Testlerinin resmi varsa atar mısın?Sadece ovulasyon yumurtalama günü mı degerlendirdin catlamada da değerlendiren mı birde canım bende kaç günde gebelik belli olur bilmiyorum ama bende ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum şahsen bu konuda biraz cahilim bende yumurtalamdan bir gün önce ve yumurtlama gününün sabhani değerlendirdim birde catlamada tuttu mu nende hic bilmiyorum bide canım pcos olup çok ovulasyon testi ile hamile kalanlar var
Keşke bende pik günü degerlendirseydim cunki birgün oncesinden degerlendirdim nasıl olucak bilemedim birde catlayincaBen sadece pik olduğu günü değerlendirmiştim sen iyi yapmışsın sağlama almışsın
Test yaptın mı gebelik çıktı mi cunki yumurtlamanin üzerinden baya geçmiş döllenmiş olabikir18 ocaktı
İnşallah olmuştur hangi gün pik gördünKeşke bende pik günü degerlendirseydim cunki birgün oncesinden degerlendirdim nasıl olucak bilemedim birde catlayinca
Evet ben hamileyim canımTest yaptın mı gebelik çıktı mi cunki yumurtlamanin üzerinden baya geçmiş döllenmiş olabikir
Testlerinin resmi varsa atar mısın?
6 şubat pik gördüm 5 Şubat gecesi değerlendirdim 6 şubatinda sabahında değerlendirdim 7 şubat çatlama gördüm onunda gecesi değerlendirdim birde 8 Şubatİnşallah olmuştur hangi gün pik gördün
Aynen onu öğlen yapmıştım hep öğlen yapıyordum oburunude gece yaptım ama işteEvet 2. Resimde baya pik olmuş
Yaaa ne guzel rabbim saglikica kucağına aldirsin sadece tek gün mı degerlendirdin canımEvet ben hamileyim canım
Nasıl yani adet günü mü yumurtlama oldu ?Maşallah yok şu an hamileyim bende ama adet günü yumurtlama gördüm ayın 18’de o günün gecesi birliktelik oldu bu ayın 4’dr tesadüfen hamile olduğumu öğrendim 648 beta ile doktora göre 12 Ocak yaptık son adet tarihimi bugün 1998 beta ile kese göründü akıl karışıklığı yaptı doğal olarak bende :)
Tamam işte tüm günleri değerlendirmişsin ben sadece pik Oldu o günün akşamını değerlendirdim ve ilk defa pik gördüm :) 8 gün sonra gebelik öğrenende var 10 günde öğrenende 6sından sayalım 10. Günde test ver olmadı6 şubat pik gördüm 5 Şubat gecesi değerlendirdim 6 şubatinda sabahında değerlendirdim 7 şubat çatlama gördüm onunda gecesi değerlendirdim birde 8 Şubat
Evet gebelik testim yoktu ovulasyon testinide bırakmıştım ama 3,4 tane vardı bi bakayım dedim pik olmuş hamile miyim dedim test aldım hamilelik yok o günün akşamını değerlendirdimNasıl yani adet günü mü yumurtlama oldu ?
Ay inşallah canım ya bende öyle sorun yaratıyorum keşke 6 şubat degerlendirseydim diye ama 6 şubatinda gündüzü değerlendirmiştir oglende pik gordum yakalamıştır inşallah sende kaç gün sonra gebeliği ogrnendinTamam işte tüm günleri değerlendirmişsin ben sadece pik Oldu o günün akşamını değerlendirdim ve ilk defa pik gördüm :) 8 gün sonra gebelik öğrenende var 10 günde öğrenende 6sından sayalım 10. Günde test ver olmadı
Adet gördünüz mü peki sonrasında?Evet gebelik testim yoktu ovulasyon testinide bırakmıştım ama 3,4 tane vardı bi bakayım dedim pik olmuş hamile miyim dedim test aldım hamilelik yok o günün akşamını değerlendirdim
Hayır pcos olduğu için yumurtlamam geç oldu 40. Günde bile yumurtlama gören varmışAdet gördünüz mü peki sonrasında?
İnşallah tutmuştur pik olmuş çünküİnşallah bende bu ay gebeliği görürüm 5 aydır deniyoruz ilk kez ovualsyon testi aldım bakalım
Ha anladım çok tebrik ederimHayır pcos olduğu için yumurtlamam geç oldu 40. Günde bile yumurtlama gören varmış
İnşallah canım yani yumurtlama yeteri büyüklüğe gelmiş demek demi pikİnşallah tutmuştur pik olmuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?