- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Bende bal tarçın çörekotu yedim bu ay benimde sağ kasık bölgemde ara ara sancı girip çıkıyor 2 gündürde özellikle akşamları midem bulanıyor ama bence üşüttüm benBende aranıza katılayım. Sat 24 Ocak
19 Aralık'ta boş gebelikten kürtaj oldum.
Bu ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım. Tahmini yumutlama 5 6 7bu ay sürekli akıntım ve ağrım olduğu için anlayamadım.
Benim de akıntı arttı. Ve sağ tarafta batmalar var. Bazen de kasıklarım ağrıyor. İki gebeliğimde de bu belirtiler vardı.
Rabbim bu ay herkese güzel haber almayı nasip etsin
Testlerin resmi var mı canımBen bu ay yumurtlamayı hiç anlamadım ovu testlerim hep koyuydu bi silik bi koyu ama 5-6 gün geçmiştir bence
Aynen onu biliyorum ama ben 12. Gün çatladımArkadaşlar 28 günde adet oluyorsanız adetin ilk gününden sayarak 14. Gün yumurtlama yaşarsınız eğer 30 ve üzeri günde adet oluyorsanız adetinizin ilk gününden sayarak 16. Günde yumurtlama görmeniz lazım bıradan hesaplaya bilirsiniz
2 gündür yapmıyorum canımı sıktı bu ay ki testlerTestlerin resmi var mı canım
Erken yumurtlama olduysa çeker 2 gün erkene ben geç yumurtlayınca geç adet oluyorumAynen onu biliyorum ama ben 12. Gün çatladımregl tarihim de 2 gün öne çeker mi yoksa yine 28. Gün mü regl olurum..
Kullandıgım Uygulama regl tarihimi hemen 2 gün erkene cektide kafam karıştıama çok da önemli değil 2 gün erken 2 gün geç...teşekkürler
Yada şubat ayı olduğu için öyle olmuş olabilir mi acaba alakası var mı bilemedimAynen onu biliyorum ama ben 12. Gün çatladımregl tarihim de 2 gün öne çeker mi yoksa yine 28. Gün mü regl olurum..
Kullandıgım Uygulama regl tarihimi hemen 2 gün erkene cektide kafam karıştıama çok da önemli değil 2 gün erken 2 gün geç...teşekkürler
Bunları bu ay mı yaptin canım hepsi hemen hemen pik cikmis2 gündür yapmıyorum canımı sıktı bu ay ki testler
Evet bu ay yaptım sabah ilk idrardan sonra sıvı almadan 2. İdrarla yaptım bal tarçın çörekotu yedim yada o kist yaptı bilmiyorum o yüzdenBunları bu ay mı yaptin canım hepsi hemen hemen pik cikmis
Haa yok başta tam 14. Günken 28. Gün beklenen.regl gösteriyordu.Ovülasyon testine göre çatlama tarihini güncelleyince bat tarihini erkene aldıYada şubat ayı olduğu için öyle olmuş olabilir mi acaba alakası var mı bilemedim
Erken yumurtlama olduysa erken adet olursun benceHaa yok başta tam 14. Günken 28. Gün beklenen.regl gösteriyordu.Ovülasyon testine göre çatlama tarihini güncelleyince bat tarihini erkene aldı
Olabilir canım cunki çatlama olmamış Dr gidigor kusujEvet bu ay yaptım sabah ilk idrardan sonra sıvı almadan 2. İdrarla yaptım bal tarçın çörekotu yedim yada o kist yaptı bilmiyorum o yüzden
Ya bu test sonuçlarını anlayamadım2 gündür yapmıyorum canımı sıktı bu ay ki testler
Pco varmı canım genelde ondan kaynaklı oynamalar oluyormuşBen 28 günde bir adet oluyorum (nadiren 30) ama yumurtlamam genelde 17.günde olur hatta geçen ay 19.günde oldu. 9 gün sonra da adet oldum
Hayır gidemiyorum yurtdışında yaşıyorum burada biraz o işler hem maliyetli hemde ha diyince olmuyor maalesef düzenli adet oluyorum ama bildiğim kadarıyla pcosda yok haziranda Türkiye’ye geleceğiz inşallah bütün kontrolleri o zaman yaptıracağımOlabilir canım cunki çatlama olmamış Dr gidigor kusuj
Hayır gidemiyorum yurtdışında yaşıyorum burada biraz o işler hem maliyetli hemde ha diyince olmuyor maalesef düzenli adet oluyorum ama bildiğim kadarıyla pcosda yok haziranda Türkiye’ye geleceğiz inşallah bütün kontrolleri o zaman yaptıracağımOlabilir canım cunki çatlama olmamış Dr gidigor kusuj
yok canım bu ay böyle oldu önce ki aylarda çok net yumurtlama ve çatlama görüyordumPco varmı canım genelde ondan kaynaklı oynamalar oluyormuş
İnşallah eegl değil bebek haberi yaz burayaAynen onu biliyorum ama ben 12. Gün çatladımregl tarihim de 2 gün öne çeker mi yoksa yine 28. Gün mü regl olurum..
Canım adetten hemen sonra koyu çıktı gebelik mümkün değil testte yaptım zaten ne olur ne olmaz diye bence kist oldu bu ayda yalan oldu aslındada yinede bir UmutYa bu test sonuçlarını anlayamadım
Bazı youtube videolarında gördüm üst üste çift çizgi görenler hamileymisim meğer diyorlarmış...Öyle birşey olabilir mi
İnşallah hazirana kalmadan hamile kalırsın da bebiş kontrolü için gelirsinHayır gidemiyorum yurtdışında yaşıyorum burada biraz o işler hem maliyetli hemde ha diyince olmuyor maalesef düzenli adet oluyorum ama bildiğim kadarıyla pcosda yok haziranda Türkiye’ye geleceğiz inşallah bütün kontrolleri o zaman yaptıracağım
O zaman bu ay bebek haberi yaklaşıyor bence inşallah güzel haberler verirsin bizeHayır gidemiyorum yurtdışında yaşıyorum burada biraz o işler hem maliyetli hemde ha diyince olmuyor maalesef düzenli adet oluyorum ama bildiğim kadarıyla pcosda yok haziranda Türkiye’ye geleceğiz inşallah bütün kontrolleri o zaman yaptıracağım
yok canım bu ay böyle oldu önce ki aylarda çok net yumurtlama ve çatlama görüyordum
Canım adetten hemen sonra koyu çıktı gebelik mümkün değil testte yaptım zaten ne olur ne olmaz diye bence kist oldu bu ayda yalan oldu aslındada yinede bir UmutYa bu test sonuçlarını anlayamadım
Bazı youtube videolarında gördüm üst üste çift çizgi görenler hamileymisim meğer diyorlarmış...Öyle birşey olabilir mi
Hamile kalırsam gelmem sanırımİnşallah hazirana kalmadan hamile kalırsın da bebiş kontrolü için gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?