- Emoji Skoru
- 158
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.501
Doktorlari dinliyorum adet geçince yükselir diyorlar ümit doluyor içim yoksa benimde 12 gün geçti çatlamadanBende bu sabah yaptım negatifbu ay elendim bence artık kesin yumurtlama üzerinden 14 çatlama üzerinden 13 gün geçti
Kuzum benim de öyle oldu sonra birden patladı üşüttük galibaKızlar sabah adet oldum diye düşündüm normalde şaşmaz bir gün önceden oldum az bişey afedersiniz peçeteye kırmızı kan geldi sonra açık kahve geldi biraz ama başkada gelmedi sabahtan beri sökülmedim normal mi?
Kanamam olmasa hamilelikten şüphelenirim yaklaşık 5 gündür burnumda hep mayonez kokusu var dün unutup makarnama mayonez sıktım yedikten sonra öğürdüm hala daha burnumda mayonez sanki hava komple mayonez kokuyorKuzum benim de öyle oldu sonra birden patladı üşüttük galiba
Amin canım hepimize ama benim kesinleşti regl oldumDoktorlari dinliyorum adet geçince yükselir diyorlar ümit doluyor içim yoksa benimde 12 gün geçti çatlamadanbu kandil dua ediyorum Rabbim gönlümüzden geçeni sağlıkla nasip etsin
Adetten önce test yaptırdıysan geç yumurtlama var demekki bence yeni oluşmuşÇok teşekkür ederim.İnşallah sağlıkla ilerler .Bazıları gecikmeye göre değer düşük diyor .Henüz sevinemiyorum bile tam olarak
Benim adetten 4 gün önce değerim 0.100 yani negatifti .Birde eğer bu gebeliğim sağlıklı ise yumurtlama zamanı oluşmamış sanırım daha sonraki bi ilişkim olabilir hatta adetten 3 gün önce ilişkimmi acaba diye düşünüyorum
Banara 3 gündür yeke şeklinde geliyordu bugün oldum baya bekle iki güne sökülür benceKızlar normalde adet tarihim yarın ama sabah bi parmak kan geldi afedersiniz peçeteme ve devamında hep açık kahve lekeler geldi adet olurum bir iki saate dedim olmadım. Akşama doğruda adet sandım başladı adet sancım fena devam ediyor ama gelen giden yok kahve akıntıdan başka daha önce böyle olan oldu mu normalde karnım ağeımaya başlar bi saatede hasta olurdum bu ay böyle yaşayan olmuş aranızda kaç saate söküldünüz hala sökülemedim
Benimde 3 gündür leke şeklinde onları saymıyorum yerleşme sanmıştım çünküBanara 3 gündür yeke şeklinde geliyordu bugün oldum baya bekle iki güne sökülür bence
Kendini rahatlatmadigindan sökülemiyorsun canim biraz rahatla ben mesela 1 defa test yapıyorum 1.5 yıldır adete 2 gün kala negatif görünce anında rahatlıyorum erken bile geliyor rahatlamadikca tedirgin oldukça acabayla gelmiyorKızlar normalde adet tarihim yarın ama sabah bi parmak kan geldi afedersiniz peçeteme ve devamında hep açık kahve lekeler geldi adet olurum bir iki saate dedim olmadım. Akşama doğruda adet sandım başladı adet sancım fena devam ediyor ama gelen giden yok kahve akıntıdan başka daha önce böyle olan oldu mu normalde karnım ağeımaya başlar bi saatede hasta olurdum bu ay böyle yaşayan olmuş aranızda kaç saate söküldünüz hala sökülemedim
İlk öyle heveslendim sonra sancıyla geldiBenimde 3 gündür leke şeklinde onları saymıyorum yerleşme sanmıştım çünküo zaamn inşallah yarına olurum
Herhalde ya ilk defa başıma geliyor sökülsem rahatlicam deli gibi ağrıyor karnım sıcak su torbası yaptımKendini rahatlatmadigindan sökülemiyorsun canim biraz rahatla ben mesela 1 defa test yapıyorum 1.5 yıldır adete 2 gün kala negatif görünce anında rahatlıyorum erken bile geliyor rahatlamadikca tedirgin oldukça acabayla gelmiyor
Kaçıncı ay bu aslında bu kadar araştırmak falan gercekten iyi değil de yapıyoruz hepimiz o yuzden de rahatlayamiyoruzHerhalde ya ilk defa başıma geliyor sökülsem rahatlicam deli gibi ağrıyor karnım sıcak su torbası yaptımdediğiniz gibi bundan sonra bende öyle yapıcam hatta araştırmayı vs yasaklicam kendime hatta testide adet tarihim genelde düzennlidir bir gün gecikirsem filan yapcam sadece test dediğiniz gibi stres insanı kötü etkiliyor
Daha çok erken geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım ilk denememiz kimyasal oldu bu ay ikinci denememizdiKaçıncı ay bu aslında bu kadar araştırmak falan gercekten iyi değil de yapıyoruz hepimiz o yuzden de rahatlayamiyoruz
Üstüne görüyo olabilir misin dicem ama testin negatif çıktı kuzumKanamam olmasa hamilelikten şüphelenirim yaklaşık 5 gündür burnumda hep mayonez kokusu var dün unutup makarnama mayonez sıktım yedikten sonra öğürdüm hala daha burnumda mayonez sanki hava komple mayonez kokuyor
Benimde geçen ay öyle oldu. Adete 1 gün kala silik çıktı. Kan verdim hemen değerim 7 çıktı kimyasal olmuş 4-5 gün lekelenme oldu sonra adet geldi canım bende yerleşme falan sanmıştımKızlar normalde adet tarihim yarın ama sabah bi parmak kan geldi afedersiniz peçeteme ve devamında hep açık kahve lekeler geldi adet olurum bir iki saate dedim olmadım. Akşama doğruda adet sandım başladı adet sancım fena devam ediyor ama gelen giden yok kahve akıntıdan başka daha önce böyle olan oldu mu normalde karnım ağeımaya başlar bi saatede hasta olurdum bu ay böyle yaşayan olmuş aranızda kaç saate söküldünüz hala sökülemedim
Canıııım üzülmemeliyiz şükür ki düzenli regl oluyoruz bebek de olurBu gruptan herkes elendi mi kızlar yaa neden böyle olduk@Evanora @Esmasevgi7777 K kelebekkkkkk @kugukusu bettysbb @payedar soguknevalee
Evet 2.60 tı 2 gün öncesi artcağını hiç sanmıyorum ama çok şaşkınım bu ağrıyla nasıl sökülmüyorum normalde bu sancı benim adetimin olduğu zaamanlardaki sancıÜstüne görüyo olabilir misin dicem ama testin negatif çıktı kuzum
Evet adetten 4 gün önce test yaptım 0.100 değerdi yani bariz negatiftiAdetten önce test yaptırdıysan geç yumurtlama var demekki bence yeni oluşmuş
Çok erken gerçekten ilk 6 ay yaşına göre 1 yil çok normal boşa stres yapma yaptıkça geciktirirsinDaha çok erken geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım ilk denememiz kimyasal oldu bu ay ikinci denememizdi
Yarın akşam tekrar kan ver ama mutlakaEvet adetten 4 gün önce test yaptım 0.100 değerdi yani bariz negatifti
Aynen galiba geç yumurtlama oldu, bakalım pazartesi doktora gideceğim Allah'ın izniyle .O zaman belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?