Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama testi ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende geçen ay yaptım olmadı.. bu ay yine yapıyorum dünki ve bugünki testim hala pik.. 2 günümde değerlendirdim yarın teste devam

Evet kuzum edeceğim, nasip bakalım, çoğu kişi bir sorun teşkil etmez demiş
Hic sorun olmqz canim bende kimyasal yasadim hemen diger ay normal gebelik gerceklesti cok sukur. Sende denemeyi birakma.Simdi ikinci bebegim icin ovulasyon takibi yaptim 5 subatta pozitifti denedik bakalim sonuc ne olacak.

Hic sorun olmqz canim bende kimyasal yasadim hemen diger ay normal gebelik gerceklesti cok sukur. Sende denemeyi birakma.Simdi ikinci bebegim icin ovulasyon takibi yaptim 5 subatta pozitifti denedik bakalim sonuc ne olacak.
İnşallah canım benim Allah razı olsun, bu ay ovulasyonsuz deneyeyim dedim ben yinede tutar tutmaz nasip :) Allah hepimize nasip etsin kuzummmm

merhaba bende bu ay aldım ovulasyon testi ve adetin 3. günündeyim adetim bitince yapmaya başlayacağım burdan beraber takip edelim bu ayı inşlh güzelk sonuçlar alırız
İnşallah canım.takip yapalım tabii. Benim yumurtlama ve çatlama oldu o günleri değerlendirdik.ben testi yapmaya devam edeceğim yinede bakalım hayırlısı allahtan

İnşallah canım.takip yapalım tabii. Benim yumurtlama ve çatlama oldu o günleri değerlendirdik.ben testi yapmaya devam edeceğim yinede bakalım hayırlısı allahtan
bende başladım canım test yapmaya iki gündür yapıyorum çok silik henüz.. inşlh senin de denk gelmiştir tutar da tutunur kaçıncı günde gördün canım çatlamayı

bende başladım canım test yapmaya iki gündür yapıyorum çok silik henüz.. inşlh senin de denk gelmiştir tutar da tutunur kaçıncı günde gördün canım çatlamayı
İnşallah canım çift koyu çizgiyi 12 ci günümde gördüm ben çatlamada bi sonraki gün oldu

Ovulasyonla hamile kaldin acaba catlama tarihini ve saatini hatirliyomusun cinsiyet tahmini yapalim

benimde bugün 12. gün canım iki koyu çizgi gördüm bu sabah yapmaya devam edeceğim
Canım bi devam et bakalım ertesi gün değil bir sonraki gün silikti ben devam ettim testi yapmaya ama 2 gündür silik çizgi çıkıyor yine çıkmaması gerekmezmiydi anlayamadım.tek çizgi çıkması gerekiyor diye biliyordum.sendede çıkacakmı bakalım testlerdemi sorun var acaba anlayamadım.

Bence normal canm çünkü vücutta LH hormonu tamamen bitmiyor yumurtlamayla canm silik çıkması normaldir.. ben de yapacağım canm bugün sabah ta akşam da koyu çıktı yarın belki silikleşir

Bugünkü ovulasyon testim

Eklentiler

• B3A3F9D2-9B65-496B-B398-0C59841BD59C.jpeg
    114,1 KB · Görüntüleme: 38
Canın ne durumdasın testlere devammı yumurtlamayı gördünmü merak ettim

5. Denememde hamile kaldım, hamileliğimi de ovülasyon testiyle öğrendim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…