Guzel haberlerini bekliyorumSalı ozamana 4 gün geçmiş olucak adet olmazsam
İnşallah rabbim ikimizide sevindirsinGuzel haberlerini bekliyorum
Arada oluyorİdrara çıkma isteği varmı sende
Amin cnmİnşallah rabbim ikimizide sevindirsin
Amin cnmİnşallah rabbim ikimizide sevindirsin
Nasip artıkArada oluyor
Cok sevindim hamile olmaniza Allah bizede nasip eder inşallahHanımlar herkeste farklılık gösterebiliyor. Adet günüm de test yaptım ve silik çizgiyi gördüm. 5 Ekim'de kasık ve bel ağrıları sebebiyle acile gittim bacaklarımın üzerine duramiyordum o kadar ağrım vardi. Yapılan testler içinde gebelikte vardı ama negatifti. 15 inde pozitif oldu. Kızımda göğüslerim kararmıştı ve nokta nokta olmuştu. Şuan ise kasık ağrım hala gecmedi ve çok uykum var. 4+2 yim. Doktorum her gebelikte ağrıların süresi farklı olur dedi. Kızımda 4 -5 gündü bunu ise 15 gündür yaşıyorum hala ağrılarım var kramp şeklinde.
Çok teşekkür ederim çok dua ediyorum bekleyen herkese. Allah'ım tez zamanda sizide mutlu etsin.Cok sevindim hamile olmaniza Allah bizede nasip eder inşallah
Amin cnmÇok teşekkür ederim çok dua ediyorum bekleyen herkese. Allah'ım tez zamanda sizide mutlu etsin.
Senin ağrılar ne oldu cnm benim simdi adet agrisi gibi kasiklarim agiriyorBirde test için çok erken benim tanıdığım sürekli tedt yaptı negatif ti dedi gebe değilim bi kan verdi 399 çıkti hamile şimdi asilamanin 14. Günü yaptı
Benim göğüs ucum devam ediyo belim agriyo ben normalde hiç adet önce göğüs şişmesi dışında ağrı çekmem şuan göğüs ucum aciyove belimSenin ağrılar ne oldu cnm benim simdi adet agrisi gibi kasiklarim agiriyor
Adetim 2. Günü daha olmadım adetBenim göğüs ucum devam ediyo belim agriyo ben normalde hiç adet önce göğüs şişmesi dışında ağrı çekmem şuan göğüs ucum aciyove belim
Paranoyak oldum ya piskolejik mi bilmiyorm gece uykum geliyor uyumaya gidiyorum uyuyamiyorumBenim göğüs ucum devam ediyo belim agriyo ben normalde hiç adet önce göğüs şişmesi dışında ağrı çekmem şuan göğüs ucum aciyove belim
Benimde sabah kasik ağrım olduMrb hanimlar bu sabah gaz sancisiyla uyandim birde yatakta gerilince kasikta batma oldu suan belimde agri yok sadece cok gerilme ihtiyacim oluyor
İnşallah hamileliktir cnm yaBenimde sabah kasik ağrım oldu
Ben dün 3 te uyudum 8 de uyudum gece de heyecan dan uyuyamıyorum test günü yaklaştı yaParanoyak oldum ya piskolejik mi bilmiyorm gece uykum geliyor uyumaya gidiyorum uyuyamiyorum
Test yaptin miAdetim 2. Günü daha olmadım adet
İnşallah canımİnşallah hamileliktir cnm ya
Yok test gününü bekliycemTest yaptin mi
Tmm vnmİnşallah canım
Yok test gününü bekliycem