Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Bende bu sabah yaptım negatif bu ay elendim bence artık kesin yumurtlama üzerinden 14 çatlama üzerinden 13 gün geçti
Doktorlari dinliyorum adet geçince yükselir diyorlar ümit doluyor içim yoksa benimde 12 gün geçti çatlamadan bu kandil dua ediyorum Rabbim gönlümüzden geçeni sağlıkla nasip etsin

Kuzum benim de öyle oldu sonra birden patladı üşüttük galiba

Kuzum benim de öyle oldu sonra birden patladı üşüttük galiba
Kanamam olmasa hamilelikten şüphelenirim yaklaşık 5 gündür burnumda hep mayonez kokusu var dün unutup makarnama mayonez sıktım yedikten sonra öğürdüm hala daha burnumda mayonez sanki hava komple mayonez kokuyor

Doktorlari dinliyorum adet geçince yükselir diyorlar ümit doluyor içim yoksa benimde 12 gün geçti çatlamadan bu kandil dua ediyorum Rabbim gönlümüzden geçeni sağlıkla nasip etsin
Amin canım hepimize ama benim kesinleşti regl oldum birdaha ki aya artık

Adetten önce test yaptırdıysan geç yumurtlama var demekki bence yeni oluşmuş

Kızlar normalde adet tarihim yarın ama sabah bi parmak kan geldi afedersiniz peçeteme ve devamında hep açık kahve lekeler geldi adet olurum bir iki saate dedim olmadım. Akşama doğruda adet sandım başladı adet sancım fena devam ediyor ama gelen giden yok kahve akıntıdan başka daha önce böyle olan oldu mu normalde karnım ağeımaya başlar bi saatede hasta olurdum bu ay böyle yaşayan olmuş aranızda kaç saate söküldünüz hala sökülemedim

Banara 3 gündür yeke şeklinde geliyordu bugün oldum baya bekle iki güne sökülür bence

Kendini rahatlatmadigindan sökülemiyorsun canim biraz rahatla ben mesela 1 defa test yapıyorum 1.5 yıldır adete 2 gün kala negatif görünce anında rahatlıyorum erken bile geliyor rahatlamadikca tedirgin oldukça acabayla gelmiyor

Herhalde ya ilk defa başıma geliyor sökülsem rahatlicam deli gibi ağrıyor karnım sıcak su torbası yaptım dediğiniz gibi bundan sonra bende öyle yapıcam hatta araştırmayı vs yasaklicam kendime hatta testide adet tarihim genelde düzennlidir bir gün gecikirsem filan yapcam sadece test dediğiniz gibi stres insanı kötü etkiliyor

Kaçıncı ay bu aslında bu kadar araştırmak falan gercekten iyi değil de yapıyoruz hepimiz o yuzden de rahatlayamiyoruz

Kanamam olmasa hamilelikten şüphelenirim yaklaşık 5 gündür burnumda hep mayonez kokusu var dün unutup makarnama mayonez sıktım yedikten sonra öğürdüm hala daha burnumda mayonez sanki hava komple mayonez kokuyor
Üstüne görüyo olabilir misin dicem ama testin negatif çıktı kuzum

Benimde geçen ay öyle oldu. Adete 1 gün kala silik çıktı. Kan verdim hemen değerim 7 çıktı kimyasal olmuş 4-5 gün lekelenme oldu sonra adet geldi canım bende yerleşme falan sanmıştım

Üstüne görüyo olabilir misin dicem ama testin negatif çıktı kuzum
Evet 2.60 tı 2 gün öncesi artcağını hiç sanmıyorum ama çok şaşkınım bu ağrıyla nasıl sökülmüyorum normalde bu sancı benim adetimin olduğu zaamanlardaki sancı yarın rahatlarım inşallah sökülürüm diye düşünüyorum bakalım

Adetten önce test yaptırdıysan geç yumurtlama var demekki bence yeni oluşmuş
Evet adetten 4 gün önce test yaptım 0.100 değerdi yani bariz negatifti
Aynen galiba geç yumurtlama oldu, bakalım pazartesi doktora gideceğim Allah'ın izniyle .O zaman belli olur

Evet adetten 4 gün önce test yaptım 0.100 değerdi yani bariz negatifti
Aynen galiba geç yumurtlama oldu, bakalım pazartesi doktora gideceğim Allah'ın izniyle .O zaman belli olur
Yarın akşam tekrar kan ver ama mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…