Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben yumurtluyormuyum ovi testi yaptim simdi dun bole degildi silikti bu gun mu yumurtluycam yoksa pik yapinca 36 saat sonrami bu gun adetin 11. Ci gunu

Eklentiler

• Screenshot_20170908-223220.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 64
Yarayan cok insani duydum canim daha o ay hamile kalan cok arkadas var burda bile dusun yani ne varsa eskilerde var canim yaptir sen denemedigin sey kalmasin
Ins canim ya bu au esime keci boynuzu cayida demlemeye basladim bende corek otu bal tarcin yapacaktim ama o gecti artik yumurtlama gunum yaklasti diger aya artik

Canm çocuk olmadığı zaman doktor uygun görüyor adım adım tedavi hormon testleri yaptırıyorsun bi sıkıntı yoksa doktor hadi başlayalım diyor. Adet 2 gün gitti hormon tahlili yaptırdım herşey iyi 5 gün kullanacağım şekilde klomen hapı verdi 6 .gün gittim 1 yumurtam oluştu 19 mm 1 hafta boyuna gün aşırı ilişki önerdi doktor bakalım inşallah hepimizin bebeği olur

Çocuğum olmuyor diye dr gittiğinde tahlil ve testler yapılıyor bir sıkıntı yoksa folic asit vs kullanıp hala hamile kalmadıysan doktor hadi başlayalım diyor zaten

Canim bende de bi sorun çıkmadı ama folik asit falan kullanmadim hiç. Klomen e başladık hemen
Vitaminlerinde iyiydi o zaman canım endişelenmek bişey Yok daha iyi klomen e başlamış olman yumurta takibine de başlamış oluyorsun kontrole gittiğinde klomen yumurtalarını ne kadar büyütmüş kaç yumurtan oluşmuş hepsine bakılcak

Bu ay gittim tek yumurtam oluşmuştu o da çatladi cok Şükür iğneye falan gerek kalmadı şimdi bekliyorum

Çocuğum olmuyor diye dr gittiğinde tahlil ve testler yapılıyor bir sıkıntı yoksa folic asit vs kullanıp hala hamile kalmadıysan doktor hadi başlayalım diyor zaten
Bana yumurta takibi falan yapalim demedi neofortil verdi bunu kullanin dedi bu ay kullanmaya baslayacaz bide esime keci boynuzu cayi yapmaya basladim subata kadar beklerim olmazsa bidaha giderim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…