- 3 Aralık 2024
- 223
- 41
- 13
- 22
Canım tekrardan test yaptın mi
Evet gebeyim canımCanım tekrardan test yaptın mi
Evet gebeyim bebişşşşşşşKan verdiiin miiii
Kanda kaç çıktı hayırlı uğurlu olsunEvet gebeyim bebişşşşşşş
Yaaa hayırlı olasun canım benim kan değerim kaç çıktı adetten kaç gün önce yaptın testiEvet gebeyim canım
Pcos’um. Yumurtlama testi falan kullanmadım hamile kaldım hemde bu ikinciKızlar merhaba ovulasyon testi yapıp yumurtlama gününden sonra en erken kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz ve kaç hcg ile öğrendiniz ? Pcos olup yumurtlama testi ile hamile kalanlarda var mı aramızda ? Cevaplarınızı bekliyorum
Düzenli mi regl oluyordunuz yumurtlamamı ben asla anlamıyordum benimde 2. Doğal gebeliğimPcos’um. Yumurtlama testi falan kullanmadım hamile kaldım hemde bu ikinciyumurtlamanın 11. Günü test yaptım silik çıktı 12. Günü kan verdim beta 102 çıktı
İlk bebeğimde düzenli olmuyordu hatta anlamıştım hamile olduğumu 6 haftalikken öğrenmiştim. Doğum yaptıktan sonra 28 günde bir oluyordu hiç şaşmadı şu an 6 haftalık hamileyim yine. Siz kaç haftalık hamilesinizDüzenli mi regl oluyordunuz yumurtlamamı ben asla anlamıyordum benimde 2. Doğal gebeliğim
Bende 5 aydır deniyorum 6 ayım oluck ovulasyon deniyorum aynı zmnda klomen estrofem kullandm bu ay estrofem hla kullanıyorumİnşallah bende bu ay gebeliği görürüm 5 aydır deniyoruz ilk kez ovualsyon testi aldım bakalım
Çatlamayı nasıl hesaplıyorsunuz acaba6 şubat pik gördüm 5 Şubat gecesi değerlendirdim 6 şubatinda sabahında değerlendirdim 7 şubat çatlama gördüm onunda gecesi değerlendirdim birde 8 Şubat
Ayyy o kadar sevindim ki rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet gebeyim bebişşşşşşş
Sende benim gibi yeni mı evlsin canım nende bu ay ovulasyon testi kullandım yaş bakalımBende 5 aydır deniyorum 6 ayım oluck ovulasyon deniyorum aynı zmnda klomen estrofem kullandm bu ay estrofem hla kullanıyorum
Canım ben ovulasyin testi ile anladım önce yumurtlama gününde c ve t çizgisi koyu olcak sonra sililesince çatlamış demekÇatlamayı nasıl hesaplıyorsunuz acaba
Evet bende senin gibi yeni evliyim ve çok istiyorum çocukları çok çok seviyorum zaten çok stresli 5 ay geçirdim bu 6. Ay olucakSende benim gibi yeni mı evlsin canım nende bu ay ovulasyon testi kullandım yaş bakalım
Adet günü ovülasyon oluyor muMaşallah yok şu an hamileyim bende ama adet günü yumurtlama gördüm ayın 18’de o günün gecesi birliktelik oldu bu ayın 4’dr tesadüfen hamile olduğumu öğrendim 648 beta ile doktora göre 12 Ocak yaptık son adet tarihimi bugün 1998 beta ile kese göründü akıl karışıklığı yaptı doğal olarak bende :)
Aynı bende öyle çocukları çok seviyorum ve çocuk istiyorum her ay stres yapıyorum atrafimdakiler çocuk istediğimi soyledigim zaman daha erken doğurma diye o kadar insan var ki kendileri erkenden çocuk yapmışlar bunları duyunca bile çok zorjmaygidutiEvet bende senin gibi yeni evliyim ve çok istiyorum çocukları çok çok seviyorum zaten çok stresli 5 ay geçirdim bu 6. Ay olucak
Evet bende onun için bu siteye içimi döküyorum eşimle beraber konuşuyoruz bu konuyu herkese açma taraftarı degilim bu ay klomen estrofem ovulasyon kullandım gerisi takdiri ilahi rabbim ikimize ve isteyen bekleyen hak eden herkese anneligi kolaylıkla nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAynı bende öyle çocukları çok seviyorum ve çocuk istiyorum her ay stres yapıyorum atrafimdakiler çocuk istediğimi soyledigim zaman daha erken doğurma diye o kadar insan var ki kendileri erkenden çocuk yapmışlar bunları duyunca bile çok zorjmaygiduti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?