Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

İnşallah pozitif görursun kuzum inşallah. Evde testlerin var mı? Artık normal testlerde de ckar kı yarn 3 kalmıyor mu
Evde iki tane testim var. Dün yaptım negatif çıktı ya tekrar yapasım gelmedi. Biri predictor early diğeri prodoctor. Yapıyım mı yani sence??

Evde iki tane testim var. Dün yaptım negatif çıktı ya tekrar yapasım gelmedi. Biri predictor early diğeri prodoctor. Yapıyım mı yani sence??
Benim içimden bi his yarın çıkabilir diyor ya bilmiyorum seninle aynı günümüz benim de son 3 tane var yarın sabah ilk idrarla yapıcam, negatif çıkarsa da 4. Günü bekleyeceğim. Zaten beta 10. Günden sonra idrara karışıyormuş

Benim içimden bi his yarın çıkabilir diyor ya bilmiyorum seninle aynı günümüz benim de son 3 tane var yarın sabah ilk idrarla yapıcam, negatif çıkarsa da 4. Günü bekleyeceğim. Zaten beta 10. Günden sonra idrara karışıyormuş
Çok kafam karışık ya bilemiyorum direkt kan mı versem diyorum. İdrar testi sinirimi bozuyo

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yarın sabah yapıcam diyorum ama sonra birden negatif görmeyi düşünüp sinirlerim bozuluyor
Yapalım mı sabah yani canım ne diyosun. Elimde iki test var pazar, pazartesi sabah yapıyım o zaman sen de yap. Pazartesi de kan veririz belki duruma göre

Canım belirtiye takılma derim adet öncesi regl belırtılerı genelde. Sen bebek var mı yok mu ona takıl🥰 daha dun cıkmamıs olma ihtimali de normal. Bir kaç gün bekle derim test alırsın duruma göre kan. Cok kafana takıyorsun taktık a vücudunu dınlersin
Valla ümidimi kestim aslında ama böyle adet olacak gibi sancılar girince bi anda dedm acaba erken mi yaptım yanıldım mı diye

Back