Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Günaydın arkadaşlar. Ben yaptım bu sabah terrrrtemiizz bir negatifle karşınızdayım 😬 ama pes etmek yok, 13.ne kadar devam edicem. Zira benim yumurtlamamdan daha 9 gün geçti. Yine olmazsa da canım sağolsun. Bir sonrakinde olur. Bu süreci sizinle yönetmek (yönetememek 😆) çok güzeldi. İyi ki varsınız.
Gerçi final konuşması için erken ama...
Günaydın canım benim de negatif bat Çarşamba. ama artık hiç umursamıyorum olmasa da olur modundayım Ne beklentiiçindeyim bebek konusunda ne de isteksizlik. Eşim 21 Şubat'a üroloji randevu aldı O gün sperm verecek şu anda ona odaklandım

Daha çok erkenn her şey değişebilir arkadaşım 2 aylık hamileydi ne testte ne kanda çıkmıştır az sabır 13 ünde gelin tekrar yapalım ben de 13 ünü bekliyorum
Tamamdır 13ünde hep beraber birlikte yaparız umarım pozitif olur 😇

Günaydın canım benim de negatif bat Çarşamba. ama artık hiç umursamıyorum olmasa da olur modundayım Ne beklentiiçindeyim bebek konusunda ne de isteksizlik. Eşim 21 Şubat'a üroloji randevu aldı O gün sperm verecek şu anda ona odaklandım
Canım doğrusunu yapıyorsun bende o kafadayım aslında. Evet bebek çok istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun diyorum. Geç olsun da güç olmasın. Sizde de bir sorun çıkmaz umarım tahlillerde 🙏 zaten en sağlıklı bireylerde bile her döngüde hamile kalma olsalığı %15 miş

Canım doğrusunu yapıyorsun bende o kafadayım aslında. Evet bebek çok istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun diyorum. Geç olsun da güç olmasın. Sizde de bir sorun çıkmaz umarım tahlillerde 🙏 zaten en sağlıklı bireylerde bile her döngüde hamile kalma olsalığı %15 miş
Kuzum benim 2.cocuk için deneme.Aslında bunu yanlıs anlama 2. Yi denemeyenler anlayamıyor aman. Nolcak bi cocugun var dyorlar. senin ilk mi bilmiyorum ama ilki Gibi hatta daha cok isteniyor belki de. 7,8dir deniyorum arttık bir sorun olduğunu net düşünüyorum yoksa da en azından derim ki rabbim yazmamış . Bunun ferahlığı olur smdı eşimde bşsey çıkarsa dıyecegm ki bundanmıss. Bazen iç sesim ne yalan söyleyeyim bişey çıksa da tedavi olunsa diyor kendimi sorgulamayı bıraksam.
Bir kaç ay böyle devam edecegım yne olmazsa suan kendı evimde deglm yani yine evim ama 2. Evimiz guneydoguda. Diğeri batıda asıl evimiz. Burada malesef cok kapsamlı degıl hersey. Yazın asıl evime gidince 3ay orda vaktim olacak bol bol rahım flmı vs. Buyuzden bize yaza dek zaman var.

E Esmasevgi7777 test yaptım regl son 3 kalmış olması lazım ve koca bi negatif

Eklentiler

• IMG-20250209-WA0007.jpg
    IMG-20250209-WA0007.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 30
İnşallah 🥹🥹 son iki gün inşallah kan görmeyiz de çift çizgi görürüz

Olsun yine de bekle belli olmaz bunişler o yüzden erken yapmak iyi değil
Kürtaj sonrası döngümü de tam bilmiyorum zaten ya 12si ya 14ü olcam 28 ocakta uzayan akıntı geldi yumurtlama o zaman oldu anladığım kadarıyla. Vücut ısım hep yuksek diye bi umut vardı içimde

Back