- Emoji Skoru
- 294
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
- #1.381
Ay nasıl yaaaaaa çıkınca haber ver bizeeeeeMalesef canım çıkmadı daha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nasıl yaaaaaa çıkınca haber ver bizeeeeeMalesef canım çıkmadı daha![]()
Bekle bi kaç gün geç döllenme olmuş olabilirBenim de hiç iştahım yok. birde saçım çok dökülmeye başladı. Belim ağrıyor ağrımasa hamileyim diyeceğim ama kafamı çok karıştırdı bel ağrım. Daha bir gün geçti. Tekrar negatif görmek istemiyorum.
Yanlış yazmışım <2.0 olur normaldeNormalde sağlıkocağındaki sonuç <1.20 olur 2.60 çıktı niye öyle oldu bilmiyorum ama negatif kızlarPredictor bile yanılttı beni
Aa çok garip çok net çizgi vardı halbukiNormalde sağlıkocağındaki sonuç <1.20 olur 2.60 çıktı niye öyle oldu bilmiyorum ama negatif kızlarPredictor bile yanılttı beni
Ay ben saldım artık ya ağrım sızım var ama hiç sallamıyorum. Bu arada grup mesaj açılamıyormuş kızlar burdan devam artık yeni bat günlerimizle yeni konu açıcazKızlar kızlar ne durumlardasınızzzzzzben kadınlar matinesine gittim kafamı dağıtmaya ahahahahaa
Malesef değeride anlayamadım olmadığı zaman hep <2.0 olurdu hayırlısı değilmiş kısmet değilmiş üzüldüm ama yapacak bişey yokAa çok garip çok net çizgi vardı halbuki
Bata ne kadar var artabilirNormalde sağlıkocağındaki sonuç <1.20 olur 2.60 çıktı niye öyle oldu bilmiyorum ama negatif kızlarPredictor bile yanılttı beni
Bu da güzelBen diğer ay da beklemiyorum eşim askere gidiyornasip artık diyelim.. 2 -3 ay kendime bakacağım sağlıklı besleneceğim
Predictor güvenilirdi artık o da hep böyle kuruma çizgi silik çizgi çıkarmaya başladı suan en iyisi awox sanırım kasette de bebe time gelecek ay hepimiz hayırlı haberleri alırız inşallahNormalde sağlıkocağındaki sonuç <1.20 olur 2.60 çıktı niye öyle oldu bilmiyorum ama negatif kızlarPredictor bile yanılttı beni
14 ü bar günüm ama artık ilaç kullanmaya başladım negatif diyeBata ne kadar var artabilir
Ne seviyede ferritininizHeheeeyy benim adetim başladı bile :) Ovülasyon testi doğru göstermiş ve tam o günü değerlendirmeme rağmen gebelik oluşmadı. Neden acaba... Ferritin yani demir miktarı embriyonun rahim duvarına tutunmasına çok etki ediyormuş. Önce bir tahlil yaptırıp gerekli takviyelere başlamak lazım bence. Ben bu aydan itibaren başlayacağım, bende yeterli miktarda değildi.
Bu arada, önemli bir not, Artimed strip testi bırak silik çizgiyi kuruma çizgisi bile çıkarmadı, valla helal olsun. Predictor sanki mübarek.
Buradan aldım, öneririm. Reklamsa reklam
![]()
ARTİMED gebelik testi 10 adet artımed strip test Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ARTİMED gebelik testi 10 adet artımed strip test yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ay ben de aynı şeyi düşünüyorum madem regl olucam hemen olsa da diğer ay için hazırlık yapsam ama gelen giden yok. Ağrın sızın var mı esmacım?Günaydınnnn kızlaaaarrr ben hala sökülmedim bi sökülsem de normal hayatıma dönsemK kelebekkkkkk aşkım sende aramıza hoş geldin
![]()
Anladım canım hayırlısı olsun artık14 ü bar günüm ama artık ilaç kullanmaya başladım negatif diye
Normal değerler 7-140 arasıyken bende 24 çıkmıştı geçen ay. Geçen yıl bir doktorum demişti en az 70 olması lazım.Ne seviyede ferritininiz
Enim de o seviyelerde geçenlerde gittim de doktor bununla ilgili bir şey söylemediNormal değerler 7-140 arasıyken bende 24 çıkmıştı geçen ay. Geçen yıl bir doktorum demişti en az 70 olması lazım.