• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Benim de hiç iştahım yok. birde saçım çok dökülmeye başladı. Belim ağrıyor ağrımasa hamileyim diyeceğim ama kafamı çok karıştırdı bel ağrım. Daha bir gün geçti. Tekrar negatif görmek istemiyorum.
Bekle bi kaç gün geç döllenme olmuş olabilir

Normalde sağlıkocağındaki sonuç <1.20 olur 2.60 çıktı niye öyle oldu bilmiyorum ama negatif kızlar😞 Predictor bile yanılttı beni

Eklentiler

• IMG_2713.png
    IMG_2713.png
    101,6 KB · Görüntüleme: 36
Bende az önce idrar testi yaptım dün silik çıkan çizgi bugün hiç çıkmadı göremedim yani 🥹

Kızlar kızlar ne durumlardasınızzzzzz🥹 ben kadınlar matinesine gittim kafamı dağıtmaya ahahahahaa
Ay ben saldım artık ya ağrım sızım var ama hiç sallamıyorum. Bu arada grup mesaj açılamıyormuş kızlar burdan devam artık yeni bat günlerimizle yeni konu açıcaz :D hala regl olmadım. Olacaksam bir an önce olup yeni ay geçiş yapmak istiyorum. Doktorum gecikme olursa 10. gün gel demişti regl olursan da 3 ya da 4. günü gel dedi. Adet günlerim de karıştı 12'si mi 15'i mi 16'sı mı bilemiyorum. Eğer regl olmazsam haftaya cumartesi gitmeye karar verdim. Olursam da 3. günü işte. Sen napıyosun canım

Ay şu parlak kaygan uzayan akıntıdan gene geldi 2 3 günde bir geliyor ya cok aşırı ilginç ya ben çözemedim bunu internette bununla ilgili cok bir veri yok değişik

Ben diğer ay da beklemiyorum eşim askere gidiyor🥹🥹 nasip artık diyelim.. 2 -3 ay kendime bakacağım sağlıklı besleneceğim
Bu da güzel 😉 kendinle vakit geçirmek. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama eğer bekleme gibi bir lüksün varsa aslında bu zamanlarının tadını çıkar bence.
Bende artık önümüzdeki aylarda sadece spor pilates ve yaza kendimi hazırlamakla meşgul olacağım. Bikiniye hazırlık, göbüşü eritmek lazım hahha :KK53:

Normalde sağlıkocağındaki sonuç <1.20 olur 2.60 çıktı niye öyle oldu bilmiyorum ama negatif kızlar😞 Predictor bile yanılttı beni
Predictor güvenilirdi artık o da hep böyle kuruma çizgi silik çizgi çıkarmaya başladı suan en iyisi awox sanırım kasette de bebe time gelecek ay hepimiz hayırlı haberleri alırız inşallah 😔

Heheeeyy benim adetim başladı bile :) Ovülasyon testi doğru göstermiş ve tam o günü değerlendirmeme rağmen gebelik oluşmadı. Neden acaba... Ferritin yani demir miktarı embriyonun rahim duvarına tutunmasına çok etki ediyormuş. Önce bir tahlil yaptırıp gerekli takviyelere başlamak lazım bence. Ben bu aydan itibaren başlayacağım, bende yeterli miktarda değildi.

Bu arada, önemli bir not, Artimed strip testi bırak silik çizgiyi kuruma çizgisi bile çıkarmadı, valla helal olsun. Predictor sanki mübarek.
Buradan aldım, öneririm. Reklamsa reklam :D

Heheeeyy benim adetim başladı bile :) Ovülasyon testi doğru göstermiş ve tam o günü değerlendirmeme rağmen gebelik oluşmadı. Neden acaba... Ferritin yani demir miktarı embriyonun rahim duvarına tutunmasına çok etki ediyormuş. Önce bir tahlil yaptırıp gerekli takviyelere başlamak lazım bence. Ben bu aydan itibaren başlayacağım, bende yeterli miktarda değildi.

Bu arada, önemli bir not, Artimed strip testi bırak silik çizgiyi kuruma çizgisi bile çıkarmadı, valla helal olsun. Predictor sanki mübarek.
Buradan aldım, öneririm. Reklamsa reklam :D
Ne seviyede ferritininiz

Günaydınnnn kızlaaaarrr ben hala sökülmedim bi sökülsem de normal hayatıma dönsem 🥹🥹🥹🥹 K kelebekkkkkk aşkım sende aramıza hoş geldin 🥹
Ay ben de aynı şeyi düşünüyorum madem regl olucam hemen olsa da diğer ay için hazırlık yapsam ama gelen giden yok. Ağrın sızın var mı esmacım?

Back