- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 20.879
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.481
Adetine kaç gün var yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiArkadaşlar dün kan verdim bugün çıktı 12.5 sizce yükselir mi aranıxda böylr olan var mı
13 gün geçmiş regl olmadan 2 gün önce yapıldıAdetine kaç gün var yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Daha çok yeni yükselebilir13 gün geçmiş regl olmadan 2 gün önce yapıldı
Hem geç yumurtlamış da olabilirsin veya ikinci defa da olabilir13 gün geçmiş regl olmadan 2 gün önce yapıldı
İnşallah yükselir doktorda dedi iki günde bir test yapılcak diyeDaha çok yeni yükselebilir
Sağlıklı olsun inşallah
Bi gün sonra yine kan ver
Test yapmismiydiniz resmini atarmisinizBenimde
tekrar yap test yine silikse pozitiftir canım
Sağlıkla yükselsin inşallahArkadaşlar dün kan verdim bugün çıktı 12.5 sizce yükselir mi aranıxda böylr olan var mı sağlık ocağındaki doktor gebelik var ama regl günün geçsin tekrar yapalım test dedi
Bende bu sabah yaptım negatifDoğrudurbu sabah yaptım negatif çıktı
İnşallah yükselir doktorda dedi iki günde bir test yapılcak diye dua edin 9 aydır bekliyorumDaha çok yeni yükselebilir
Sağlıklı olsun inşallah
Bi gün sonra yine kan ver
İnşallah teşekkür ederimSağlıkla yükselsin inşallah
Bende sarımsı pembemsi bi akıntı gelişor 3 gündür. Adetten hemen önce gelene benziyor bu ay çok ilaç içtim sanırım ondan batta 16 sı 3 gün varBu gruptan herkes elendi mi kızlar yaa neden böyle olduk@Evanora E Esmasevgi7777 K kelebekkkkkk @kugukusu bettysbb @payedar @soguknevalee
Dün benden de sarımsı pembemsi akıntı geldi sonra regl oldumBende sarımsı pembemsi bi akıntı gelişor 3 gündür. Adetten hemen önce gelene benziyor bu ay çok ilaç içtim sanırım ondan batta 16 sı 3 gün var
İnşallah bakalım ama onun dışında hiç belirtim şok benim ne gögüs ne kasık sızısıDün benden de sarımsı pembemsi akıntı geldi sonra regl oldumBirimiz bari pozitifi görelim inşallah senin pozitif olur canım
Hepimiz elendik aşkım hahahhahahBu gruptan herkes elendi mi kızlar yaa neden böyle olduk@Evanora E Esmasevgi7777 K kelebekkkkkk @kugukusu bettysbb @payedar @soguknevalee
Aşkım bu ay benim ki de öyle başladı yaKızlar sabah adet oldum diye düşündüm normalde şaşmaz bir gün önceden oldum az bişey afedersiniz peçeteye kırmızı kan geldi sonra açık kahve geldi biraz ama başkada gelmedi sabahtan beri sökülmedim normal mi?
Nasıl sökülme oldu mu peki benim açık kahverengi geliyor lavobaya gittikçe oda peçeteyeAşkım bu ay benim ki de öyle başladı ya
Söküldüm hem de öyle böyle değilNasıl sökülme oldu mu peki benim açık kahverengi geliyor lavobaya gittikçe oda peçeteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?