Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Hamilelik hormonunun idrsra geçmesi daha uzun sürüyor,kana daha erken geçiyor belki bu yüzdendir.Belirtileniriniz flan var mı
İlişkiden bir hafta sonra sağ kasık ağrım olmuştu ,kabızlık ve aşırı gaz,halsizlik iştahsızlık ,ufak bi nezle aynı dönemde uçuk çıkardım bel ağrım var şu sıra göğüslerim acıyo ki ben hiç gecikmem gögüs acısı haricinde diğerleri hiç regl belirtim değil hiç yaşamam onları

Eklentiler

• IMG_0611.png
    IMG_0611.png
    110,4 KB · Görüntüleme: 13
Hamilelik hormonunun idrsra geçmesi daha uzun sürüyor,kana daha erken geçiyor belki bu yüzdendir.Belirtileniriniz flan var mı
Bişey sorabilir miyim göğüs hassasiyetim daha yeni yeni başladı bel ağrım da öyle beta hcg yeni mi yükseliyor diye düşünüyorum ama olabilir mi çünkü hiç bu kadar geciktiğim olmamıştı

Bişey sorabilir miyim göğüs hassasiyetim daha yeni yeni başladı bel ağrım da öyle beta hcg yeni mi yükseliyor diye düşünüyorum ama olabilir mi çünkü hiç bu kadar geciktiğim olmamıştı
Siz yumurtlama takibi yapmış mıydınız?Eğer tahmin ettiğinizden geç yumurtlama olduysa o da regl tarihini ileri atar
Regl olmadığınız sürece hep bi ihtimal var,olabilir yani.regl ve hamilelik belirtileri çok aynı.Geçen ay göğüs ağrım çok fazlaydı yürürken bile zonkluyordu ama regl oldum.
Şimdi regle az kaldı aşırı bi göğüs hassasiyetim yok mesela.Bazı farklılıklar olabiliyor.
Başka testiniz varsa yarın da yapın derim.

Siz yumurtlama takibi yapmış mıydınız?Eğer tahmin ettiğinizden geç yumurtlama olduysa o da regl tarihini ileri atar
Regl olmadığınız sürece hep bi ihtimal var,olabilir yani.regl ve hamilelik belirtileri çok aynı.Geçen ay göğüs ağrım çok fazlaydı yürürken bile zonkluyordu ama regl oldum.
Şimdi regle az kaldı aşırı bi göğüs hassasiyetim yok mesela.Bazı farklılıklar olabiliyor.
Başka testiniz varsa yarın da yapın derim.
Ovulasyon testleri ile takip yapmadım regl döngüm çok düzenlidir uygulamada gösterilen tarihi baz aldım ben.uygulamaya göre de önerdiği günde regl olurum sadece bende bahsettiğim şeyler olmayan garipsediğim şeyler emin olamadım onun için ama iki günde bir yükselirmiş beta iki gün daha beklemeyi düşünüyorum direkt kan veririm

Selamlar kızlar ben de yumurtlama takibi yaptırıyorum 5-7-9 şubat ilişki günümdü. Bugün reglimin 2.günü olması gerekiyordu, olmadım daha acaba gec döllenme midir dün ilk idrara yaptıgım testte de çok asırı silik bi çizgi cıktı 3.dksında, eşim de görüyor fakat fotografta gözükmüyor. Eğer geç döllenme ise ve regl olmazsam ne zaman kan vermeliyim sizce

Back