- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Hamilelik hormonunun idrsra geçmesi daha uzun sürüyor,kana daha erken geçiyor belki bu yüzdendir.Belirtileniriniz flan var mıBen bir de ikisini de aşırı soğuk bi ortamda yapmıştım bu sonucu etkiler mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik hormonunun idrsra geçmesi daha uzun sürüyor,kana daha erken geçiyor belki bu yüzdendir.Belirtileniriniz flan var mıBen bir de ikisini de aşırı soğuk bi ortamda yapmıştım bu sonucu etkiler mi
İlişkiden bir hafta sonra sağ kasık ağrım olmuştu ,kabızlık ve aşırı gaz,halsizlik iştahsızlık ,ufak bi nezle aynı dönemde uçuk çıkardım bel ağrım var şu sıra göğüslerim acıyo ki ben hiç gecikmem gögüs acısı haricinde diğerleri hiç regl belirtim değil hiç yaşamam onlarıHamilelik hormonunun idrsra geçmesi daha uzun sürüyor,kana daha erken geçiyor belki bu yüzdendir.Belirtileniriniz flan var mı
Açıkçası zannetmiyorum,ama bilemiyorum daTesti aşırı soğuk bi ortamda yapıp beklettim acaba bir etkisi var mıdır
Testi aşırı soğuk bi ortamda yapıp beklettim acaba bir etkisi var mıdır
Bekliyim biraz daha regl olmazsam tekrar bakarım teşekkür ederimAçıkçası zannetmiyorum,ama bilemiyorum da
Yapay zekaya sordum böyle yazıyorTesti aşırı soğuk bi ortamda yapıp beklettim acaba bir etkisi var mıdır
Evet ben de ona danışıyorum arada çok sağolun test için birkaç gün daha gecikmeyi beklicemYapay zekaya sordum böyle yazıyor![]()
Gönlünüze göre olsun umarım görürsünüz pozitifiEvet ben de ona danışıyorum arada çok sağolun test için birkaç gün daha gecikmeyi beklicem
Hayirli olsunTestim 1 dakika içinde böyle çıktı adetim 1 gecikti
Eki Görüntüle 3549116
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımDevlet hastanesi uzak sağlık ocağında verdim bı saat önce yarın çıkacak
Bişey sorabilir miyim göğüs hassasiyetim daha yeni yeni başladı bel ağrım da öyle beta hcg yeni mi yükseliyor diye düşünüyorum ama olabilir mi çünkü hiç bu kadar geciktiğim olmamıştıHamilelik hormonunun idrsra geçmesi daha uzun sürüyor,kana daha erken geçiyor belki bu yüzdendir.Belirtileniriniz flan var mı
Siz yumurtlama takibi yapmış mıydınız?Eğer tahmin ettiğinizden geç yumurtlama olduysa o da regl tarihini ileri atarBişey sorabilir miyim göğüs hassasiyetim daha yeni yeni başladı bel ağrım da öyle beta hcg yeni mi yükseliyor diye düşünüyorum ama olabilir mi çünkü hiç bu kadar geciktiğim olmamıştı
Siz ne kadardır deniyorsunuz?Bişey sorabilir miyim göğüs hassasiyetim daha yeni yeni başladı bel ağrım da öyle beta hcg yeni mi yükseliyor diye düşünüyorum ama olabilir mi çünkü hiç bu kadar geciktiğim olmamıştı
Ovulasyon testleri ile takip yapmadım regl döngüm çok düzenlidir uygulamada gösterilen tarihi baz aldım ben.uygulamaya göre de önerdiği günde regl olurum sadece bende bahsettiğim şeyler olmayan garipsediğim şeyler emin olamadım onun için ama iki günde bir yükselirmiş beta iki gün daha beklemeyi düşünüyorum direkt kan veririmSiz yumurtlama takibi yapmış mıydınız?Eğer tahmin ettiğinizden geç yumurtlama olduysa o da regl tarihini ileri atar
Regl olmadığınız sürece hep bi ihtimal var,olabilir yani.regl ve hamilelik belirtileri çok aynı.Geçen ay göğüs ağrım çok fazlaydı yürürken bile zonkluyordu ama regl oldum.
Şimdi regle az kaldı aşırı bi göğüs hassasiyetim yok mesela.Bazı farklılıklar olabiliyor.
Başka testiniz varsa yarın da yapın derim.
Ben denemiyorum aslında korunmasız bir birliktelikti normal regl rutinimin dışına çıktığım için şüphelenmiştimSiz ne kadardır deniyorsunuz?
Biraz daha bekleyip regl olmazsanız kan verebilirsiniz o halde en garantisi o oluyor.Hakkınızda hayırlısı olsunBen denemiyorum aslında korunmasız bir birliktelikti normal regl rutinimin dışına çıktığım için şüphelenmiştim
Teşekkürler hepimizin inşallahBiraz daha bekleyip regl olmazsanız kan verebilirsiniz o halde en garantisi o oluyor.Hakkınızda hayırlısı olsun![]()