Yumurtlama gününden kaç gün sonra gebe kaldığınızı öğrendiniz ?

Pcos’um. Yumurtlama testi falan kullanmadım hamile kaldım hemde bu ikinci yumurtlamanın 11. Günü test yaptım silik çıktı 12. Günü kan verdim beta 102 çıktı

Pcos’um. Yumurtlama testi falan kullanmadım hamile kaldım hemde bu ikinci yumurtlamanın 11. Günü test yaptım silik çıktı 12. Günü kan verdim beta 102 çıktı
Düzenli mi regl oluyordunuz yumurtlamamı ben asla anlamıyordum benimde 2. Doğal gebeliğim

Benim kaç haftalık olduğum karışık normalde 5,6 aydır düzenli regl oluyordum ayın 18.19,20 si en son aralık 19 da regl oldum şubatın 18 de ovulasyon testi yapayım dedim adet günlerimdi hamileliği o şekilde öğrenenler olduğunu biliyordum ovulasyonlarıda kullanmıyordum eskiden kalma yaptım pik oldu ilk defa gittim test aldım negatif ben Yinede o günün akşamını değerlendirdim 17 gün sonra adet söktürücü yazdırmaya gittim Yinede kan aldı doktor 648 çıktı hcg diğer gün hemen özele gittim kese yoktu 3 haftalık dedi 4 gün sonra 3+6 dedi alttan muayene ile … 3 gün sonra başka doktora gittim yani bugün 5 haftalık dedi karından bakarak şimdi ben kaç haftalığım bilmiyorum

Adet günü ovülasyon oluyor mu adete yakın lt hormonu yükseliyormuş aynı yumurtlamadaki gibi acaba öyle bir şey miydi sizinki? Testte pik mi gördünüz? Adetiniz düzenli miydi? Fazla soru sordum ama

Evet bende senin gibi yeni evliyim ve çok istiyorum çocukları çok çok seviyorum zaten çok stresli 5 ay geçirdim bu 6. Ay olucak
Aynı bende öyle çocukları çok seviyorum ve çocuk istiyorum her ay stres yapıyorum atrafimdakiler çocuk istediğimi soyledigim zaman daha erken doğurma diye o kadar insan var ki kendileri erkenden çocuk yapmışlar bunları duyunca bile çok zorjmaygiduti

Evet bende onun için bu siteye içimi döküyorum eşimle beraber konuşuyoruz bu konuyu herkese açma taraftarı degilim bu ay klomen estrofem ovulasyon kullandım gerisi takdiri ilahi rabbim ikimize ve isteyen bekleyen hak eden herkese anneligi kolaylıkla nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…