Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Hadi kızlar bekluyotum burada değerlendirelim benim 6 şubat pik günümdü hep beraber burada değerlendirelim ne olur sayfayı büyütelim burada birbirimize yardımcı olalım ne olur
Merhaba 6 Şubat pik ,7 Şubat çatlama..Biz 7 si ve 8 ini değerlendirdik çünkü geçen ay sadece pik gününü değerlendirmistik ve ellerimiz bomboş kalmıştı bide böyle olsun bakalım Rabbım duamızı hayırlı ve gerçek kılsın

Yaaa bende 6 yumurtalama 7 çatlama gördüm canım son adet tarihin nedir hadi bakalım burda güzel haberler alacağız inşallah

Yaaa bende 6 yumurtalama 7 çatlama gördüm canım son adet tarihin nedir hadi bakalım burda güzel haberler alacağız inşallah
Son adet tarihim 27 Ocak
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın canim hadi bakalım olana kadar buradayız insallah bu ay beraber guzel haberi veririz birbirmize

Arkadaslar bırde benım testlerı atsam bakarmısınız ilk defa yaptım ne zmn catlamiş tama anlayamadım

Eklentiler

• IMG_4629.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_4630.jpeg
    150,4 KB · Görüntüleme: 18
10 şubat pik olmuş 11 şubat çatlama olmuş dün değerlendirin mı mi canım bugun ve yarın da mutlaka degerlendir
Canım dun cok agrım ve akıntım oldu dun catlamiş tır dıye dusundum ama gece ılıskıden once yaptıgım testte yıne renk koyuydu o durumda catlamiş oluyormu
Sabah testı yaptıktan sonrada afedersınız yumurtlama akıntısı devam etti su gıbi

Benım merak ettıgı. Konu dunku akıntıdan sonra catlamiş olsa gece yaptıgım test yıne bu sekıldemı cıkardı yoksa sılinirmıydı yanı bu hormon catlamadan ne kadar sonra siliniyor acaba

Canım yumurtalama süresi 24 saat ya ondan koyu çıkmıştır bende 5 şubat gecesi ilişkiye girdim 6 şubat sabahi ilişki oldu ve 6 şubat yumurtlama gördüm ama deglernedirmedim sonra 7 şubat yine test yaptı koyu çıktı akşama doğru siliklemiş benimki gibi olmuş senin ki ama sen bugün ve yarın yinede mutlaka degerlendir yeni yeni catliyordur yumurtan

Benım merak ettıgı. Konu dunku akıntıdan sonra catlamiş olsa gece yaptıgım test yıne bu sekıldemı cıkardı yoksa sılinirmıydı yanı bu hormon catlamadan ne kadar sonra siliniyor acaba
Benimde yumurtlama zamanı pik den once sonra böyle akıntım oldu dün gece dün gece ilişkiye girdiysen gece mutlaka yumurtan hala buyuktur

Benimde yumurtlama zamanı pik den once sonra böyle akıntım oldu dün gece dün gece ilişkiye girdiysen gece mutlaka yumurtan hala buyuktur
İlişkiden sonrada agrı devam ettı o zmn benım yumurtam tahmınım yavas yavas catladı bıranda degıl öyle olabılıyormu acaba yavas catlaysn yumurta

İlişkiden sonrada agrı devam ettı o zmn benım yumurtam tahmınım yavas yavas catladı bıranda degıl öyle olabılıyormu acaba yavas catlaysn yumurta
Benimde öyle oldu çatlama olduktan sonra benimde sol kasığımda batma oldu ilişkiden sonra ve ağrı oldu acaba yumurta ile mi alakaliydi yoksa iltihap mı vardı bilmemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…