- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Canım benımde ışıskıden sonra sıddetlı sol kasık agrısı yasadım gunduzunde sagda agrı vardı akdam olunca solda basladı. Halada solda devam edıyorBenimde öyle oldu çatlama olduktan sonra benimde sol kasığımda batma oldu ilişkiden sonra ve ağrı oldu acaba yumurta ile mi alakaliydi yoksa iltihap mı vardı bilmemiyorum
Bende aynusi oldu sol kasigimda kasılmalar ve ağrı oldu inşallah güzel haberler alırızCanım benımde ışıskıden sonra sıddetlı sol kasık agrısı yasadım gunduzunde sagda agrı vardı akdam olunca solda basladı. Halada solda devam edıyor
Ay hadi İnşallah canim yaa hepimizin hemen hemen aynıyız inşallah guzdl haberler alırız canım sana birşey sorabilir miyimBenim 8,9 pik 10 çatlama değerlendirdim inşallah güzel haberler alırız
Yaa inşallah canım yaa bide yumurtlamadan 2 3 gün önce akintilarim başlamıştı ve hala devam ediyor catlamayida gördüm amaağrınız varsa bu çatladığına ve tüplerde ilerlediğine işaret iniallah bebek haberleri gelir
Tabiiki sorabilirsin canımAy hadi İnşallah canim yaa hepimizin hemen hemen aynıyız inşallah guzdl haberler alırız canım sana birşey sorabilir miyim
Benimde öyle canım akıntım var hala devam ediyor beyaz şeffaf gibi Dün sarı gibidw geldi bakalım akıntının olması sağlıklı olduğunun işaretidir doktorum demiştiYaa inşallah canım yaa bide yumurtlamadan 2 3 gün önce akintilarim başlamıştı ve hala devam ediyor catlamayida gördüm ama
Merhabalar canım benimde 6 Şubat'ta pik oldu bende beklemedeyim inşallah güzel haberler alırız 21 Şubat'ta olmam lazım inşallah olmam bakalım sen ne durumdasın şuan benim bugün bel agirisi ve sağ kasık ağrısı oldu hala devam ediyor ins iyiye isaretttirYaa inşallah canım yaa bide yumurtlamadan 2 3 gün önce akintilarim başlamıştı ve hala devam ediyor catlamayida gördüm ama
Canım ilişkiden sonra 40 dk filan sonra duşa girdim bir sorun olur muTabiiki sorabilirsin canım
Ya ne güzel zaten kokusuz şeffaf akıntı dogla zaten de yumurtlama zamanı olunca daha iyi oluyorBenimde öyle canım akıntım var hala devam ediyor beyaz şeffaf gibi Dün sarı gibidw geldi bakalım akıntının olması sağlıklı olduğunun işaretidir doktorum demişti
Son yaptığın bugün ise evet canım yumurtlamaKızlar bende adet düzenslizği varda bu ay iki kere mi yumurtladım biri 5 şubata bugün birdaha ovülasyob yaptım bugün de mi yumurtladım
İnşallah canım yaa hepimizin sat tarihi çok yakın hadi bakalım güzel haberler verelimMerhaba kızlaarr benimde 6sı çatlama diye düşünüyorum ben ovu testi yapmıyorum, ateş takibi ile öyle olduğunu anladım. Sat:22 ocak bat:20 şubat. Normalde döngüm 26-28 arası olur ama bu ay geç yumurtladım. Bu ay ilk defa çatlama sonrası kasıklarımda garip bir his oldu batma gibi, dünden beri de günlük pede gelen kremsi beyaz-sarı arası bir akıntım var. Umarım hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
Yok olmaz spermlerin kanala girmesi için gayet yeterli bir zaman geçmiş kan sıvıdaki sperler canlılığını yitiren spermler olduğu için aktı diyede üzülmeyin vücut onu o yüzden atıyor enfeksiyon olmasın diye sağlıklar muhakkak yumurtaya ulaşırCanım ilişkiden sonra 40 dk filan sonra duşa girdim bir sorun olur mu
Valla canım bende bir değişiklik yok ama sol kasığımda hafif ağrılar oluyor giriyor cikuyor birde çok akıntım var yaaMerhabalar canım benimde 6 Şubat'ta pik oldu bende beklemedeyim inşallah güzel haberler alırız 21 Şubat'ta olmam lazım inşallah olmam bakalım sen ne durumdasın şuan benim bugün bel agirisi ve sağ kasık ağrısı oldu hala devam ediyor ins iyiye isaretttir
Ayy beni nasıl rahatlattin bilemezin canım çok teşekkür ederim sperm yumurtaya ne kadar sürede ulaşıyor ki acabaYok olmaz spermlerin kanala girmesi için gayet yeterli bir zaman geçmiş kan sıvıdaki sperler canlılığını yitiren spermler olduğu için aktı diyede üzülmeyin vücut onu o yüzden atıyor enfeksiyon olmasın diye sağlıklar muhakkak yumurtaya ulaşır
Kuzum çatlamış yumurta tüpte beklediği için 5 dk da bile ulaşır zaten spermler üç gün rahim içinde yaşıyor bu süreçte döllenme oluyor zaten çatladıktan bir iki gün sonra tüplerden yumurta inmeye başlıyor bu süreçte döllendiyse bebek olup tutunuyor değilse adet kanaması ile atıyoruz inşallah bu ay bebek olup tutunurlarAyy beni nasıl rahatlattin bilemezin canım çok teşekkür ederim sperm yumurtaya ne kadar sürede ulaşıyor ki acaba
İnşallah bu ay bebislerimiz tutunurlar canım yaaa adetime 6 gün kala kan versin mı ki diye düşünüyorum yaa bide kirkmuyorumda çıkmazsa diye bilemedim catlamin üzerinden 4 gün geçti yaKuzum çatlamış yumurta tüpte beklediği için 5 dk da bile ulaşır zaten spermler üç gün rahim içinde yaşıyor bu süreçte döllenme oluyor zaten çatladıktan bir iki gün sonra tüplerden yumurta inmeye başlıyor bu süreçte döllendiyse bebek olup tutunuyor değilse adet kanaması ile atıyoruz inşallah bu ay bebek olup tutunurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?