Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Kızlaaar şuan kan vermeye geldimmm sağlık ocağına bat 20si ama dünden beri çok bel ağrım oldu gögüslerimde sızlıyor dayanamadım geldimm inşallah güzel bir sonuç alırım

Kızlaaar şuan kan vermeye geldimmm sağlık ocağına bat 20si ama dünden beri çok bel ağrım oldu gögüslerimde sızlıyor dayanamadım geldimm inşallah güzel bir sonuç alırım
Canım daha çok erken değil mi hani düşük çıkarsa falan kafana takacaksın.
Haber ver bize de sonucu. Merak ettim ama. Benimde 20 Şubat görünüyor şuan.
Başka belirtilerin var mı

Canım daha çok erken değil mi hani düşük çıkarsa falan kafana takacaksın.
Haber ver bize de sonucu. Merak ettim ama. Benimde 20 Şubat görünüyor şuan.
Başka belirtilerin var mı
Ahh kuzumm biliyorum normalde çok direnirim ama bu ay hamile gibi hissediyorum bilmiyorum, dün gece uçuşum vardı ve hayatımda ağrımadığı kadar bel ağrım oldu, göğüslerim normalde regl öncesi şişer hassaslaşır ama dün baya ağrısını hissettim. Akıllı saat kullanıyorum nabzım nerdeyse hep 100 ve üzeri atıyor bildirim geldi iyi misiniz diye nabız yükselmesini de belirti olduğunu biliyorumm. Birde işim dolayısıyla erken öğrenmem gerekiyor çünkü hamile kalınca ücretsiz izin alacağım işim riskli biraz. Öyle yanii
Ay hadi güzel haberlerceee .. Açılışı yapalım bakalım
İnşallahh kuşum yaa. Ama sağlık ocağına giderek hata ettim çünkü muhtemelen sonuç pazartesiye kaldı

Kızlar selamm benim sat 25 ocak bat 24 şubat
Ben ovulasyon falan hiç bilmiyordum. Programda 9 u gözüküyormus çatlama benim o gün su gibi olan akıntı olmuştu 11 ve 12 de beraberlik oldu. 11i meme hassasiyetim ve kasık ağrım vardı. Hala da devam ediyor meme hassasiyetim ancak regl öncesi hep olduğu için bilemiyorum.. ne heyecanlı işlermis yaaa ilk denememiz ben uyuyamıyorum günlerdir heyecandannnn isteyen herkese nasip olsun insallahhh

İyi yapmışsınız en azından akıldan atarsınız bir süre..

Son düzenleme:
Anladım canım. İnşallah vardır bebişin bize haber ver muhakkak

Kızlar benim ki de yorumlar mısınız iki kere mi yumurtlama oldu normalde 4 şubAta yumurtlamam oldu adet düzensizliğim var ama doktorlar pcos değilsin diyor

Kuzum dün sadece sol bacağımda ciddi kasılma oldu, kasıklarımda da kasılma gibi değil gerilme gibi bir his var. Ama benim regl öncesi de kasıklarım çok ağrımaz genelde bel ağrım olur
Ya benim kasıklarımda ağrı oluyor ama backalarim agriyo üşütme geliyor belki usutmeden kaynaklida olabilir bielemedim ki

Bilmiyorum ki 5 gün önce awox erken gebelik testi yaptım negatif çıktı fotoğraf ektedir
Sen tekrar bi gebelik testi yap bence. 4 şubattan bugüne daha 10 gün geçmiş. Sen 5. Gün test yapmışsın. Varsada daha çıkmazdı. Bence testini tekrarlarsıan daha sağlıklı sonuç olur

28 şubattan itibaren o haftayı hergün değerlendir canım benim bilgim doktorumun demesi üzerine hesaplama yapmam için dediği bilgi ama internette de yazıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…