Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Bende bal tarçın çörekotu yedim bu ay benimde sağ kasık bölgemde ara ara sancı girip çıkıyor 2 gündürde özellikle akşamları midem bulanıyor ama bence üşüttüm ben

Aynen onu biliyorum ama ben 12. Gün çatladım regl tarihim de 2 gün öne çeker mi yoksa yine 28. Gün mü regl olurum..
Kullandıgım Uygulama regl tarihimi hemen 2 gün erkene cektide kafam karıştı ama çok da önemli değil 2 gün erken 2 gün geç...teşekkürler

Erken yumurtlama olduysa çeker 2 gün erkene ben geç yumurtlayınca geç adet oluyorum

Yada şubat ayı olduğu için öyle olmuş olabilir mi acaba alakası var mı bilemedim

Olabilir canım cunki çatlama olmamış Dr gidigor kusuj
Hayır gidemiyorum yurtdışında yaşıyorum burada biraz o işler hem maliyetli hemde ha diyince olmuyor maalesef düzenli adet oluyorum ama bildiğim kadarıyla pcosda yok haziranda Türkiye’ye geleceğiz inşallah bütün kontrolleri o zaman yaptıracağım

Olabilir canım cunki çatlama olmamış Dr gidigor kusuj
Hayır gidemiyorum yurtdışında yaşıyorum burada biraz o işler hem maliyetli hemde ha diyince olmuyor maalesef düzenli adet oluyorum ama bildiğim kadarıyla pcosda yok haziranda Türkiye’ye geleceğiz inşallah bütün kontrolleri o zaman yaptıracağım
Pco varmı canım genelde ondan kaynaklı oynamalar oluyormuş
yok canım bu ay böyle oldu önce ki aylarda çok net yumurtlama ve çatlama görüyordum

İnşallah eegl değil bebek haberi yaz buraya

Ya bu test sonuçlarını anlayamadım
Bazı youtube videolarında gördüm üst üste çift çizgi görenler hamileymisim meğer diyorlarmış...Öyle birşey olabilir mi
Canım adetten hemen sonra koyu çıktı gebelik mümkün değil testte yaptım zaten ne olur ne olmaz diye bence kist oldu bu ayda yalan oldu aslındada yinede bir Umut

İnşallah hazirana kalmadan hamile kalırsın da bebiş kontrolü için gelirsin

O zaman bu ay bebek haberi yaklaşıyor bence inşallah güzel haberler verirsin bize

Ya bu test sonuçlarını anlayamadım
Bazı youtube videolarında gördüm üst üste çift çizgi görenler hamileymisim meğer diyorlarmış...Öyle birşey olabilir mi
Canım adetten hemen sonra koyu çıktı gebelik mümkün değil testte yaptım zaten ne olur ne olmaz diye bence kist oldu bu ayda yalan oldu aslındada yinede bir Umut
İnşallah hazirana kalmadan hamile kalırsın da bebiş kontrolü için gelirsin
Hamile kalırsam gelmem sanırım uçakla 14 saat uzaklıktayım riske atmak istemem ama inşallah bebiş olurda gerek kalmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…