Yumurtlama sorunu olup hamile kalan varmı??..

selam arkadaşlar, benim yumurtlama sorunun yok ama bir başka sitede bir arkadaşımın yaşadığını yazayım moral olsun istedim.

bu arkadaşın yumurtlama sorunu var, adetlerinde sıkıntı var vs vs.

3 aydır adet görmemiş doktora gidiyor doktor bakıyor diyorki burada bir yumurtan var, bunlar seviniyorlar hemen çalışalım mı diyorlar.

Doktorda ama bu çatlamış birşey yapmanıza gerek yok denk gelmişse hamilesindir.

2-3 hafta sonra test yaptırıyor hamile.

selam arkadaşlar, benim yumurtlama sorunun yok ama bir başka sitede bir arkadaşımın yaşadığını yazayım moral olsun istedim.

bu arkadaşın yumurtlama sorunu var, adetlerinde sıkıntı var vs vs.

3 aydır adet görmemiş doktora gidiyor doktor bakıyor diyorki burada bir yumurtan var, bunlar seviniyorlar hemen çalışalım mı diyorlar.

Doktorda ama bu çatlamış birşey yapmanıza gerek yok denk gelmişse hamilesindir.

2-3 hafta sonra test yaptırıyor hamile.

Canım çok saol gerçekten moral oluyor...:1hug:

Ya arkadaşlar ben klomen ve glukofen kullanıyorum yaaa... günde 3 adet ve adetin4 günü başlamıştım bugün tam 10 gündür(adetim15.07.2009da başlamıştı) halen lekelenme var kahverengi ve uzayan tutamlar halinde birazda yanma hissi var sanki acaba ilaçlardan mı böyle oluyor klomen kullananlar yardım edin bilgisi olan varmı.. lütfen cevap yazın...

Cnm benim öncelikle inş. en kısa zamanda kalırsın bu stresi iyi bilirim bir yandan adet düzensizliği, diğer yandan büyümeyen yumurta acaba hamile kalıcammı vs. vs.. Ben başıma geleni anlatim sana...
Ben evlendim hiç korunmadık bu arada 2 ayda bir adet görüyodum değişiyodu hiç belli olmuyodu ama ben bekliyodum 1 yıl dolsun öyle dr giderim diye. Ama çok istiyodum dr gitmeden hamile kalim diye olmadı olmadı.. Dr gittik gereken tüm testler yapıldı eşimede banada bende yumurtlama sorunu çıktı polikistik over varmış ben üzüldüm ama tedaviye başladığım içinde bir umut heyecan vardı içimde. Ve başladık klomene günde 1 tane iç ve gel dedi gittim takip başladı her gitmemde büyüdümü acaba olucakmı gözlerim dolu dolu giderdim hastaneye ama maalesef korktugum başıma geldi en son 17.gün gittim hala yumurtam büyümemiş dr. dediki artık büyümez bu ay kaldı bir dahaki ay tekrar klomene başlıyalım veya iğne dedi. Ben o gün hastaneden eve giderken ağlaya ağlaya gittim akşam eşime anlatırken kendimi zor tuttum ağlamamak için yine ağladım hayal kırıklığı oldu oysa hapla yumurtam büyücekti hapla bile büyümediyse nsl olcak diyodum iyice üzülmüştüm ama yapcak bişey yoktu. Ben bu arada işe başlamıştım kafaya takmim diye işe gidip geliyodum. Neyse sonra yumurta takibinden 1 hafta sonra benden çok yoğun bir akıntı sümüksü bir akıntı geldi ama bayagı yogun 2 gün filan. Ben bu akıntını yumurtlamayla alakalı oldugunu düşündüm nedense ve yumurtan büyümez demelerine rağmen bir umut tekrar gittik dr. eşimle ve demesinlermi yumurtan çatlamış. Ben şok oldum tabi ee dedim yumurtam büyümemiştiki nsl çatladı büyümüş böyle şeyler olabiliyor biz baktık ama gec yumurtlamışsın biz bunun olacağını bilemeyiz dedi büyümüş ve çatlamış bile. Çatladığı günü kaçırmıştık o gün ilişki olcaktı çünkü ama yinede bir umut dr belkide hamile kalırsın dedi biz tabi arada ilişkiye girmiştik denk gelmişmidir acaba sorusyla beklemeye koyulduk.. Ve adet günüm 15 gün gecti inatla idrar testi yapmadım yine tek çizgi olcak die direk kan testi yaptırcam dedim ve hastaneye gittik kan testi verdim sonucu bekliyodum ama öylesine biraz umut var ama çok az. Ve sonuc çıktı bi baktım kağıda değer 9973 yazıyo ana bu ne dedim yoksa eşimde hadi dr gidelim dedi koşa koşa gittik ve baktılar hamilesin dediler eşim ve ben güldük gerçektenmi dedik evet dediler. Ben merdivene oturdum ağlamaya başladım eşim diye oluyo ağlıyon olmuyo ağlıyon:)) Neyse canım biraz uzun oldu ama bir mucize bu benim için drlar klomen kullanmama rağmen yumurtan büyümez dediler ama büyüdü çatladı ve hamile kaldım herşey Allahtan canım ben buna hep inandım tabii ama buda başıma gelince dahada bi şükrettim ilk tedavimdi oldu şükür. Şuan 7,5 aylık oldu bebeğim karnımda kıpır kıpır Allah nasip ederse eylülde kucağıma alıcam bi oğlumuz olucak. Allahım sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinn hiç ümitsizliğe kapılma olacağı varsa olucak dua et bekle sabırla....

SUDEYONCAA...Canım ya sana nekadar teşekkür etsem azdır...ne kadar güzel anlatmışsın içimde bir umut daha yeşerdi.. Allahım sana ve bebeğine sağlık versin eylülde birbirinize kavuşun inanki tüm içtenliğimle dua ettim canım....Allah seninde sesini duysun bende hamile kalayım ...canım ne bilim insan biran önce olsun istiyor ama Allahın takdiri... zaten beklemekten başka çıkar yolumuz yok...Sana kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum canım...Allaha emanet ol...

Sağol cnm duaların için bende hep aklıma gelir hamileyim diye içten içe hala sevinirim inanamam göbeğim şişmesine rağmen :) ve o an hep dua ederim Allahım bana bunu yaşattın isteyen herkese ver hayırlısıyla diye. Gercekten sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış bu bir gerçek canım.. Sende Allaha emanet ol

Arkadaşlar umutlarım birkez daha yeşerdi :) yumurtlama oluşmuş ama çatlamadı henüz, cumartesi günü gittiğimde çok sevinmiştim yumurtlama olmuş diye pzt.gel dedi doktorum gittim çok güzel gelişmiş ama çatlamamış dedi yarında gidicem doktora bakalım çatlamışmı kasıklarım çok ağrıyor sancılıyor sanki içimde bişey büyüyor çok rahatsız edici... umarım çatlar,,, eğer çatlamazsa diğer ayda ilaç verip çatlatacakmış hakkımızda hayırlısı... herkese sevgiler...

canım daha önce sana söylemiştim umudunu kesme diye.inşallah olacak demiştim.hamile olursan söyle demiştin ya ben hamiliyimmmmm.çok mutluyum.hatta bugün kalp atışlarını gördük.inşallah başta sen olmak üzere isteyen herkese ama herkese rabbim yaşatsın bu duyguyu..kaydirigubbakcemile3hadi çalışmaya başlayında bari beraber doğuralım inşalllah.kaydirigubbakcemile5

SÜper bı haber canım Çok mutlu oldum::::::::: Umarım en kısa zamanda bende bÖyle gÜzel bır haber verebılırım: Sevgıyle kal mavınılgÜn :)

off... kimsecikler yokki biraz dertleşeyim.... bugünde doktora gittim yumurtam gelişmiş ama halen çatlama yok cumartesi tekrar gidicem...bakalım Allah nezaman banada kısmet edecek anne olmayı ... mavinilgün gibi burdan hamileyim diye haykırmak istiyorum arık :KK43:

canım yumurtan olduysa bunda daha ii ne olabilir.siz sürekli çalışın.en büyük hatayı biz orda yaptık.yumurtan olmamış bu ay git sonraki ay gel.yada aa yumurtan daha gelişmemeiş gelişmez artık bu ay bitti.diye diye bizi çalışmadan da soğuttular.ama en sonunda keşfettikki ben aslında yumurtluyorum yumurtam gelişiyorda ama normal kadınlar gbi değil biraz geç oluyor.mesela son adet tarihim 2hazirandı normalde 12 14 16 da çalışın diyorar ya yumurtlama ozaman oluyor diye ama ben ayın 30unda yumurtlamışım.düşün yani.biz bırakmadık bu ay gün şaırı çalıştık ve çok şükür rabbim verdi.doktorlar herkes 14.günde yumurtlayacak diye kafaya koymuş.siz çalışın durmayın boş geçirmeyin.olcak bu sefer allahın izniyle. bide çalışma sırasında onu düşünme rahat ol.olcakmı olmıcakmı derken anne ve babanın stresiyle olmayabiliyor.tadını cıkar.öptüm:1hug:

seni üzmek istemem ama ist. benim de yumurtlamam bozuktu klomen kullandım ve yumurtam oluştu ve hatta çatladı dr belirlediği günlerdeeşimde temasa girdik ama yine adet olmuştum nedenini araştırdık ve hsg çektirdik birde bakıldıki kanallarım tıkalı şimdi laparoskopi ameliyatı olup tıklaı yerleri açılcak ondan sonra bakıcaz artık..inş senin yumurtlman kuvvetli olur ve bebişine en kısa zamanda kavuşursun benim bebeğime kavuşmama daha çook var :gitme: :1no2:

benimde yumurtlama sorunum var 1 yıldır korunmuyoruz 2tane doktor değiştirdim adam gibi bi tedavi uygulamadılar inşallah hepimiz enkısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

canım yumurtan olduysa bunda daha ii ne olabilir.siz sürekli çalışın.en büyük hatayı biz orda yaptık.yumurtan olmamış bu ay git sonraki ay gel.yada aa yumurtan daha gelişmemeiş gelişmez artık bu ay bitti.diye diye bizi çalışmadan da soğuttular.ama en sonunda keşfettikki ben aslında yumurtluyorum yumurtam gelişiyorda ama normal kadınlar gbi değil biraz geç oluyor.mesela son adet tarihim 2hazirandı normalde 12 14 16 da çalışın diyorar ya yumurtlama ozaman oluyor diye ama ben ayın 30unda yumurtlamışım.düşün yani.biz bırakmadık bu ay gün şaırı çalıştık ve çok şükür rabbim verdi.doktorlar herkes 14.günde yumurtlayacak diye kafaya koymuş.siz çalışın durmayın boş geçirmeyin.olcak bu sefer allahın izniyle. bide çalışma sırasında onu düşünme rahat ol.olcakmı olmıcakmı derken anne ve babanın stresiyle olmayabiliyor.tadını cıkar.öptüm:1hug:

Canım çok teşekkür ederim umarım senin izinde devam ederim...senden sorada ben burdan hamileyim diye bağırırım:Saruboceq: Yumurtlama konusunda benim doktorun gerçekten çok duyarlı kendiliğinden olsun diye taaa..adet olmama 1 hafta kalana kadar takip ediyor olmayınca ilaçla söktürüyor... Aslında seninde dediğin gibi yumurtlama olmasıda güzel bir şey ama çatlamaması üzüyo insanı:gitme:...ya bide benim hiç böyle bir sorunum yoktu son 1 yılda bütün dengem bozuldu...Zaten takmamaya çalışıyorum benim doktorum hergün ilişki diyo oda artık görev haline gelince ister istemez insan soğuyor takıyor olsun artık...hatta eşim bazen şakasına bir olsun çocuğumuz 3ay istirahata çekilicem diyorkaydirigubbakcemile3 Kısmet diyorum artık Allah nezaman isterse ozaman olur... Sana güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum canım...Desteğin için çok teşşekür ederim... Sevgiler...opuyorumnanaktan kendine ve meleğine dikkat et :1hug:

seni üzmek istemem ama ist. benim de yumurtlamam bozuktu klomen kullandım ve yumurtam oluştu ve hatta çatladı dr belirlediği günlerdeeşimde temasa girdik ama yine adet olmuştum nedenini araştırdık ve hsg çektirdik birde bakıldıki kanallarım tıkalı şimdi laparoskopi ameliyatı olup tıklaı yerleri açılcak ondan sonra bakıcaz artık..inş senin yumurtlman kuvvetli olur ve bebişine en kısa zamanda kavuşursun benim bebeğime kavuşmama daha çook var :gitme: :1no2:

Canım sana acil şifalar dilerim...umarım tez zamanda sağlığına ve meleğine kavuşursun.. sende haklısın ama ben kötüyü düşünmek istemiyorum... zaten benimde doktorum eğer çatlatmadan sonrada olmazsa hsg çektirelim diyor...umarım buna gerek kalmaz...çünkü ben hsg nasıl bilmiyorum ama çok korkuyorum..Allah herkese yardım etsin bizide ayırmasın...:Saruboceq: Sağlıklı günler dilerim :teselli:

benimde yumurtlama sorunum var 1 yıldır korunmuyoruz 2tane doktor değiştirdim adam gibi bi tedavi uygulamadılar inşallah hepimiz enkısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

:Saruboceq:AMİN AMİN:Saruboceq::Saruboceq: Allahım duysun sesini...canım kendine iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim çünkü bu tür tedavilerde doktor çok önemli..ben doktorumdan çok memnunum ama yinede daha iyisini araştırıyorum :bbo: daha iyisini bulunca hemen değiştircem umarım gerek kalmaz ama kısmet ....kendine iyi bak ve tedavini biran önce iyi bir doktorla başlat yoksa geç kalabilirsin...herşey zamanında olmalı bence.. Sağlıklı günler dilerim canım:teselli:

Arkadaşlar herkese slm... ya benim yumurtlamam olmuştu, fakat çatlamadı biz çatlamasını beklerken adetimden 19 gün sonra tekrar adet oldum 2. günü doktora gittim oda şaşırdı 5.günü tekrar gel dedi adetimin 5.günü gittim doktorum bana d.kontrol hapı verdi kist gitsin diye yani yumurta kiste dönüşmüş.... benim gibi olanınız varmı ? lütfen yardım edin yoksa biraz daha böyle devam ederse kafayı yiyicem......

Arkadaşlar herkese slm... ya benim yumurtlamam olmuştu, fakat çatlamadı biz çatlamasını beklerken adetimden 19 gün sonra tekrar adet oldum 2. günü doktora gittim oda şaşırdı 5.günü tekrar gel dedi adetimin 5.günü gittim doktorum bana d.kontrol hapı verdi kist gitsin diye yani yumurta kiste dönüşmüş.... benim gibi olanınız varmı ? lütfen yardım edin yoksa biraz daha böyle devam ederse kafayı yiyicem......

canım bende klomen tedevısı gırenlerdenım.ben cok sukurkı 4 ayda sonuc aldım.bılıyorum beklemek cok zor sabır ıstıyo allaha sıgın ve sabret...benımde yumurtalarım tembeldı lomen kullandım sonrada gobekten ıgne vurularak yumurtaları catlattım.3 ay tutumadı 4 ay klomen yumurtaları fazla buyuyttu doktor ıgneye gerek yok ya catlar ya kıst olusur amelıyatla alırız dedı buyuk kıst olucaktı cunku cok buyumustu..ama cok sukur catladı ve kızımı bana getırdı..sana umıt ısısgı olsun dıye anlattım allahım tez zamanda bebısını sana kavusturur.ama kıste takılma klomen kullanan cogu ınsanda olusuyo bende cok arastırdım

merhaba
sizdede adet düzensizliğimi vardı? ne kadar sürede adet görüyordunuz?

adet düzensizliği,buna bağlı yumurtlama sorunu ve kalitesiz yumurta..ayrıca polikistikover..
ben 2-3 ayda bir regl oluyordum herhangi bir periodum yoktu malesef..6 ay regl olmadığımı da biliyorum ben..

slm burçin uzun ve sıkıntılı bir yolu atlatmışsın hemde mükafatın iki kat olmuş darısı herkesin başına bebeklerinle sana mutlu bir hayat diliyorum ....

amin canım inşallah..

Canım ya çok ama çok sevindim senin adına hihoyyytv banada örnek oldun umarım bende senin gibi :CüvCüv: kalabilirim hemde ikiz ya ne kadar müthiş bir duygudur dimi ama....Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: canım tebrikler...darısı isteyen herkese tabiki banada :Saruboceq::Saruboceq:

tabi çok güzel ama çok çok zormuş..kanamalar, düşük tehditi, yatak istirahatleri vs vs..ama değer tabi..Allah bebeklerime ömür ve güç versin ve inşallah dünyamıza gelsinler..
DARISI TEZ ZAMANDA İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH.. :Saruboceq:
bu arada istanbulda olanlar doktorum murat emanetoğlu'ydu..bağdat caddesinde..ben bursadan kalkıp gittim tavsiye üzerine ve herkese tavsiye ederim..internetten araştırabilirsiniz..ücreti biraz dolgun (250 TL) ama herşeye değer diyorum..imkanı olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim..
sevgileeerrrrr opuyorumnanaktan

X