Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar Merhaba. Ovulasyon testi yaptim bugun tam 3 kez. Ilkinde Sadece C bolgesinde cizgi vardi digerinde Sadece t bolgesinde bir sonrasinda ise hic cizgi yoktu. Kafam karisti. Miratechin kullandim. Bu marka ile deneyimi olan varmi

Arkadaslar Merhaba. Ovulasyon testi yaptim bugun tam 3 kez. Ilkinde Sadece C bolgesinde cizgi vardi digerinde Sadece t bolgesinde bir sonrasinda ise hic cizgi yoktu. Kafam karisti. Miratechin kullandim. Bu marka ile deneyimi olan varmi
Canım büyük ihtimalle test bozuk. Ben o markayı hiç kullanmadım. Ama bildiğim kadarı ile testin c de çizgi oluşturması gerekiyor ki çalıştığı anlaşılsin. Sadece c de olursa negatif

Kızlar bugün doktora gittim sol tarafta kist oluşmuş ama çok küçükmüş. Sağ da sadece bir yumurtam var.

Ya cok gecmis olsun canim. Bu ne demek peki?
Klomen kullanmaya başlamıştım canım sol yumurtalık da yumurta oluşup buyumediği için basit kist oluşmuş. Sağ yumurtalıkta da bir tane yumurtam var. Doktor bir yumurta da olsa gebe kalma Şansın var dedi ama salı gün kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek

Kızlar bugün doktora gittim yumurtam çatlamiş. Doktor gün aşırı ilişki önerdi. Regl gününe kadar devam dedi. Umarım bu ay regl olmam artık meleğim gelsin.

E Elagozlu525 yazilari okudum da her ay bekleyip bekleyip husrana ugramak cok kotu birsey. ben de 8 haftalik bir dusuk yaptim. uzerinden 2 ay gecti. hem dusurmek hem de 2 aydir o testte negatifi gormek inanilmaz yipratti. bu ay da deniyoruz. ovulasyon testiyle yumurtlama gunune gore gun asiri iliskiye girdik insallh bu ay tutar umidiyle bati bekliyorum. :) 17 eylul' de gorucez durumu :) senin gibi sabirsizlikla bekliyorum. :) insallh birkac gun arayla iyi haberi aliriz.

İnşallah canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Senin durumun ne ne zamandır istiyorsun tatlim

Mina_1414 canim doktora geldim dunku test negatif 6 gunum geciyor adet sancisi gelip.giidyor dun sabah sancilandim bu sabah yok leke falanda yok 14. gunu 12mm di yaa ya gec yumurtladim uada hic yumurtlamadim ondan geciyor bilmiyorum doktora geldim bakalim

Ovulasyon testiyle takip et canım muhtemelen geç yumurtaladın bak benim bügün 36. Günüm daha yeni yumurtluyomusum adet olmayı beklerken

Ovulasyon testiyle takip et canım muhtemelen geç yumurtaladın bak benim bügün 36. Günüm daha yeni yumurtluyomusum adet olmayı beklerken
oylemi bendede gecen 10 gun once falan sag kasik.agirisi ve akinti oldu birkac gun sonra gecti yoksa bendemi oyle.oldum.halafa adet olmadim sendede pko varmi canim onun yuuzndende duzensiz oluyor

oylemi bendede gecen 10 gun once falan sag kasik.agirisi ve akinti oldu birkac gun sonra gecti yoksa bendemi oyle.oldum.halafa adet olmadim sendede pko varmi canim onun yuuzndende duzensiz oluyor
Canım bende biraz kilo aldım adetlerim düzensizleşti pko görünümü var dedi doktorum yumurtaların tembel dedi bu ay doktor yumurta takibi yaptı bat 24.gün yumurtalıklarım 7 mm düşün artık hayıt falan içtim geçen hafta ovu testinde poziti gördüm sandım meğerse değilmiş dün akşam oylesıne yaptım daha yeni olmuş ovulasyon

Eklentiler

• IMG_1969.PNG
    134,3 KB · Görüntüleme: 44
Bende geçen hafta akıntı geldi agrı oldu ama yumurtlama değilmiş testi devam etmek gerekiyo

Canim doktor ne diycek bakalim haber ver bana insallah guzel haberlerle gelirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…