- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Sen çalışmalara başla canım yarın dahada koyulaşacak silikleştiginde bil ki çatladıKizlar ben yumurtluyormuyum ovi testi yaptim simdi dun bole degildi silikti bu gun mu yumurtluycam yoksa pik yapinca 36 saat sonrami bu gun adetin 11. Ci gunuEki Görüntüle 2042299
Sag ol canimSen çalışmalara başla canım yarın dahada koyulaşacak silikleştiginde bil ki çatladı
Canim merak ettim durumunu regl oldun mu. Umarım olmamissindir güzel haberler verirsin bizeAaa gercekten mi o zaman benim denk gelmiyor cunku bat 5 eylul zaten o tarihte geri donmus olacaz ins sen mujdeli haberi alirsin sonrasinda da ben
Malesef oldum canim hayirlisi olsun ne diyelim onumuzdeki ay belime sise cektirecem ins o ise yararCanim merak ettim durumunu regl oldun mu. Umarım olmamissindir güzel haberler verirsin bize
Ben gecen ay bardak cektirdim bende ise yaramadi canim insallah sende ise yarar hayirli guzel haberler verirsinMalesef oldum canim hayirlisi olsun ne diyelim onumuzdeki ay belime sise cektirecem ins o ise yarar
Ben gecen ay bardak cektirdim bende ise yaramadi canim insallah sende ise yarar hayirli guzel haberler verirsinMalesef oldum canim hayirlisi olsun ne diyelim onumuzdeki ay belime sise cektirecem ins o ise yarar
İnşallah canım inşallah hayırlı haberleri tez zamanda alırız hepimizMalesef oldum canim hayirlisi olsun ne diyelim onumuzdeki ay belime sise cektirecem ins o ise yarar
Canim umarım sende en kisa zamanda güzel haberler alırsınBen gecen ay bardak cektirdim bende ise yaramadi canim insallah sende ise yarar hayirli guzel haberler verirsin
Insallah bitanem allah hepimizin yuzune gulsun insallahCanim umarım sende en kisa zamanda güzel haberler alırsın
Ins canim ya 2 kimyasal yasayinca kaynanam bebek durmuyor bide sise cektirelim belki bel acikligi vardir dedi bakalim ins ise yararBen gecen ay bardak cektirdim bende ise yaramadi canim insallah sende ise yarar hayirli guzel haberler verirsin
Yarayan cok insani duydum canim daha o ay hamile kalan cok arkadas var burda bile dusun yani ne varsa eskilerde var canim yaptir sen denemedigin sey kalmasinIns canim ya 2 kimyasal yasayinca kaynanam bebek durmuyor bide sise cektirelim belki bel acikligi vardir dedi bakalim ins ise yarar
Ins canim ya bu au esime keci boynuzu cayida demlemeye basladim bende corek otu bal tarcin yapacaktim ama o gecti artik yumurtlama gunum yaklasti diger aya artikYarayan cok insani duydum canim daha o ay hamile kalan cok arkadas var burda bile dusun yani ne varsa eskilerde var canim yaptir sen denemedigin sey kalmasin
Çocuğum olmuyor diye dr gittiğinde tahlil ve testler yapılıyor bir sıkıntı yoksa folic asit vs kullanıp hala hamile kalmadıysan doktor hadi başlayalım diyor zatenKizlar yumurta takibini siz mi istiyorsunuz doktor mu yapalim diyor ben 2 defa kimyasal yasadim 3 veya 4 defa doktora gorundum hormon testi kan testi yapildi muayene etti hicbir sorun yok dedi bende 10 aylik evliyim yumurta takibi yapalim falan demedi
Canim bende de bi sorun çıkmadı ama folik asit falan kullanmadim hiç. Klomen e başladık hemenÇocuğum olmuyor diye dr gittiğinde tahlil ve testler yapılıyor bir sıkıntı yoksa folic asit vs kullanıp hala hamile kalmadıysan doktor hadi başlayalım diyor zaten
Vitaminlerinde iyiydi o zaman canım endişelenmek bişey Yok daha iyi klomen e başlamış olman yumurta takibine de başlamış oluyorsun kontrole gittiğinde klomen yumurtalarını ne kadar büyütmüş kaç yumurtan oluşmuş hepsine bakılcakCanim bende de bi sorun çıkmadı ama folik asit falan kullanmadim hiç. Klomen e başladık hemen
Bu ay gittim tek yumurtam oluşmuştu o da çatladi cok Şükür iğneye falan gerek kalmadı şimdi bekliyorumVitaminlerinde iyiydi o zaman canım endişelenmek bişey Yok daha iyi klomen e başlamış olman yumurta takibine de başlamış oluyorsun kontrole gittiğinde klomen yumurtalarını ne kadar büyütmüş kaç yumurtan oluşmuş hepsine bakılcak
Bana yumurta takibi falan yapalim demedi neofortil verdi bunu kullanin dedi bu ay kullanmaya baslayacaz bide esime keci boynuzu cayi yapmaya basladim subata kadar beklerim olmazsa bidaha giderim doktoraÇocuğum olmuyor diye dr gittiğinde tahlil ve testler yapılıyor bir sıkıntı yoksa folic asit vs kullanıp hala hamile kalmadıysan doktor hadi başlayalım diyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?