- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.403
- 63
AminnSağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi .Çok teşekkür ederim
Hic sorun olmqz canim bende kimyasal yasadim hemen diger ay normal gebelik gerceklesti cok sukur. Sende denemeyi birakma.Simdi ikinci bebegim icin ovulasyon takibi yaptim 5 subatta pozitifti denedik bakalim sonuc ne olacak.Evet kuzum edeceğim, nasip bakalım, çoğu kişi bir sorun teşkil etmez demiş
İnşallah canım benim Allah razı olsun, bu ay ovulasyonsuz deneyeyim dedim ben yinede tutar tutmaz nasip :) Allah hepimize nasip etsin kuzummmmHic sorun olmqz canim bende kimyasal yasadim hemen diger ay normal gebelik gerceklesti cok sukur. Sende denemeyi birakma.Simdi ikinci bebegim icin ovulasyon takibi yaptim 5 subatta pozitifti denedik bakalim sonuc ne olacak.
İnşallah canım.takip yapalım tabii. Benim yumurtlama ve çatlama oldu o günleri değerlendirdik.ben testi yapmaya devam edeceğim yinede bakalım hayırlısı allahtanmerhaba bende bu ay aldım ovulasyon testi ve adetin 3. günündeyim adetim bitince yapmaya başlayacağım burdan beraber takip edelim bu ayı inşlh güzelk sonuçlar alırız
Çok geçmiş olsunçok geçmiş olsun canım inşallh bundan sonra sağlıklı bir gebeliğin olur
Insallah tutar canim. Nasipte varsa olur tabiki zamani gelince tutunacak minik fasulyelerimiz bize :)İnşallah canım benim Allah razı olsun, bu ay ovulasyonsuz deneyeyim dedim ben yinede tutar tutmaz nasip :) Allah hepimize nasip etsin kuzummmm
bende başladım canım test yapmaya iki gündür yapıyorum çok silik henüz.. inşlh senin de denk gelmiştir tutar da tutunur kaçıncı günde gördün canım çatlamayıİnşallah canım.takip yapalım tabii. Benim yumurtlama ve çatlama oldu o günleri değerlendirdik.ben testi yapmaya devam edeceğim yinede bakalım hayırlısı allahtan
İnşallah canım çift koyu çizgiyi 12 ci günümde gördüm ben çatlamada bi sonraki gün oldubende başladım canım test yapmaya iki gündür yapıyorum çok silik henüz.. inşlh senin de denk gelmiştir tutar da tutunur kaçıncı günde gördün canım çatlamayı
Ovulasyonla hamile kaldin acaba catlama tarihini ve saatini hatirliyomusun cinsiyet tahmini yapalimGebelik planladiktan 9 ay sonra hamile kaldim, 7 ay boyunca bosuna ugrasmisim ovulasyon testini hep erteledm pek umursamadim kullandgmn 2. Ayi hamile kaldim
Nasip tabiama bende tlfnda uygulamadan takip ediyordum hep arada 1 hafta oynuyormus megersem
benimde bugün 12. gün canım iki koyu çizgi gördüm bu sabah yapmaya devam edeceğimİnşallah canım çift koyu çizgiyi 12 ci günümde gördüm ben çatlamada bi sonraki gün oldu
Canım bi devam et bakalım ertesi gün değil bir sonraki gün silikti ben devam ettim testi yapmaya ama 2 gündür silik çizgi çıkıyor yine çıkmaması gerekmezmiydi anlayamadım.tek çizgi çıkması gerekiyor diye biliyordum.sendede çıkacakmı bakalım testlerdemi sorun var acaba anlayamadım.benimde bugün 12. gün canım iki koyu çizgi gördüm bu sabah yapmaya devam edeceğim
Bence normal canm çünkü vücutta LH hormonu tamamen bitmiyor yumurtlamayla canm silik çıkması normaldir.. ben de yapacağım canm bugün sabah ta akşam da koyu çıktı yarın belki silikleşirCanım bi devam et bakalım ertesi gün değil bir sonraki gün silikti ben devam ettim testi yapmaya ama 2 gündür silik çizgi çıkıyor yine çıkmaması gerekmezmiydi anlayamadım.tek çizgi çıkması gerekiyor diye biliyordum.sendede çıkacakmı bakalım testlerdemi sorun var acaba anlayamadım.
Hadi bakalımBence normal canm çünkü vücutta LH hormonu tamamen bitmiyor yumurtlamayla canm silik çıkması normaldir.. ben de yapacağım canm bugün sabah ta akşam da koyu çıktı yarın belki silikleşir
Pozitif çıkmış 3 günü değerlendirmeye başlamalısınBugünkü ovulasyon testim
Silikleşsene kadar deneyeceğim canm ilişkiyiPozitif çıkmış 3 günü değerlendirmeye başlamalısın
5. Denememde hamile kaldım, hamileliğimi de ovülasyon testiyle öğrendim. :)Merhaba kızlar.bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım ve denemeye başladım.kullanıpta hamıle kalanlar varmı acaba.ben telefonumdaki uygulamaya göre hareket ediyordum fakat yumurtlamanın doğru olmadığını düşünüyorum.testler nekadar doğru sonuç verir acaba katılmak istermisiniz sizde beraber takip edelimmi
Darısı bAşımıza inşallah canım.ya ben test yapmaya devam ediyorum bugün testteki t çizgisi daha belirgindi anlam veremedim5. Denememde hamile kaldım, hamileliğimi de ovülasyon testiyle öğrendim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?