İnşallahGuzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahGuzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Aşermeye başladım ben ilk gebeligimde de ne kadar testim negatif çıksa da adetime 1 hafta olsa da anlamıştım kendimden. Şuan da da anladım böyle bir kasık ağrısını sadcee kızıma hamile iken yaşadım zira. Aşırı yorgunum elim bir şeye kalkmıyor onun dışında bir belirti yokBenim de iki gün önce yumurtlama günümdü. O gece sol kasık ve bacağımın ağrısından uyuyamadım normalde yumurtlamayı hissetmem testle anladım ve ilk defa böyle bi ağrı yaşadım. Acaba döllenmeyle ilişkisi olabilir mi diye düşündüm. 5 ekimden sonraki başka belirtileriniz neydi sizin?
Benimde yorgunluktan ve kasik ağrısı ilk defa bide 7 olmadan akşam uykuk geliyoAşermeye başladım ben ilk gebeligimde de ne kadar testim negatif çıksa da adetime 1 hafta olsa da anlamıştım kendimden. Şuan da da anladım böyle bir kasık ağrısını sadcee kızıma hamile iken yaşadım zira. Aşırı yorgunum elim bir şeye kalkmıyor onun dışında bir belirti yok
Benimde yorgunluktan ve kasik ağrısı ilk defa bideAşermeye başladım ben ilk gebeligimde de ne kadar testim negatif çıksa da adetime 1 hafta olsa da anlamıştım kendimden. Şuan da da anladım böyle bir kasık ağrısını sadcee kızıma hamile iken yaşadım zira. Aşırı yorgunum elim bir şeye kalkmıyor onun dışında bir belirti yok
İnşallah gebeliktirKizlar durumunuz ne benim bir kasik agrim var cok kotu kosarak wc gittim gelen giden yok
Alt karin bolgesinde cnm agrimBenimde yorgunluktan ve kasik ağrısı ilk defa bide 7 olmadan akşam uykuk geliyo
İnşallah cnm tutup koparasim geliyor o kismiBenimde yorgunluktan ve kasik ağrısı ilk defa bide
İnşallah gebeliktir
BenimdeAlt karin bolgesinde cnm agrim
Hayirlisiyla bakalim ne olucazBenimde
Bakalım nasipHayirlisiyla bakalim ne olucaz
Kasık ağrısı adetten çok çok önce başlıyor ortalama ilişkiden 8 - 10 gün sonra demişti doktor bana. Benim aynen de öyle oldu. Adete yakın değil yani. Herkeste farklılık gösterebilir o ayriBenimde yorgunluktan ve kasik ağrısı ilk defa bide
İnşallah gebeliktir
Aynen sonuç bellimi sizinKasık ağrısı adetten çok çok önce başlıyor ortalama ilişkiden 8 - 10 gün sonra demişti doktor bana. Benim aynen de öyle oldu. Adete yakın değil yani. Herkeste farklılık gösterebilir o ayri
Evet gebeyim adet günümde öğrendim kese göremedik ama 177.9 betam. Kızımda 198 de keseyi görmüştükAynen sonuç bellimi sizin
Cok sevindim cnm allah kucaginiz almaya nasip etsinEvet gebeyim adet günümde öğrendim kese göremedik ama 177.9 betam. Kızımda 198 de keseyi görmüştük
Darısı bana inşallah sabah öğrencem sizinde inşallah sağlıklı ilerlerEvet gebeyim adet günümde öğrendim kese göremedik ama 177.9 betam. Kızımda 198 de keseyi görmüştük
Senden de guzel haberleri bekliyorumDarısı bana inşallah sabah öğrencem sizinde inşallah sağlıklı ilerler
İnşallah uyuyamıyorum yaSenden de guzel haberleri bekliyorum
Heyecandan miİnşallah uyuyamıyorum ya
EvetHeyecandan mi
İnşallah guzel haberlerini alicaz. Cnm