• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Hatta yumurtlamadan 8. Gün bacak ağrım varken gebelik testide yapmıştım erken çıkmamıştı
Bende de yumurtlamadan bir hafta sonra sağ kasık ve bacak ağrısı oldu ben tabi beklemediğim için test yapmadım zaten dün sabah da negatifti ama hiç gecikmem ben böyle şeyler de hiç yaşamadım sıradan karnım ağrır o gün olurum beşinci günümdeyim hiç olucak gibi hissetmiyorum ağrılarım da gecikmeden sonra epey arttı

Bende de yumurtlamadan bir hafta sonra sağ kasık ve bacak ağrısı oldu ben tabi beklemediğim için test yapmadım zaten dün sabah da negatifti ama hiç gecikmem ben böyle şeyler de hiç yaşamadım sıradan karnım ağrır o gün olurum beşinci günümdeyim hiç olucak gibi hissetmiyorum ağrılarım da gecikmeden sonra epey arttı
Bazıları 13. Günde görüyor yumurtlamadan sonra

Benim birde ilk uçuğumdu yumurtlamadan sonra olsaydı kesin derdim herhalde benzerliklerımız baya olmuş olurdy
Vucut bebeği yabancı cisim olarak görmesin diye bağışıklık düşüyomuş uçuk grip gibi şeyler olabiliyomuş ben de uçuk çıkarmam ondan garipseyip sormak istedim bende var mı emin değilim bir de 21 şubatta regl gösteriyodu uygulama bugün gecikmemin 5. Günü fakat uygulama 2. Gün diye gösteriyo neyi baz alıcam

Vucut bebeği yabancı cisim olarak görmesin diye bağışıklık düşüyomuş uçuk grip gibi şeyler olabiliyomuş ben de uçuk çıkarmam ondan garipseyip sormak istedim bende var mı emin değilim bir de 21 şubatta regl gösteriyodu uygulama bugün gecikmemin 5. Günü fakat uygulama 2. Gün diye gösteriyo neyi baz alıcam
Canım ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun ? Baya gecikme olmuş çünkü. Belirtilerimiz baya benziyordu seninle

Canım ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun ? Baya gecikme olmuş çünkü. Belirtilerimiz baya benziyordu seninle
Dün sabahki testler negatif çıkınca yoktur diye düşündüm aslında ama bir de geri çekilme ile bir beraberlikti 4 5 kez filan oldu aynı gün boşalma yoktu haliyle test negatif olunca boşverdim ama hala olmadım regl yumurtlama günüme denk geldi diye şüphe vardı .stres gecikmesi mi diye bekliyorum şimdi biraz daha olmazsam kan veririm sanırım hiç anlamadım ben de bu durumu

Ovulasyon testleri gerçekten bu konuda çok iyi oluyor en azından ne zaman yumurtlama oldu biliyorsunuz adet takvimi uygulamaları genelde ortalama hesaplar yapıyor hem regl için hem yumurtlama için birde şey olmuştu yumurtlamadan 6 gün sonraydı sanırım kabızlık yaşadım halada kabız değilim sanırım ama tuvaletedw gitmiyorum şüpheli

5-7-9 ilişki günlerinden sonra 12si ve 15inde de ilişki oldu. 11inde bel ağrısı kasıkta kramp yıgun beyaz akıntım vardı, daha sonraki günlerde bel ağrısı ve akıntı devam etti. Fakat beyaz akıntı sarı olmaya daha sonrasında da 2 gün yesilimsi geldi yanma kaşıntı kötü koku falan yok ama, o günlerde test yaptım negatif cıktı idrarım da hep bulanıktı 2-3 gündür akıntım yok idrar berraklasınca yapayım dedim bu şekilde çıktı. Göğüslerimde de kaşıntı var bu şekildeydi belirtilerim ama çokta umutlanmak istemiyorum üzülmemek adına🥹
Merhaba sonucunuz çıktı mı? Ben de bunu yaşadım 1 hafta önce. Yeşilimsi akıntı yoktu ama idrarda bulanıklık ve yanma vardı hem de çok. Doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Birkaç gün sonra da kan testim pozitifti. Birkaç kişide daha okumuştum pozitif gördüğü ay enfeksiyon yaşadığını. Ayrıca bahsettiğiniz göğüs kaşıntısı da var yani karıncalanma gibi. Benim de hamile kaldığım ilişki 9 şubat

5-7-9 ilişki günlerinden sonra 12si ve 15inde de ilişki oldu. 11inde bel ağrısı kasıkta kramp yıgun beyaz akıntım vardı, daha sonraki günlerde bel ağrısı ve akıntı devam etti. Fakat beyaz akıntı sarı olmaya daha sonrasında da 2 gün yesilimsi geldi yanma kaşıntı kötü koku falan yok ama, o günlerde test yaptım negatif cıktı idrarım da hep bulanıktı 2-3 gündür akıntım yok idrar berraklasınca yapayım dedim bu şekilde çıktı. Göğüslerimde de kaşıntı var bu şekildeydi belirtilerim ama çokta umutlanmak istemiyorum üzülmemek adına🥹
İlk hamileliğimde göğüslerimin altı kaşınıyordu lazere bağladım tüm vücut lazere gidiyordum sonra koltuk altıma sıçarı kaşı kaşı kanatıyordum cildiyeye gittim çok sonra öğrendim hamileydim

Ovulasyon testleri gerçekten bu konuda çok iyi oluyor en azından ne zaman yumurtlama oldu biliyorsunuz adet takvimi uygulamaları genelde ortalama hesaplar yapıyor hem regl için hem yumurtlama için birde şey olmuştu yumurtlamadan 6 gün sonraydı sanırım kabızlık yaşadım halada kabız değilim sanırım ama tuvaletedw gitmiyorum şüpheli
Dediğiniz şey bende de oldu yumurtlamadan bir hafta sonra kadar kabızlık ve gaz başladı o zamandan beri devam ediyo

Canım nasılsın? İsmini görünce yazmak istedim yumurtlama gördün mü
İyiyim canım ovu yapmadım canım uygulamaya göre değerlendirdik regle 3 gün var bakalım nasip alt karnım ağrıyor bı iki gündür kasıklarım fln birde yoğun akıntım var kremsi birde sarı akıntı şeklinde birde yumurta akıntısı gibi açık olucak ama bugün ilişki oldu baya beyaz beyaz akıntı bulaşmıştı şaşırdım 😊 ama regl olcakmism gibi hissediyorum.

Sen nasılsın canım?

Back