• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama (ovulasyon) agrısı çekmek hamile kalmaya engelmi :(

fsh sanırım ulturasonlada görülebiliyor bu ay tam yumurtlama günümde cok sancılanıp acile gittim ulturason ve alttan muaneyle yumurtlalıklarımda yeni çatlamış bi yumurta gördüler bu sefer nedense çok şiddetli kasık ve bel agrısı çektim rahim ve yumurtalıklarda hiçbi sorun cıkmadı idrar tahlilide yaptılar enfeksiyon yok adetime şuan 1 hafta var inşallah bu ay tutmuştur
Ewet yaa neden ağrı olur yumurtlama günlerinde hiç anlamıyorum

bence rahim şekli veya hormonlardan kaynaklı bi durum şahsen ben normal bulmuyorum çünkü 28 yıllık hayatımda 2 senedir bu acıyı çekiyorum ama doktorlar normal görüyo

bence rahim şekli veya hormonlardan kaynaklı bi durum şahsen ben normal bulmuyorum çünkü 28 yıllık hayatımda 2 senedir bu acıyı çekiyorum ama doktorlar normal görüyo

Hic bir alakasi oldugunu sanmiyorum muhtemelen baska bir problem vardir hormon, rahim yapisi vs bir onceki dogumdan sonra kalan bazi tikanikliklar olabilir rahimde ama 6 ay kisa bir sure yine de ayrica esinizin de sperm kalitesi dusmus olabilir bir yerde okumustum ilk cocuktan sonra ikinci bebegi istediginde gebe kalamamak ilk gebelikten daha cok yayginmis...

1 yil gectikten sonra tedavi amacli bir doktora gorunun derim

mutlulugumu paylaşmak istedim test yaptım hamileyiiiiiiiiiiiim

kızlar merhaba .bende aynı kaderi paylaşıyorum.oğlum 6 yasına girdi.5.ay denememiz bakalım buay nolcak.bende kafaya takıyorum çok neden olmuyor.

merhaba OlidaM62 OlidaM62 öncelikle hamileymişssiniz tebrik ederim.. sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alırsınız inş. ..
böğürtlen kökünü ilk defa duydum nasıl kullandınız? ne zaman başlamak gerek ?

bu arada bende yaklaşık 1 senedir ovulasyon ağrısı ve kanaması yaşıyorum doktora sorduğumda gayet normal dedi ama çok rahatsızlık verici bi durum

Çok sewindim senin adına allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş bence ağrı normal benim hamile olduğumu öğrenmeden ağrım başladı we 9 ay o şekilde ağrıdı normalmiş yani:)

her hamilelikte farklı belirtiler oldugu dogruymuş ama halen karnımda bi agrı var yarın randevüm var inşallah saglıklı bi r hamileliktir :)

kızlar merhaba .bende aynı kaderi paylaşıyorum.oğlum 6 yasına girdi.5.ay denememiz bakalım buay nolcak.bende kafaya takıyorum çok neden olmuyor.

bende senin gibi çok kafama taktım kızımda hiçbi belirti vermedi hamilelik ama bu sefer her saniyesini hissettim hatta yumurtlama sancımla hastaneye gittim yumurta göründü kan tahlili yaptılar negatif çıktı ama belim ve kasık agrılarım hiç durmadı nerdeyse 6 ay devamlı idrar testi yaptım evde bu seferde degilimdir dedim ama net 2. cizgiyi gördüm Allah isteyen herkeze nasip etsin ama ara verdinmi hamile kalmak biraz zaman alıyo

merhaba OlidaM62 OlidaM62 öncelikle hamileymişssiniz tebrik ederim.. sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alırsınız inş. ..
böğürtlen kökünü ilk defa duydum nasıl kullandınız? ne zaman başlamak gerek ?

çok teşekür ederim Allah herkeze nasip etsin öncelikle ben böğürtlen kökünü 3 ay önce denedim taze kökü eşim bulup getirdi adettin bitince başlıyorsun 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içiyosun 2 parça büyük kökü 1 litre suda kaynattım ve o ay ne yumurtlama agrısı nede başka bi rahatsızlık hissetmedim resmen tüy gibi hafiftim ama o ay adetim 5 gün geç oldu bana faydası oldumu olmadımı bilmiyorum ama deneyipte aynı ay hamile kalan çok insan var

gercekten çok rahatsız edici anlıyorum seni ama normalsa kaderimiz napalım beterin beteri var buna şükür :)

tabi çok şükür:))) orası öle de canım o ağrıyı yaşayınca aman iltihap mı var ? aman kist mi oldu ?neden leke geldi deyip kafamda deli sorular oluyordu .. normal denilince rahatladım tabi ..

tabi çok şükür:))) orası öle de canım o ağrıyı yaşayınca aman iltihap mı var ? aman kist mi oldu ?neden leke geldi deyip kafamda deli sorular oluyordu .. normal denilince rahatladım tabi ..

evet bende devamlı internetten araştırıyorum mesela sarımsı akıntıya adet habercisi derler ama ben bu sefer yogun bi sarı akıntı yaşadım yani hiçbiri birbirini tutmuyor

çok teşekür ederim Allah herkeze nasip etsin öncelikle ben böğürtlen kökünü 3 ay önce denedim taze kökü eşim bulup getirdi adettin bitince başlıyorsun 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içiyosun 2 parça büyük kökü 1 litre suda kaynattım ve o ay ne yumurtlama agrısı nede başka bi rahatsızlık hissetmedim resmen tüy gibi hafiftim ama o ay adetim 5 gün geç oldu bana faydası oldumu olmadımı bilmiyorum ama deneyipte aynı ay hamile kalan çok insan var

bunu not edip denicem mutlaka ama reglim biteli 3 gün fln oluyor artık önümüzdeki aya .teşekkürler canım çok saol bide nette gördüm böğürtlen suyu içildiği dönemde birliktelik olmasın yazılmış sende öylemi yaptın

bunu not edip denicem mutlaka ama reglim biteli 3 gün fln oluyor artık önümüzdeki aya .teşekkürler canım çok saol bide nette gördüm böğürtlen suyu içildiği dönemde birliktelik olmasın yazılmış sende öylemi yaptın

yo ilk defa duyuyorum sanmıyorum öyle bişey olucagını birlikteligi iltahap söktürücü ilaçlar kullanıldıgında önermiyolar sadece öyle biliyorum yani

Back