• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Maalesef hiç bir belirti yok 🥲 sadece bağışıklığım düşük hemen üşüttüm ve işten eve gidip yemek yiyip 19.00 gibi uyuyakalıyorum sabahlarda pek keyifsiz uyanıyorum hafif mide bulanti ...Asla bunlar sanmıyorum ki gebelik belirtisi olsun..Normalde geçmiş aylarda ohooo daha daha belirtilerim olurdu 😒 o zamanlar bile olmadıysa ...
Adetine kaç gün kaldı canım

Canım onun için de biraz umut etmek gerekmiyo mu ben 3 aydır zaten olmayacak diye düşünüyorum 2 ay hep geç adet oldum bu ay da böyle ağrı sızı var. Hiç yoktan aklıma düşürüyo bunlar 😂
Olmucak dite dsunme canım inşallah olur benimde aklıma geliyor hatta erkenden deli gibi test yapıyorum 😂😂bu ay yapmicam adetine kaç gün kaldı

Bende aranıza katılayım. Sat 24 Ocak
19 Aralık'ta boş gebelikten kürtaj oldum.
Bu ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım. Tahmini yumutlama 5 6 7 🙈 bu ay sürekli akıntım ve ağrım olduğu için anlayamadım.
Benim de akıntı arttı. Ve sağ tarafta batmalar var. Bazen de kasıklarım ağrıyor. İki gebeliğimde de bu belirtiler vardı.
Rabbim bu ay herkese güzel haber almayı nasip etsin 🤲

Bende aranıza katılayım. Sat 24 Ocak
19 Aralık'ta boş gebelikten kürtaj oldum.
Bu ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım. Tahmini yumutlama 5 6 7 🙈 bu ay sürekli akıntım ve ağrım olduğu için anlayamadım.
Benim de akıntı arttı. Ve sağ tarafta batmalar var. Bazen de kasıklarım ağrıyor. İki gebeliğimde de bu belirtiler vardı.
Rabbim bu ay herkese güzel haber almayı nasip etsin 🤲
Hoş geldin canım aramiza inşallah güzel haberlerimizi burada paylaşalım adet tarihlerirmiz yakın mubafelemen yumurtlama tarihimizde yakındır bende öyle catlamayi gördükten sonra ilişkiye girdim yarım saat sonra sol kasığımda batmalar ve sfdi oldu

Canım keşke tek sorun o olsa ben çift çizgi görüyordum sonda adet görüyordum özellikle artimed markası beni çok yaniltti
Ben de aralık ayında çift çizgi gördüm 4 gün gecikmeyle, artımed bile değildi markası 🥺 sonra aynı gün adet oldum ya kimyasaldı ya da yalancı pozitifti artık bilmiyorum böyle markalar piyasadan toplansa keşke

Sende bir gelişme var mı canım ? Benim daha 5 gün oldu yani belirti olmaması normal diyorsun dimi 😙🤗 şimdi benim regl tarihimde 2 gün öne çekecekmi peki ? Ben neye göre geciktim diyeceğim?
Yok canım bı belirti yok sadece akıntı var birde belimde kasıklarımda ağrı var sen ne zaman pik gordun canım ve son adet tarihin neyse ona göre gecikginin tarih o sadece yumurtalma tarihinden 10 gün sonra gebelik yeni yeni belli oluyormud adetin gecikince tam belli olur

Arkadaşlar 28 günde adet oluyorsanız adetin ilk gününden sayarak 14. Gün yumurtlama yaşarsınız eğer 30 ve üzeri günde adet oluyorsanız adetinizin ilk gününden sayarak 16. Günde yumurtlama görmeniz lazım bıradan hesaplaya bilirsiniz 🫶🏻

Arkadaşlar 28 günde adet oluyorsanız adetin ilk gününden sayarak 14. Gün yumurtlama yaşarsınız eğer 30 ve üzeri günde adet oluyorsanız adetinizin ilk gününden sayarak 16. Günde yumurtlama görmeniz lazım bıradan hesaplaya bilirsiniz 🫶🏻
Ben 28 günde bir adet oluyorum (nadiren 30) ama yumurtlamam genelde 17.günde olur hatta geçen ay 19.günde oldu. 9 gün sonra da adet oldum

Sende bir gelişme var mı canım ? Benim daha 5 gün oldu yani belirti olmaması normal diyorsun dimi 😙🤗 şimdi benim regl tarihimde 2 gün öne çekecekmi peki ? Ben neye göre geciktim diyeceğim?
[/QU
Ben 28 günde bir adet oluyorum (nadiren 30) ama yumurtlamam genelde 17.günde olur hatta geçen ay 19.günde oldu. 9 gün sonra da adet oldum
Canım belli olmuyor ki bu durumlar bazen 12. Gün bazen atıyorum 16 belli olmaz

Maalesef hiç bir belirti yok 🥲 sadece bağışıklığım düşük hemen üşüttüm ve işten eve gidip yemek yiyip 19.00 gibi uyuyakalıyorum sabahlarda pek keyifsiz uyanıyorum hafif mide bulanti ...Asla bunlar sanmıyorum ki gebelik belirtisi olsun..Normalde geçmiş aylarda ohooo daha daha belirtilerim olurdu 😒 o zamanlar bile olmadıysa ...
Ay benimde 2 gündür özellikle akşamları midem bulanıyor üşüttüm diye düşünüyorum bende

Valla benimde adetime 14 gün var belimde bir ağrı car birde kasıklarımda ağrı oluyor belki ususttum bikmiyorum cunki çok idrar yapma hissi veriyor biraz daha bekle canım öyle test yap istsrsen yumurtlamanın uzerinden kaç gün gecti
Ben bu ay yumurtlamayı hiç anlamadım ovu testlerim hep koyuydu bi silik bi koyu ama 5-6 gün geçmiştir bence

Back