- 3 Aralık 2024
- 192
- 34
- 13
- 22
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Aslında bende çok istiyorum sonra hayal kırıklığına uğrarim diye aman TSH biraz yikse çıkmıştı ilaç kullanıyorum ilackllarim haftaya biticek ondan ikisinde baktiragim dedikBenim 22 şubat ben regli gecikmesini bekleyeceğim tabi bekleyebilirsem
Sağlık daha önemli tabi dikkat etAslında bende çok istiyorum sonra hayal kırıklığına uğrarim diye aman TSH biraz yikse çıkmıştı ilaç kullanıyorum ilackllarim haftaya biticek ondan ikisinde baktiragim dedik
Aynen oyla canım inşallah güzel haberler almak dilegilyle ikimiz için deSağlık daha önemli tabi dikkat et
İnşallah canımAynen oyla canım inşallah güzel haberler almak dilegilyle ikimiz için de
Merhaba 6 Şubat pik ,7 Şubat çatlama..Biz 7 si ve 8 ini değerlendirdikHadi kızlar bekluyotum burada değerlendirelim benim 6 şubat pik günümdü hep beraber burada değerlendirelimne olur sayfayı büyütelim burada birbirimize yardımcı olalım ne olur
Yaaa bende 6 yumurtalama 7 çatlama gördüm canım son adet tarihin nedir hadi bakalım burda güzel haberler alacağız inşallahMerhaba 6 Şubat pik ,7 Şubat çatlama..Biz 7 si ve 8 ini değerlendirdikçünkü geçen ay sadece pik gününü değerlendirmistik ve ellerimiz bomboş kalmıştı bide böyle olsun bakalım Rabbım duamızı hayırlı ve gerçek kılsın
Son adet tarihim 27 OcakYaaa bende 6 yumurtalama 7 çatlama gördüm canım son adet tarihin nedir hadi bakalım burda güzel haberler alacağız inşallah
Hadi inşallah canım benime 26 Ocak adet günümSon adet tarihim 27 Ocak
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın canim hadi bakalım olana kadar buradayız insallah bu ay beraber guzel haberi veririz birbirmize
Hoşgeldin canım aramiza hadi bakalım hepberaber güzel haberler verelimBende varım 6 sında pik sat 19 ocak bat 19 şubat
10 şubat pik olmuş 11 şubat çatlama olmuş dün değerlendirin mı mi canım bugun ve yarın da mutlaka degerlendirArkadaslar bırde benım testlerı atsam bakarmısınız ilk defa yaptım ne zmn catlamiş tama anlayamadım
Canım dun cok agrım ve akıntım oldu dun catlamiş tır dıye dusundum ama gece ılıskıden once yaptıgım testte yıne renk koyuydu o durumda catlamiş oluyormu10 şubat pik olmuş 11 şubat çatlama olmuş dün değerlendirin mı mi canım bugun ve yarın da mutlaka degerlendir
Canım yumurtalama süresi 24 saat ya ondan koyu çıkmıştır bende 5 şubat gecesi ilişkiye girdim 6 şubat sabahi ilişki oldu ve 6 şubat yumurtlama gördüm ama deglernedirmedim sonra 7 şubat yine test yaptı koyu çıktı akşama doğru siliklemiş benimki gibi olmuş senin ki ama sen bugün ve yarın yinede mutlaka degerlendir yeni yeni catliyordur yumurtanCanım dun cok agrım ve akıntım oldu dun catlamiş tır dıye dusundum ama gece ılıskıden once yaptıgım testte yıne renk koyuydu o durumda catlamiş oluyormu
Sabah testı yaptıktan sonrada afedersınız yumurtlama akıntısı devam etti su gıbi
Benimde yumurtlama zamanı pik den once sonra böyle akıntım oldu dün gece dün gece ilişkiye girdiysen gece mutlaka yumurtan hala buyukturBenım merak ettıgı. Konu dunku akıntıdan sonra catlamiş olsa gece yaptıgım test yıne bu sekıldemı cıkardı yoksa sılinirmıydı yanı bu hormon catlamadan ne kadar sonra siliniyor acaba
İlişkiden sonrada agrı devam ettı o zmn benım yumurtam tahmınım yavas yavas catladı bıranda degıl öyle olabılıyormu acaba yavas catlaysn yumurtaBenimde yumurtlama zamanı pik den once sonra böyle akıntım oldu dün gece dün gece ilişkiye girdiysen gece mutlaka yumurtan hala buyuktur
Olabilir canım yumurta süresi zaten 24 saat ya senin bugün çatlama günün ama mutlaka degerlendir hatta yarında degerlendirİlişkiden sonrada agrı devam ettı o zmn benım yumurtam tahmınım yavas yavas catladı bıranda degıl öyle olabılıyormu acaba yavas catlaysn yumurta
Benimde öyle oldu çatlama olduktan sonra benimde sol kasığımda batma oldu ilişkiden sonra ve ağrı oldu acaba yumurta ile mi alakaliydi yoksa iltihap mı vardı bilmemiyorumİlişkiden sonrada agrı devam ettı o zmn benım yumurtam tahmınım yavas yavas catladı bıranda degıl öyle olabılıyormu acaba yavas catlaysn yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?