- 23 Şubat 2019
- 180
- 58
- 98
- 33
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Kizlar eşim yirmi TL lik testlerden almış 5 tane bugün adet günümdu az önce test yaptım silik hayalet bı çizgi var gibi o testler sizce ne kadar doğru sabah tekrar yapacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn öyle canım beklemedeyimTeşekkür ederim inşallahzaten testi ne kadar geç yaparsanız o kadar rahat olursunuz beklemek daha doğru sonuç veriyo testlerde
Hamilesin bence canım devlet Hastanesi'ndede 2 saatte çıkıyor verebilirsen oraya kan verTestim 1 dakika içinde böyle çıktı adetim 1 gecikti
Eki Görüntüle 3549116
Devlet hastanesi uzak sağlık ocağında verdim bı saat önce yarın çıkacakHamilesin bence canım devlet Hastanesi'ndede 2 saatte çıkıyor verebilirsen oraya kan ver![]()
Rabbim hepinizi güzel haberle mujdelesin inşallahHamilesin bence canım devlet Hastanesi'ndede 2 saatte çıkıyor verebilirsen oraya kan ver![]()
Günaydın,çizginiz belirgin çok sevindimmmTestim 1 dakika içinde böyle çıktı adetim 1 gecikti
Eki Görüntüle 3549116
Günaydın,ful negatif mi,içini açıp baktınız mı gölge falan var mı (benim nasibi zorlayışŞimdi test yaptım predictor early ve albi diye iki tane ama negatif çıktı bugün 4. Gün gecikmem acaba kanda mı çıkar niye böyle oldu bi fikriniz var mı
İçi açılıp bakılabiliyo muGünaydın,ful negatif mi,içini açıp baktınız mı gölge falan var mı (benim nasibi zorlayış)
4 gün gecikme yaşamışsınız belki yeni yeni oluşuyor olabilir adet olmazsanız eğer testi tekrarlayın bence diğer günlerİnşallah vardır ya ben sizden de bekliyorum haberinizi
![]()
Ben genelde açıyorum,kapağını çıkartın;elinizle testin beyaz kısımlarını ayırın kolay çıkıyor zatenİçi açılıp bakılabiliyo mu
Ben anlamıyorum bakar mısınız bişey yok herhaldeBen genelde açıyorum,kapağını çıkartın;elinizle testin beyaz kısımlarını ayırın kolay çıkıyor zaten
Evet bişey çıkmamış,ama sabredin bir kaç gün daha eğer regl olmazsanız tekrar bir bakarsınız.![]()
Ben bir de ikisini de aşırı soğuk bi ortamda yapmıştım bu sonucu etkiler miEvet bişey çıkmamış,ama sabredin bir kaç gün daha eğer regl olmazsanız tekrar bir bakarsınız.![]()