- 3 Aralık 2024
- 539
- 105
- 18
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Bide canım hala akıntım devam ediyor sanki adet olacagin zaman akintin hızlanır ya aynı iyleyim ama adetime daha varKuzum çatlamış yumurta tüpte beklediği için 5 dk da bile ulaşır zaten spermler üç gün rahim içinde yaşıyor bu süreçte döllenme oluyor zaten çatladıktan bir iki gün sonra tüplerden yumurta inmeye başlıyor bu süreçte döllendiyse bebek olup tutunuyor değilse adet kanaması ile atıyoruz inşallah bu ay bebek olup tutunurlar
Bence reglin geçmesini bekle canımİnşallah bu ay bebislerimiz tutunurlar canım yaaa adetime 6 gün kala kan versin mı ki diye düşünüyorum yaa bide kirkmuyorumda çıkmazsa diye bilemedim catlamin üzerinden 4 gün geçti ya
Buda erken gebelik belirtisi olabilir canım benim akıntım daha yeni başladı bakalım ağrıda olacakmıBide canım hala akıntım devam ediyor sanki adet olacagin zaman akintin hızlanır ya aynı iyleyim ama adetime daha var
İnşallah canım yoksa hayal kırıklığına uğrarim diye korkuyorum bekleyimBence reglin geçmesini bekle canım
İnşallah canım yaa belki dollenurken yumurta rahme doğru geliyorsa akıntı oluyordurBuda erken gebelik belirtisi olabilir canım benim akıntım daha yeni başladı bakalım ağrıda olacakmı
Genelde ağrıda ondan oluyormuş bel ve kasık ağrıları gibiİnşallah canım yaa belki dollenurken yumurta rahme doğru geliyorsa akıntı oluyordur
Olabilir canım zaten gebeliğin en erken belirtisi adet belirtisi ile aynıymış hadi bakalımGenelde ağrıda ondan oluyormuş bel ve kasık ağrıları gibi
İnşallah güzel haberler alırsın banada dua etOlabilir canım zaten gebeliğin en erken belirtisi adet belirtisi ile aynıymış hadi bakalım
İnşallah sende güzel haberler alırsın beraber alalım inşallahİnşallah güzel haberler alırsın banada dua et
Benim de bat 20 Şubat 3 gündür regl olacak gibi kasık ve bel ağrısı çekiyorum, çenem hiç olmadığı kadar sivilcelendi belirti midir bilemedim ben deKızlar belirtileriniz var mı benim adet tarihime 1 hafta kaldı çok sabırsızım bu ay sanki regl olacak gibi ağrım var ama 7 gün var daha çok erken belirti içinde bilemedim
Valla benimde adetime 14 gün var belimde bir ağrı car birde kasıklarımda ağrı oluyor belki ususttum bikmiyorum cunki çok idrar yapma hissi veriyor biraz daha bekle canım öyle test yap istsrsen yumurtlamanın uzerinden kaç gün gectiKızlar belirtileriniz var mı benim adet tarihime 1 hafta kaldı çok sabırsızım bu ay sanki regl olacak gibi ağrım var ama 7 gün var daha çok erken belirti içinde bilemedim
Bende aynı durumdayim canım kasiklarimda ve belimde ağrılar var sol kasığımdaBenim de bat 20 Şubat 3 gündür regl olacak gibi kasık ve bel ağrısı çekiyorum, çenem hiç olmadığı kadar sivilcelendi belirti midir bilemedim ben de
Olsun canım hosgeldin aramıza inşallah bu ay hepimiz için güzel olsun yarın kandil günü şu mübarek gün şubat ayında hepimiz güzel habelreri alalım insallah8 şubat pik, 22 şubat bat. Ben de katılayım bakalım. Gerçi benim bu 9557477. Yumurtlama takibim ama olsun nasip
Hepimiz üşüttük mü acaba ya umutlanmamak için böyle şeyler düşünüyorum artıkBende aynı durumdayim canım kasiklarimda ve belimde ağrılar var sol kasığımda
Olabilir canım piskolojik olabilirHepimiz üşüttük mü acaba ya umutlanmamak için böyle şeyler düşünüyorum artık
Maalesef hiç bir belirti yokKızlar belirtileriniz var mı benim adet tarihime 1 hafta kaldı çok sabırsızım bu ay sanki regl olacak gibi ağrım var ama 7 gün var daha çok erken belirti içinde bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?