yumurtlama (ovulasyon) agrısı çekmek hamile kalmaya engelmi :(

Amin çok teşekür ederim evet 2. çocuk :)
Ay cnm uya aynı bnm durumum ben de ikinci cocuk istiyorum ama gelmedi birkaç aydir ve hep sancılar bel ağrıları yaşıyorum iltihaptir diye doktorlardayım ama yok hep yumurtlama dua et bana da cnm inşallah bu ay tutar

Ben bekarlığımdan beri ağrıyla hissederim yumurtlama günlerini. Evlenince de değişmedi. Muayenede rahmim geriye dönük çıktı. Belki senin de öyledir şuan. Ondandır ağrın diye düşündüm. Çünkü rahmin geriye dönük olması hamileliğe engel değil, sadece geç oluyor biraz galiba. İlişkide, adette ve ovulasyonda da ağrıya sebep oluyor, ben böyle biliyorum.

Ay cnm uya aynı bnm durumum ben de ikinci cocuk istiyorum ama gelmedi birkaç aydir ve hep sancılar bel ağrıları yaşıyorum iltihaptir diye doktorlardayım ama yok hep yumurtlama dua et bana da cnm inşallah bu ay tutar

inşallah canım dualarım seninle umarım gerçekleşir nerdeyse aynı şeyleri yaşamısız bende yumurtlama agrısıyla iltahabı karıştırıyodum ama alakası yokmuş herşey gönlünce olsun mutlu haberlerini paylaşırsan benide mutlu edersin

OlidaM62 bende ikinci .ocuk için yaklaşık bir yıldır deniyorum hamile kaldığın ayki lişki günlerini yazarmısın reglin bittikten ne kadars sonra kaç kere oldu?

arkadaşlar bugun doktora gittim çarsamba günü kan testi yaptılar 585 cıktı 2 gün sonra bugunde 1888 çıktı kese göründü ama bebek için erken dediler sizce beta degerleri iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…