- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.461
Çıktı mı sonucunuz baya pozitif duruyor burdaArkadaşlar test yaptım .Bu şekilde çıktı.Biri normal test biri erken gebelik testi .Erken gebelik testim daha silik çıktı acaba gebelik var mıdır ya .Adet olacak gibi karnım ağrıdı randevum vardı ona bile gitmedim , umudu kestim ama test böyle çıkınca gidip acilden kan verdim bekliyorum .Sizce nedir
Yok henüz çıkmadı bekliyorum halaÇıktı mı sonucunuz baya pozitif duruyor burda
Kac gün geçti adetinizYok henüz çıkmadı bekliyorum hala
8 gün geçti bir uygulamaya göre ise 9Kac gün geçti adetiniz
Ay elim ayağım titriyor olumlu oluyor değil mi ama bu kadar gecikmeye göre düşük değil mi ,şuan karışık duygular içindeyimAy sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2
Biraz yüksek olmasi gerekiyordu evet düşük çıkmış sonuç cuma aksam tekrarlayın iki kat artarsa dr a gidin hemen kimyasal değildir umarımAy elim ayağım titriyor olumlu oluyor değil mi ama bu kadar gecikmeye göre düşük değil mi ,şuan karışık duygular içindeyim
Tebrik ederim sağlıkla yükselsinAy sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2
İnşallah canım benide korkutan bu değer banada düşük geldiBiraz yüksek olmasi gerekiyordu evet düşük çıkmış sonuç cuma aksam tekrarlayın iki kat artarsa dr a gidin hemen kimyasal değildir umarım
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla bir gebeliktir yarını bekliyorum .Evet ediyorum ama bu ay çok dikkat etmedim geçen aylara göre .Birde adetten 4 gün öncesi test yaptığımda negatifti umudum pek yoktuTebrik ederim sağlıkla yükselsin
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
DoğrudurCanım ovülasyon doğru değil ben regl olmadan bı gün önce pik ti t daha koyuydu bi gün sonra regl oldum
Maşallahh kırk bir kere yaaaTeşekkür ederim inşallah sağlıkla bir gebeliktir yarını bekliyorum .Evet ediyorum ama bu ay çok dikkat etmedim geçen aylara göre .Birde adetten 4 gün öncesi test yaptığımda negatifti umudum pek yoktu
Çok teşekkür ederimMaşallahh kırk bir kere yaaaçok sevindim adınıza inşallah sağlıkla ilerler. Benimde 3 ve 2 gün kala 2.6 çıktı değerim. Sizin adet öncesi kaçtı değeriniz? Negatif olduğu için yarın adet olmayı beklicem artık gebelde zamanında olurum bakalım
14 şubat bat tarihim bugün hem erken gebelik testim hem kaset testim çok bariz negatifBu gruptan herkes elendi mi kızlar yaa neden böyle oldukEvanora E Esmasevgi7777 K kelebekkkkkk kugukusu bettysbb payedar soguknevalee
BenimdeKızlar bata son 2 gün ilk 10 dk böyle oldu sizde goruyormusunuz ? 30 dk sonrasını dikkate almayın diyordu
tekrar yap test yine silikse pozitiftir canımKızlar bata son 2 gün ilk 10 dk böyle oldu sizde goruyormusunuz ? 30 dk sonrasını dikkate almayın diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?