Benim bu ay 2. Denemem olcak diğer ay olmadıMerhaba kızlar.bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım ve denemeye başladım.kullanıpta hamıle kalanlar varmı acaba.ben telefonumdaki uygulamaya göre hareket ediyordum fakat yumurtlamanın doğru olmadığını düşünüyorum.testler nekadar doğru sonuç verir acaba katılmak istermisiniz sizde beraber takip edelimmi
Benim de bu ay ikinci ovulasyon takibim , inşallah bu ay bebiş olurBenim bu ay 2. Denemem olcak diğer ay olmadı
EvetTest ilemi denediniz
Bende çok istiyorum ya inşallah olur canım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın aminBenim de bu ay ikinci ovulasyon takibim , inşallah bu ay bebiş olur
İnşallah canımBenim de bu ay ikinci ovulasyon takibim , inşallah bu ay bebiş olur
AminnnnBende çok istiyorum ya inşallah olur canım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın amin
Evet ama canım ben yumurtlamayı kaçırdığımı düşünüyorum çünki döngümün 28 olduğunu düşünüyordum ve ona göre hesaplama yapıyordum aslında 30 Muş.programda o şekilde kaydedilmiştiBu ah ben de ilk kez testle demedim, telefonumdakinden çok farklı değil gerçek, 1 gün var. 9 gün sonraki merak ediyorumTest vücuttaki LH hormonunu olcuyor, sabah ilk idrar ile yapmiyorsaniz doğru sonuç verir. T çizgisi C ile ayni veya daha koyuysa yumurtlama, genelde ertesi gün T çizgisi siliklestiyse çatlama oluyormuş. ama hamileliği etkileyen yumurtlama dışında da bir çok faktör de var sonuçta.
merhaba bende bu ay aldım ovulasyon testi ve adetin 3. günündeyim adetim bitince yapmaya başlayacağım burdan beraber takip edelim bu ayı inşlh güzelk sonuçlar alırızMerhaba kızlar.bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım ve denemeye başladım.kullanıpta hamıle kalanlar varmı acaba.ben telefonumdaki uygulamaya göre hareket ediyordum fakat yumurtlamanın doğru olmadığını düşünüyorum.testler nekadar doğru sonuç verir acaba katılmak istermisiniz sizde beraber takip edelimmi
benim de kasım da bi kimyasal gebeliğim oldu bi ay dinlenip tekrar denedim ama olmadı bu ay da ovulasyonla takip edeceğim sizin kaç ay oldu kimyasal geçireli2. Ay kullanımda kaldım ama kimyasalla sonuçlandı
Bu ay kuzum daha yenibenim de kasım da bi kimyasal gebeliğim oldu bi ay dinlenip tekrar denedim ama olmadı bu ay da ovulasyonla takip edeceğim sizin kaç ay oldu kimyasal geçireli
çok geçmiş olsun canım inşallh bundan sonra sağlıklı bir gebeliğin olurBu ay kuzum daha yenisalı kan verdim 12.54 çıktı beta hcg, doktor çok yeni 2 gün sonra kan ver dedi . O gün zaten kahverengi akıntım başlamıştı 2 gün sonra değer 11.45 e düştü büyük ihtimal kimyasal dedi ki kanamam başlamıştı hala devam ediyor
İnsallah canım benim hep birlikteçok geçmiş olsun canım inşallh bundan sonra sağlıklı bir gebeliğin olur
kanaman bittikten sonra denemeye devam edecek misin pekiİnsallah canım benim hep birlikte
Evet kuzum edeceğim, nasip bakalım, çoğu kişi bir sorun teşkil etmez demişkanaman bittikten sonra denemeye devam edecek misin peki
aynen canım kimyasal olduğu için bi sorun olmaz deniliyor.Evet kuzum edeceğim, nasip bakalım, çoğu kişi bir sorun teşkil etmez demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?