlere de vesile olur anlattıklarınCanim ben adetim bittikten 2 gun sonra başladım zaten 2 gunde bir genelde birliktelik oldu ama pik gördüğüm gun yani t nin c den koyu oldugu gun degerlendirdim.2 gun yumurtlama surdu.. 3. Gun siliklesti
yani ilk pik oldugu gunu sonrasindaki gnu ve 3. Siliklestgi gnu kacirmadm.
O gunleri degerlendirmenizi tavsiye ederim
Bu surecte reglden itibaren bol cig badem findik yedim esime de yedirdimve her iliskiden1 saat once esime sade sert turk kahvesi icirdim . Doktorum sperm hareketlerni uyarmaya yardimci demişti
Pik gunu,pikten sonra ki gun ve 3. Gun yani t nin siliklestigi gun..Merhaba pikten sonraki 3 günü ara vererekmi her günmü değerlendirdiniz acaba
Insallah canimm Rabbim bir an önce nasip etsin insallajçok teşekkürler canım inşallah bizlere de vesile olur anlattıkların
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi .Çok teşekkür ederimPik gunu,pikten sonra ki gun ve 3. Gun yani t nin siliklestigi gun..
3 gun full degerlendirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?