Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Canım benimde 20 şubat bat. nadiren kasığımda batma gibi ağrı oluyor ve normalde regl öncesi yada yumurtlama zamanı sivilce çıkarken 2-3 gündür benimde sivilcelerim çıktı anlamadımm
ben de hiç anlamadımmm reglden 1 gün önce anca başlar sancım ama bu ay böyle oldu öğleden sonra başlayıp geceye doğru artıyo, yine regl olacakmışım gibi çok gazım var, inşallah belirtidir bunlar ya

Aslında ben sorun olduğunu bilmiyordum üç kez tüp bebek denedik tutmadı hiçbiri.. o sırada dışarıdan hormonlarla bile yumurtlamam geç oldu hep ama kimse bir şey demedi. Peki geç döllenme dediğimiz şey adete yakın olan yumurtlamadan kaynaklı değil mi ben öyle düşündüm bazı kadınların geç döllenme oluyor adet vakti çok geçince gebe olduğunu anlıyorlar

Evet geç döllenme öyle oluyor ama her halükarda geç döllenme olsa bile reglin 12-16 gün sonra gelmesi gerekiyor. Bazen hatta geciktiğimizi düşünüyoruz halbuki geç döllenme olduğu için regl günü de ileri atıyor.

yeterli progesteron yoktur bunu doktorunuzla bir görüşün yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlaması gerek 9-10 gün sonrası çok erken
Teşekkür ederim ilk fırsatta doktora sorayım

Sana birşey diyim mı canım geçen ay ben o kadar bir çılgınlık yapfim ki 8 tane gebelik testi aldım ve adetim daha çok varken hepsini yaptdim bitirdim o kadar çok kafama takmışım ki hamileliği şimdi 2+4 oldu henüz beklemedeyim bide canım sanırım az birşey idrarda enfeskiyon var galiba bende bir sorun olur mu ki yaa

Nereden anladın enfeksiyon olduğunu?
Valla onu hiç bilmiyorum ama inşallah birsey olmaz bağışıklığı yüksek tutmaya çalış d vitamini filan al bence ben öyle yapardım..

Nereden anladın enfeksiyon olduğunu?
Valla onu hiç bilmiyorum ama inşallah birsey olmaz bağışıklığı yüksek tutmaya çalış d vitamini filan al bence ben öyle yapardım..
Kendime gayet iyi bakiyorjm ama tuvalet yaparken kasıklarımda ağrı oluyor ordan amladim ama enfeksiyon varken bebek oluşur mu bende onu düşünüyorum

Ya bu kesin bilgimi acaba net 14ü ve 16 sı arasında oluyormu bu çatlama yoksa her kadında farklılık gösterir mi uygulamalar çok farklı gösteriyo sen şimdi ne güzel açıklayıcı söylemişsin ben son 4 aydır her ay 15inde oluyorum ama şuan takvimde yumurtlama günüm olarak 2 mart gösteriyo adetin ilk gününden 14 gün ileri sayarsam 15 şubat adet olucaksam eğer bu tarih 28 şubat benim yumurtalama günüm olmuyor mu takvim de 2 mart yazıyor çok kafam karışık

Canım en iyisi ovulasyon testi almak yoksa her ay bence kadında değişen birşey internette yazanlar yalan cunki bilemezsin ne zaman yumurtlucagini belki bir ay yumurtlamicalsin belki diğer ay 2 yumurtlamam olcak bilemeyiz

Pıhtılı âdet olmanın nedeni soğuk rahimden kaynaklanır araştır canım kendini sıcak tutman gerekli soğuk rahim hamile kalmayı zorlaştırır
İlk defa sizden duyuyorum pıhtılı adet olmak normal bir durum diye düşünüyordum çoğu kişi pıhtılı olmuyor mu ilk 2 gün pıhtılı sonra normal zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…