• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testi. bilgi amacli.resimli.

ben pes ediyorum anlatamıycam
Canim ben seni anladim sen diyosunki,50 gune birde adet olsan,60 gune bir de adet olsan,yumurtladiktan 14 gun sonra adetin baslar diyosun.iste benim baslamiyodu kahverengi lekelenmem vardi ve bu 5 gun kadar suruyodu.toplam adetim 8,9 gune kadar uzuyor ve sonrasinda leke faslı tekrar basliyodu.sacma sapan bir adet duzenim oldugu icin sen bana bakarak umidini kaybetme dedimdi.

Canim ben seni anladim sen diyosunki,50 gune birde adet olsan,60 gune bir de adet olsan,yumurtladiktan 14 gun sonra adetin baslar diyosun.iste benim baslamiyodu kahverengi lekelenmem vardi ve bu 5 gun kadar suruyodu.toplam adetim 8,9 gune kadar uzuyor ve sonrasinda leke faslı tekrar basliyodu.sacma sapan bir adet duzenim oldugu icin sen bana bakarak umidini kaybetme dedimdi.
Tamam şekerim

Ya bu ay ilk defa tuhaf belirtiler yaşadım. Hala karnıma tuhaf ağrılar giriyor. Ama lekelenmem devam ediyor muhtemelen bugün adet olucam.
Adet olmadan hiç sancım filan olmaz benim.
Acaba kist filan mı oldu ya :(

Nerdesin yaa var mı bişileerrr az kaldıı
Buradayım canım haberler iyi degil 3 gün var adetime kan testi yaptırdım bugün 0.0 cıktı iki kere çift cizgi gördüm bu ay ovulasyonda ikincisi 6 ocaktı ilki 31 aralık gec döllenme ise cıkmamıstır die umut ediyorum daha 7 gün oldu son ilişki olalı :(

Buradayım canım haberler iyi degil 3 gün var adetime kan testi yaptırdım bugün 0.0 cıktı iki kere çift cizgi gördüm bu ay ovulasyonda ikincisi 6 ocaktı ilki 31 aralık gec döllenme ise cıkmamıstır die umut ediyorum daha 7 gün oldu son ilişki olalı :KK43:
Olsa çıkarmıymış, hala umut varmıymış?

merhaba kızlar ovulasyon testi kullanıyorum 31 aralıkda resimdeki gibi koyu dün tekrar test yaptım gene koyu cıktı beyaz akıntım var ne olur ne olmaz die dünü de degerlendirdim 28-29 günde bir adet oluyorum bu ay bal tarcın çörek otu karısımı yaptım eşime keçi boynuzu pekmezi içirdim adetten sonra gün asırı çalıstım 14.günden önce 3 gün ilişki yapmamaya calıstım çizgiyi çift görünce 3 gün üst üstte yaptık sonra gün asırı oldu artık yumurtlma oldu die bıraktık dün aklıma geldi bi test yapım die gene çizgim koyu dün çalıstım 3 gün yapmamıs olduk bırakınca birikti ne olur ne olmaz bugün ve yarında calısmayı düşünüyorum siz ne dersiniz :KK51::KK23: takvimin totem amaçlı yaptım hamile degilim :KK200:Eki Görüntüle 1737702
Mrb ovulasyon testi ile hamile kaldınız mı acaba

Back
X