- 5 Ekim 2023
- 697
- 295
- 23
- 27
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Çok güzel haberlerle gelelim ne oluuuurrAy inşallah kuzum tamam sabah yapalım
Ay çok korkuyorum esmaÇok güzel haberlerle gelelim ne oluuuurr
Bende, içim o kadar umut dolu ki kırılmaktan korkuyorum. Ama bi yandan da içimde bi his var bilmiyorum kafam karman cormanAy çok korkuyorum esma
Aslında haklısın ama umut işte şeytan dürtüyor yap yap diye hahahaha 3 tane testim var yarın da kullanayım 1 tanesini olmadı Salı günü tekrarlarım ahahahaaKızlar kendinize işkence etmeyin azıcık daha sabredin. Daha erken negatif çıkarsa yine üzüleceksiniz biraz daha sabredin sonra test yaparsınız
Aslında haklısın ama umut işte şeytan dürtüyor yap yap diye hahahaha 3 tane testim var yarın da kullanayım 1 tanesini olmadı Salı günü tekrarlarım ahahahaa
inşallah bebiştirrrrrriyi bakalım ama negatif çıkarsa üzülme sonra daha vakit var.
Benim son 2 gün regli gününeama kaç gündür regli olacak gibi ağrım var ilk defa böyle oluyorum. Regli mi olacağım bebek mi var anlayamıyorum
Aminnn inşallah hepimiz pozitif yazalım şurayainşallah bebiştirrrrrrüzülmek yokkkk regl olana kadar umut vardır Rabbim bu topiğe gelen herkese nasip etsinnnnn
İnşalllaaaahhhhhhhhAminnn inşallah hepimiz pozitif yazalım şuraya
Amiiin dualar edip uyuyorum hepimiz içinSabah atın madem sonuçları inşallah pozitif görürsünüz çok amin
Bence de ya ama 3 gün kalmış oluyo yarın. Çıkmaz mı?Kızlar kendinize işkence etmeyin azıcık daha sabredin. Daha erken negatif çıkarsa yine üzüleceksiniz biraz daha sabredin sonra test yaparsınız
Benim bir öncekinde 3 gün kala çok çok silik çıkmıştı hemen kan verdim beta 11.89du yani azıcık daha düşük olsa çıkmayacaktı. Erken olduğu için belli olmaz gene. Ama beta yükseldiyse çıkadabilir tabi kiBence de ya ama 3 gün kalmış oluyo yarın. Çıkmaz mı?
Bence de ya ama 3 gün kalmış oluyo yarın. Çıkmaz
Beni çok korkutuyor test yapmak şu anOvulasyon testlerimiz aynı gün pozitif çıkmış :) yarın sabah bir testi deneyelim bakalım. Bol şans
Erken gebelik mi yapıyorsunuz normal gebelik testi miBeni çok korkutuyor test yapmak şu an
Daha çok erkenn her şey değişebilir arkadaşım 2 aylık hamileydi ne testte ne kanda çıkmıştır az sabır 13 ünde gelin tekrar yapalım ben de 13 ünü bekliyorumGünaydın arkadaşlar. Ben yaptım bu sabah terrrrtemiizz bir negatifle karşınızdayımama pes etmek yok, 13.ne kadar devam edicem. Zira benim yumurtlamamdan daha 9 gün geçti. Yine olmazsa da canım sağolsun. Bir sonrakinde olur. Bu süreci sizinle yönetmek (yönetememek ) çok güzeldi. İyi ki varsınız.
Gerçi final konuşması için erken ama...
Bir hafta ilişki yasaksa nasıl yumurtlamaya denk geldi? Mesela bana bir hafta yasak deseler benim yumurtlama kaçar Sen kaçıncı gün yumurtluyorsun canım Çünkü benim HSG yapılsa 9 gün yapılabilir 8 gün sürüyor adetm. Bu arada nasıl çektirdin anestezili mi anestezi siz mi acı falan oldu mu Ben anestezili asla istemiyorum ama acsını da merak ediyorumKızlar 21inde hsg çekildim 1 hafta yasak dedi doktor sonraki hafta yani 28den itibaren baya değerlendirdik ara ara sağ kasık batmalarım oluyor normalde hiç olmazdı 12si regl bekliyorum ama çok heyecanlıyım var mı çevrenizde veya sizde böyle durum yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?