Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Benimde akıntım vardı çamaşıra değmiyor du özellikle peçete ile silerken saribeyaz karisik afedersiniz sümük gibiydi.ilk defa bu ay adete yakın daha kuruydum
Ben de bu ay daha ıslak akıntım fln oluyor peçeteye soldikce geçen ayda gelmişti iki 3 gün önceden sarı beyaz akıntım fln regl olmustum nasip artık

Hayırlı olsun canım çıktıysa vardır Gebelik ucuz olmasi bisiyi değiştirmiyor 😍 artimed olmasın yeter :)

Ay ben 1 günde 5 tane günlük ped değiştiriyordum enfeksiyon mu acaba ya
Enfeksiyon olsa koku kasinti vs olmazmiydi.

acaba sende enfeksiyonami gebesin😅

Biri demişti galiba ben akıntıya gebeyim diye aklıma geldi oyle🤣😅

Ama senin cizgin belirgin canım hamilesindir herkeste aynı olmuyo bazısında sarı akıntı gebelik bazısında regl benim regldi mesela geçen ay :)

Son düzenleme:
Merhaba,reglim üç gün gecikti bu sabah test yaptım negatif çıktı fakat hala regl olmadım bugün 4. Gün bitmiş oldu.gögüs ağrım hep reglden bir hafta önce olurdu ama bu sefer regl gecikince başladı ve şiddeti birkaç günde arttı kalçam kasıklarım da bugün yoğunlaştı belim ve sırtım da ağrıyor etim acıyo resmen burnum aksa hasta oldum derdim o derece bunlar hiç regl belirtim değil zaten regl olacakmış gibi hissetmiyorum da böyle gebelik öğrenen var mı

Back