Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Bugün de yaptim bak 😂😂😂
Oo en sevdiğim en sevdiğimmm😁😁🤗
IMG_4850.jpeg
Al senin için bu tane daha ssshshshshsh😁😁

Dünden beri öksürüğüm geçmiyor ateşim çıktı 37.5 a çıktı şuan 37 olarak seyrediyoe halsizliğim geçti ama öksürük devam ediyor bağışıklık düşmesi belirti midir sizce bugünü saymazsak yarın adetime beş gün var

Dünden beri öksürüğüm geçmiyor ateşim çıktı 37.5 a çıktı şuan 37 olarak seyrediyoe halsizliğim geçti ama öksürük devam ediyor bağışıklık düşmesi belirti midir sizce bugünü saymazsak yarın adetime beş gün var
Halsizlik geçmedi gerçi öksürük ve az ateşten dolayı hafif var yatıyorum eve geldiğimden beri

İyi akşamlar kızlar hatırlayan varsa ben dün kan testi vermiştim adete 6 gün vardı negatifti bugün 5 gün kaldı ama sağ kasık ve belimde cok ağrı girip çıkıyo bacağıma vuruyor resmen acaba testi erken yaptırmış olabilirmiyim ben yine bi şüpheye düştüm 🥺

Evanora Evanora E Esmasevgi7777 kızlar ben karar verdim pazartesi kan vericem. İşten erken çıkıcam çünkü başka bi iş görüşmesine gidicem. Eve geçmeden önce kan vericem laboratuvara. 477 liraymış zaten test alsam şimdiden aynı fiyata gelicek. Zaten pazartesi artık belli olmuş olur diye düşünüyorum ne diyosunuz?

Evanora Evanora E Esmasevgi7777 kızlar ben karar verdim pazartesi kan vericem. İşten erken çıkıcam çünkü başka bi iş görüşmesine gidicem. Eve geçmeden önce kan vericem laboratuvara. 477 liraymış zaten test alsam şimdiden aynı fiyata gelicek. Zaten pazartesi artık belli olmuş olur diye düşünüyorum ne diyosunuz?
Canım evet belli olur ay çok heyecanlı. Sabah veremez misin bir boşluk kaçıp🤩

İyi akşamlar kızlar hatırlayan varsa ben dün kan testi vermiştim adete 6 gün vardı negatifti bugün 5 gün kaldı ama sağ kasık ve belimde cok ağrı girip çıkıyo bacağıma vuruyor resmen acaba testi erken yaptırmış olabilirmiyim ben yine bi şüpheye düştüm 🥺
Canım belirtiye takılma derim adet öncesi regl belırtılerı genelde. Sen bebek var mı yok mu ona takıl🥰 daha dun cıkmamıs olma ihtimali de normal. Bir kaç gün bekle derim test alırsın duruma göre kan. Cok kafana takıyorsun taktık a vücudunu dınlersin

Olabilir canım belki geç döllendi 🍀

Bizim senle günlerimiz aynıydı zaten :)
Merhaba birsey soracağım benim son regl tarihim 18 Ocak idi yumurtlama 2 Şubat ama 3 Şubat devam etti 4 Şubat çatlama oldu test günü ne zaman oluyor bide psikolojik mi bilmiyorum bugün göğüs hafif ağrı başladı ve sol kaşığımda sabit batma hissi var normalde regl öncesi batma hissim hiç olmazdı gün öncesi sancım olurdu sadece ilk defa kontrollü ilerledim ne olacak bilmiyorum 🥹🌸
daha çok erken çatlamadan sonra 12-14. günde test yapın biz erken davranıp negatif gördük🥹
Yani regl gününden 1 gün öncesi yapmam gerekiyor anladım çok teşekkür ediyorum 15 ine kadar çatlaırm bende sanırım 🤣🤭
Birde bugün ovulasyon sonrasi 9. Günüm , adet sancısı gibi hissim var acaba birkaç güne adet mi olacağım yoksa belirti olabilir mi bu his 9. Günde fikriniz var mı ?
Benim 4 ü çatlama günüm dü ama dünden beri hafif göğüs ağrısı solda batma hissi var bugün göğs ağrım daha belirgin sertleşmiş bira ve solumda ağrı var bugünde sol diz kapağıma doğru sızlama var erken mi belirti aramak için 🥹
Ay evet şimdi gördüm bende onu yazmaya geliyordum
Sonucunu çıktı mı göremedim merak ettim 🫠

Back