- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verirseniz bugünde çıkar idrar testinde silik çıktıysaSelamlar kızlar ben de yumurtlama takibi yaptırıyorum 5-7-9 şubat ilişki günümdü. Bugün reglimin 2.günü olması gerekiyordu, olmadım daha acaba gec döllenme midir dün ilk idrara yaptıgım testte de çok asırı silik bi çizgi cıktı 3.dksında, eşim de görüyor fakat fotografta gözükmüyor. Eğer geç döllenme ise ve regl olmazsam ne zaman kan vermeliyim sizce
Bariz görünüyor canım bu :) sen kan ver bence hayırlı olsun inşallahTestim de bu şekilde acayip kafam karışık
Evet bariz görünüyor canım çokta silik değil bence :) hayırlı yolculuklar bence ver idrarda çıktıysa kanda da çıkarSizce var mı benim gördüğümü siz de görüyor musunuz![]()
Bende catlardim valla kaç gibi gidersin :)Ay hadi inşallah hepimiz hayırlı haberler alalımşehirdışına gidiyorum şuanda akşama acilde vereyim çatlarım yoksa
![]()
Evet canım 11 de gitsen 1 2 saatte çıkar test sonucu sen yazarsin ben gece uyanınca bakarım meraktan catlarim yoksa :)Akşam 11i bulur herhalde cıkması gece yarısı![]()
Aa bende görüyorum belli oluyor çizgiTestim de bu şekilde acayip kafam karışık
Bendede akıntı var beyaz sarı ama başka bisiy yok birde gaz fln idrarda baya berrak hiç koyulasmadi bu ayda olmadı desenee5-7-9 ilişki günlerinden sonra 12si ve 15inde de ilişki oldu. 11inde bel ağrısı kasıkta kramp yıgun beyaz akıntım vardı, daha sonraki günlerde bel ağrısı ve akıntı devam etti. Fakat beyaz akıntı sarı olmaya daha sonrasında da 2 gün yesilimsi geldi yanma kaşıntı kötü koku falan yok ama, o günlerde test yaptım negatif cıktı idrarım da hep bulanıktı 2-3 gündür akıntım yok idrar berraklasınca yapayım dedim bu şekilde çıktı. Göğüslerimde de kaşıntı var bu şekildeydi belirtilerim ama çokta umutlanmak istemiyorum üzülmemek adına![]()
Amin inşallah canım4yasında bi kızım var çok şükür11ay önce de 1 düşüğüm oldu umarım simdi vardır dediğiniz gibi. Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin
![]()
Bence verin kanı kesinleşirSelamlar kızlar ben de yumurtlama takibi yaptırıyorum 5-7-9 şubat ilişki günümdü. Bugün reglimin 2.günü olması gerekiyordu, olmadım daha acaba gec döllenme midir dün ilk idrara yaptıgım testte de çok asırı silik bi çizgi cıktı 3.dksında, eşim de görüyor fakat fotografta gözükmüyor. Eğer geç döllenme ise ve regl olmazsam ne zaman kan vermeliyim sizce
Bu belirtiler bende de var5-7-9 ilişki günlerinden sonra 12si ve 15inde de ilişki oldu. 11inde bel ağrısı kasıkta kramp yıgun beyaz akıntım vardı, daha sonraki günlerde bel ağrısı ve akıntı devam etti. Fakat beyaz akıntı sarı olmaya daha sonrasında da 2 gün yesilimsi geldi yanma kaşıntı kötü koku falan yok ama, o günlerde test yaptım negatif cıktı idrarım da hep bulanıktı 2-3 gündür akıntım yok idrar berraklasınca yapayım dedim bu şekilde çıktı. Göğüslerimde de kaşıntı var bu şekildeydi belirtilerim ama çokta umutlanmak istemiyorum üzülmemek adına![]()
Amin teşekkürler inşallah sizlerindeHayırlı haberlerini bekliyoruz canım![]()
![]()
Var gibi geldi bana ne kadar sürede ikinci belirdiTestim de bu şekilde acayip kafam karışık
Benimde akıntım vardı çamaşıra değmiyor du özellikle peçete ile silerken saribeyaz karisik afedersiniz sümük gibiydi.ilk defa bu ay adete yakın daha kuruydumBendede akıntı var beyaz sarı ama başka bisiy yok birde gaz fln idrarda baya berrak hiç koyulasmadi bu ayda olmadı deseneebence sende var canım gebelik
![]()