- Konu Sahibi Hayalperestkizx
belirtilerinize göre var gibi benle benzer şeyler yaşamışsınız geç bir döllenme oldu sanırımDediğiniz şey bende de oldu yumurtlamadan bir hafta sonra kadar kabızlık ve gaz başladı o zamandan beri devam ediyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belirtilerinize göre var gibi benle benzer şeyler yaşamışsınız geç bir döllenme oldu sanırımDediğiniz şey bende de oldu yumurtlamadan bir hafta sonra kadar kabızlık ve gaz başladı o zamandan beri devam ediyo
Aa senin çok yaklaşmış canım hadi bu ay olur inşallah baya belirtilerin de var aslında sakince beklemeye çalış bakalımİyiyim canım ovu yapmadım canım uygulamaya göre değerlendirdik regle 3 gün var bakalım nasip alt karnım ağrıyor bı iki gündür kasıklarım fln birde yoğun akıntım var kremsi birde sarı akıntı şeklinde birde yumurta akıntısı gibi açık olucak ama bugün ilişki oldu baya beyaz beyaz akıntı bulaşmıştı şaşırdımama regl olcakmism gibi hissediyorum.
Sen nasılsın canım?
Hatta karnım günlerdir şiş bu sebeple bir de göğüslerim ve uçları aşırı acıyo birkaç gün önce böyle değildiler umarım öyledir az su içmeme rağmen tuvalete de sık çıkıyorum ama idrarda belli olmadı bakalım inşallah çıkarbelirtilerinize göre var gibi benle benzer şeyler yaşamışsınız geç bir döllenme oldu sanırım
Benim görüşlerim öğrendikten bir kaç gün sonra yanıyordu uçları şişmişti ama normalde de göğüslerim ağrıdığı olur adet zamanları vs hamileliğe yormam bu seferki farklı acıydı ama şimdi bir geçiyor bir başlıyor sürekli ağrımıyorHatta karnım günlerdir şiş bu sebeple bir de göğüslerim ve uçları aşırı acıyo birkaç gün önce böyle değildiler umarım öyledir az su içmeme rağmen tuvalete de sık çıkıyorum ama idrarda belli olmadı bakalım inşallah çıkar
İnşallah canım geçen ayda çok yaşadım pek ümitli değilim olursa olur modundayim bu ay bakalım nasıpAa senin çok yaklaşmış canım hadi bu ay olur inşallah baya belirtilerin de var aslında sakince beklemeye çalış bakalımtest yaptın mı
Bende bugün Pik gördüm sonunda baya yumurta akı kıvamında akıntım var. Kaç gündür kızım eşim ben hastaydık yeni toparlardık. 3 günü değerlendirmeyi düşünüyorum bende nasip artık umarım bu ay gebe kalabiliriz![]()
Reglden bir hafta evvel acır benim de fakat regl geçtikten sonra başladı bu sefer birkaç güne de epey arttı ve çok şişler yani gögüslerimi ilk kez böyle görüyorum gögüs ucumdaki renkli yerler de büyümüş aynı dönemde vucut ağrılarım da arttı vucudum hasta gibi oldu hassaslaştı epeyBenim görüşlerim öğrendikten bir kaç gün sonra yanıyordu uçları şişmişti ama normalde de göğüslerim ağrıdığı olur adet zamanları vs hamileliğe yormam bu seferki farklı acıydı ama şimdi bir geçiyor bir başlıyor sürekli ağrımıyor
İnşallah vardır belirtileriniz benimkilerle benziyor çoğu ne zaman test yapacaksınızReglden bir hafta evvel acır benim de fakat regl geçtikten sonra başladı bu sefer birkaç güne de epey arttı ve çok şişler yani gögüslerimi ilk kez böyle görüyorum gögüs ucumdaki renkli yerler de büyümüş aynı dönemde vucut ağrılarım da arttı vucudum hasta gibi oldu hassaslaştı epey
Geç döllenme fln olduysa testte çıkmamış olabilir canım baya belirtin var çünküReglden bir hafta evvel acır benim de fakat regl geçtikten sonra başladı bu sefer birkaç güne de epey arttı ve çok şişler yani gögüslerimi ilk kez böyle görüyorum gögüs ucumdaki renkli yerler de büyümüş aynı dönemde vucut ağrılarım da arttı vucudum hasta gibi oldu hassaslaştı epey
Ya inşallah teşekkür ederim dün sabahki negatif olunca beta varsa yükselsin diye üç dört gün daha beklesem diyorum aslında yoksa zaten regl olmuş olurum diye düşünüyorum bi de karnımda garip bi ağrı gelip gidiyo regl ağrısına venzetiyorum ama değil eminim regl ağrımı tanıyorum o gelir ve regl olurum öyle bişey değil böyle bişey yaşadınız mıİnşallah vardır belirtileriniz benimkilerle benziyor çoğu ne zaman test yapacaksınız
Dünkü testten sonra yoktur regl olurum dedim ama hiçbişey yok gayet de sakinim stresli de değilim hala gecikiyo benim de aklıma geç döllenme gelmeye başladı inşallah tahmin ettiğiniz gibidir teşekkür ederimGeç döllenme fln olduysa testte çıkmamış olabilir canım baya belirtin var çünkü![]()
Son adet tarihin ne zmndi?Ya inşallah teşekkür ederim dün sabahki negatif olunca beta varsa yükselsin diye üç dört gün daha beklesem diyorum aslında yoksa zaten regl olmuş olurum diye düşünüyorum bi de karnımda garip bi ağrı gelip gidiyo regl ağrısına venzetiyorum ama değil eminim regl ağrımı tanıyorum o gelir ve regl olurum öyle bişey değil böyle bişey yaşadınız mı
Stres zaten hiç olma olmazsa bile bu ay birde ovulasyon testi ile denersin ne zamandan beri deniyorsunuzDünkü testten sonra yoktur regl olurum dedim ama hiçbişey yok gayet de sakinim stresli de değilim hala gecikiyo benim de aklıma geç döllenme gelmeye başladı inşallah tahmin ettiğiniz gibidir teşekkür ederim
23 ocaktı son adetimin ilk günüSon adet tarihin ne zmndi?
Birde yumurtlama tarihi biliyormusun?
Ben aslında denemiyorum korunmasız beraberliğim oldu birkaç kere böyle şeyler yaşayınca şaşırdım sadeceStres zaten hiç olma olmazsa bile bu ay birde ovulasyon testi ile denersin ne zamandan beri deniyorsunuz
23 ocaktı son adetimin ilk günü
Yumurtlama tarihim uygulamaya göre 6 şubattı ama ovulasyon testi gibi bişey yapmadım ne zaman çatlamıştır bilmiyorum sadece çok düzenli regl olurum
Ňirmakde korunarak oluyorsa vücut sperme tepki gösteriyor da olabilir canımBen aslında denemiyorum korunmasız beraberliğim oldu birkaç kere böyle şeyler yaşayınca şaşırdım sadece
Geri çekilmeyle oluyo ama o bir korunma yöntemi değil tabi başka bişey kullanmıyoruzŇirmakde korunarak oluyorsa vücut sperme tepki gösteriyor da olabilir canım
Kısmet diyelim Allaha kalmış teşekkür ederim inşallahGeç yumurtlama olmuş olabilir amaregl gelmediği sürece hala bı umut var
![]()
Hayırlısı olsun inşallah canım bı kan ver olmadı testte çıkmıyorsa kanda muhakkak çıkarGeri çekilmeyle oluyo ama o bir korunma yöntemi değil tabi başka bişey kullanmıyoruz
Çıkarsa kesin buraya yazarım zaten kaç gündür burda belirti arıyorumHayırlısı olsun inşallah canım bı kan ver olmadı testte çıkmıyorsa kanda muhakkak çıkarhayırlı haberlerini bekliyoruz
![]()