Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Ayy inşallah gebe kalidzinda gerek kalmaz canım geçen ay çok adet gördün mü belki üstüne gördün yaa olabilir

O zaman bu ay bebek haberi yaklaşıyor bence inşallah güzel haberler verirsin bize

O zaman bu ay bebek haberi yaklaşıyor bence inşallah güzel haberler verirsin bize
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allah 7 aydır deniyoruz henüz hiç gebelik oluşmadı bu ayda olmazsa akışına bırakmayı düşünüyorum ovu testi felanda yapmayacağım oda beni strese sokuyor sanki

İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allah 7 aydır deniyoruz henüz hiç gebelik oluşmadı bu ayda olmazsa akışına bırakmayı düşünüyorum ovu testi felanda yapmayacağım oda beni strese sokuyor sanki
Bende 6 aydır deniyorum yaa bakalım canım bu da benim ilk ovu testim ya

Benimde 10 aydır olmadı ovü testide gebelik testide hiç bişey almadım yapmıycamda umutlanmak iste iyorum hayal kırklığı beni üzüyor kendiliğinden olsun inşallah

Gördüm canım 7 gün affedersin dolu dolu pıhtılı
Hmm anladım canım bu ümit belki hamilesindir dedim de önceki ovulasyon testinde catlma görüyor mutdun
Benimde 10 aydır olmadı ovü testide gebelik testide hiç bişey almadım yapmıycamda umutlanmak iste iyorum hayal kırklığı beni üzüyor kendiliğinden olsun inşallah
Bı dene istersen canım yaa bende bu ay denedim yumurtlaam ve catlamayi goedum ama bende beklemedeyim

Birde kızlar ben gerçekten isyan etmiyorum ama çok yoruldum bebek denemeye başladığımızdan beri düzenim bozuldu bi geç oldu bi erken oldum test yapıyorum ayrı stres pik yakalayacağım diye ayrı stres test yaparken ayrı stres aman sıvı almayayım diyorum susuyorum içemiyorum eşime diyorum ki ay ortasında proje ödevi yapıyoruz ay sonu puanı bekliyoruz gibi hissediyorum artık gülüyor oda bana görev gibi oluyor diyor oda bilmiyorum nasıl olacak

Çok haklısın

Benim devam ediyor ara ara kayboluyor ama sürekli batma hissi var. İş yapınca da ağrım artıyor.
Bende bal tarçın çörekotu yedim bu ay benimde sağ kasık bölgemde ara ara sancı girip çıkıyor 2 gündürde özellikle akşamları midem bulanıyor ama bence üşüttüm ben
Bizim ortalama yumurtlama günlerimiz de aynı. Sen kaç gün kullandın kürü. Belki de benimde kist oldu sürekli batma hissediyorum sağ tarafımda. Ayakta kalınca iş yapınca artıyor. Seninde öyle mi ?
İnşallah gebelik vardır. Ondan böyle çıkıyordur testler.
2 gündür yapmıyorum canımı sıktı bu ay ki testler
Yapma yapma. Artık oluruna bırak bence de. Bakalım zaman ne göstericek. İnşallah sıkıntı olmaz kürden dolayı ikimizde de. Ama burda okuduğum kadar kürü yapan çoğu kişi o ay hamile kalmış. Nasip artık

Benim de bat 20 Şubat 3 gündür regl olacak gibi kasık ve bel ağrısı çekiyorum, çenem hiç olmadığı kadar sivilcelendi belirti midir bilemedim ben de
Canım benimde 20 şubat bat. nadiren kasığımda batma gibi ağrı oluyor ve normalde regl öncesi yada yumurtlama zamanı sivilce çıkarken 2-3 gündür benimde sivilcelerim çıktı anlamadımm
Kuşum seninki yumurtlama ağrısı muhtelemen
Ben 28 günde bir adet oluyorum (nadiren 30) ama yumurtlamam genelde 17.günde olur hatta geçen ay 19.günde oldu. 9 gün sonra da adet oldum
Luteal fazın bu kadar kısa olması normal değilmiş kuzum 12-16 gün aralığında olması gerekiyormuş. Bebek tutunacak zaman bulamıyormuş bu kadar kısa vakitte, bence doktora gitmelisin

Kızlar bugün kedim gelip kasıklarıma masaj yapıp üstüne yattı ben inanırım böyle şeylere acaba bişey mi hissetti (inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…