• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Ay ne bileyim hayatımda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum göğüslerimin şu an 1 hafta var adetime asla bu kadar erken gelmez ki bilmiyorum belki de erken yumurtladığım için erken sökülecek adetim.. hayırlısı olsun. Ama regl olamdıgı sürece umut hep var ahahaha :)
Canım ben geçen ay erken yumurtladim 26 sında iki gün erken oldu adetim normalde 11 inde olmam gerekirken 8 inde oldum tam 14 gün sonra reglim geldi

Ay kuzuuum üzülme birgün mutlaka olacak. Bende gittim demin paşa paşa tampax tamponlarımı aldım, bekliyorum adeti. Bu sefer olmadı napalım. Mutlaka olacak birgün, umudunu kaybetme
Ben diğer ay da beklemiyorum eşim askere gidiyor🥹🥹 nasip artık diyelim.. 2 -3 ay kendime bakacağım sağlıklı besleneceğim

İlk gün nerdeyse hiç gelmedi hatta pembe iplik gibi uzuyan bı akıntım oldu dedim oh be kesin yerleşme sonra ikinci gün çok azıcık geldi avuç içi kadar yoktur hepsi bugün üçüncü günüm bitti gibi ( normalde 6 gün sürer ) sadece peçete geliyor sildikce acaba mi dedim test yaptım negatif stresten döngüm bile değişti 😔

Benim adet tarihim de 14 Şubat görünüyor sabahtan beri sizin kan sonucunuzun çıkmasını bekliyorum sanki sizinki bana umut olacakmış gibi 😅

İlk gün nerdeyse hiç gelmedi hatta pembe iplik gibi uzuyan bı akıntım oldu dedim oh be kesin yerleşme sonra ikinci gün çok azıcık geldi avuç içi kadar yoktur hepsi bugün üçüncü günüm bitti gibi ( normalde 6 gün sürer ) sadece peçete geliyor sildikce acaba mi dedim test yaptım negatif stresten döngüm bile değişti 😔
Benimde normalde 7 gün sürer geçen ay aynı oldu 3 gün sürdü ve toplasan yarım pedi doldurmaz ama işte bebek yoktu gerçekten stres herşeyimizi değiştiriyor ya

Kimler kimler kandırdı vücudumuz kandırmış çok mu😂
Ben bugun test yapmadım ısım 36.5 cktı modum dustu ama suan sıcagm yarn adet gunum. Normalde aşırı ama aşırı su gelir adetten once. Suan lapa gb bsyler geliyor dunku test hala şöyle

Eklentiler

• IMG_20250211_174011.jpg
    IMG_20250211_174011.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 35
Back