- Konu Sahibi caglali9669
Herkese selamlar. Yumurtlama günü hesaplamak için ateş ölçümü yapan, servikal mukus takip eden ve başarıya ulaşan hamişleri bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ateş ölçümü yaptım. İlk ateş takibi yaptım sadece o ay olmadı çünkü tedavi görüyordum. İkinci ay ovülasyon testiyle birlikte ateş takibi yaptım ve hamile kaldım. Bende yumurtlama akıntısı olmadığı için o yöntemi kullanamadım hiç.Herkese selamlar. Yumurtlama günü hesaplamak için ateş ölçümü yapan, servikal mukus takip eden ve başarıya ulaşan hamişleri bekliyorum.
Herkese selamlar. Yumurtlama günü hesaplamak için ateş ölçümü yapan, servikal mukus takip eden ve başarıya ulaşan hamişleri bekliyorum.
Bende ilk keza gecen ay korunmasız ilişki yaşadım. Ve doğurgan dönemleri hiç boş boş geçmedim fakat bi sonuç elde edemedim. Bu ay da ısı takibine başladım. Adet dönemim dün bitti, aynı zamanda servikal mukusda gözlemlemeye başlicamBen ateş ölçümü yaptım. İlk ateş takibi yaptım sadece o ay olmadı çünkü tedavi görüyordum. İkinci ay ovülasyon testiyle birlikte ateş takibi yaptım ve hamile kaldım. Bende yumurtlama akıntısı olmadığı için o yöntemi kullanamadım hiç.
Kahvecibaby akıntı nın yoğun olduğu günlerde mi yumurtada çatlama oluyobende bu ay sıkı bir şekilde akontı takip ediyorum perşembe günü başlayan şeffaf akıntı dün gece çok fazla oldu sabahtan beri de pek yok görülüyor bugünler çatlama günü sanırım bakalım tutacak mı???
Kahvecibaby akıntı nın yoğun olduğu günlerde mi yumurtada çatlama oluyo
Yoğun olduğu gün çalışma oldu mu peki canımakıntının yoğun olduğu günlerde spermin rahimde canlı bekleme süresi artıyormuş.. o yoğunluktan sonra kesiliyor azar azar akıntı sonra kuru oluyor.. benimde cuma akşamı çok yoğundu akıntım c.tesi azaldı dün yok gibiydi bakalım tutacak mı bu ay bekleme moduna girdim
Yoğun olduğu gün çalışma oldu mu peki canım
Anladım tatlım. Mutlaka haberlerini bekliyorumevet çalışmamız oldu o zaman.. tabi ondan önce başlamıştık biz çalışmalara reglim biter bitmez.. pazar günü oldu sonra da..
Bende akıntı olmuyordu ama doktorum o akıntının yumurta çatlarken onu koruyan folikülün patlakasıyla ortaya çıkan sıvı olduğu söylemişti. Yani yumurta çatladığında geliyormuş o akıntı.Kahvecibaby akıntı nın yoğun olduğu günlerde mi yumurtada çatlama oluyo
Anladım canım. Bakalım ben bu ay hem ateş, hem de servikal sıvı takibi yapıcam. Sıvının berrak olduğu zamanları değerlendirmek gerek o zaman. Hatta öncesini de değerlendirmek gerekBende akıntı olmuyordu ama doktorum o akıntının yumurta çatlarken onu koruyan folikülün patlakasıyla ortaya çıkan sıvı olduğu söylemişti. Yani yumurta çatladığında geliyormuş o akıntı.
Bence olduğu günden çok, öncesi daha önemli. Yumurtlama olduğunda içerde sperm olmalı.Anladım canım. Bakalım ben bu ay hem ateş, hem de servikal sıvı takibi yapıcam. Sıvının berrak olduğu zamanları değerlendirmek gerek o zaman. Hatta öncesini de değerlendirmek gerek
bizde hem öncesini hem o günü hem sonrasını değerlendirmeye çalıştık bakalum.. inşAllah hayırlı haberler alırızBence olduğu günden çok, öncesi daha önemli. Yumurtlama olduğunda içerde sperm olmalı.
İyii yapmışsınız canım. Güzel haberlerini bekliyoruzbizde hem öncesini hem o günü hem sonrasını değerlendirmeye çalıştık bakalum.. inşAllah hayırlı haberler alırız
İyii yapmışsınız canım. Güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de akintinin oncesini ve o gunu degerlendirebildimbizde hem öncesini hem o günü hem sonrasını değerlendirmeye çalıştık bakalum.. inşAllah hayırlı haberler alırız
Ben de akintinin oncesini ve o gunu degerlendirebildimsonrasinda esimle küstük bakalim inşallah tutmustur ya
bakalım inşallah caniminşAllah canım.. zaten hep önemli günlerde bir küsme kırgınlık oluyor: ( inşAllah tutmuştur.. küslüğünüz de bir an önce biter
Yaradan nasip ettiyse olur inşallah :) küslük de bi anaönce son bulsunBen de akintinin oncesini ve o gunu degerlendirebildimsonrasinda esimle küstük bakalim inşallah tutmustur ya
bakalım inşallah canim
Senin bata kac gun kaldi