- 25 Eylül 2024
- 587
- 393
- 18
- 28
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
Ama hani gölge gibi.Kızlar ben bi de bebe time kader test yapmıştım iki testi beraber yaptım, kasette silik çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hani gölge gibi.Kızlar ben bi de bebe time kader test yapmıştım iki testi beraber yaptım, kasette silik çıkmış
Kızlar ben bi de bebe time kader test yapmıştım iki testi beraber yaptım, kasette silik ç
resim paylaşır mısınKızlar ben bi de bebe time kader test yapmıştım iki testi beraber yaptım, kasette silik çıkmış
Anlıyorum evet 2. veya bir sonraki çocuk denemesi de en az ilk çocuk kadar istekli oluyormuş diye duydum bende. Umarım tez zamanda olur. Bende de ilk bebek olacak ama bundan önce 4 bebeğimi kaybettim biraz durumlar travmatik. Zaten terapiye gidiyorumKuzum benim 2.cocuk için deneme.Aslında bunu yanlıs anlama 2. Yi denemeyenler anlayamıyor aman. Nolcak bi cocugun var dyorlar. senin ilk mi bilmiyorum ama ilki Gibi hatta daha cok isteniyor belki de. 7,8dir deniyorum arttık bir sorun olduğunu net düşünüyorum yoksa da en azından derim ki rabbim yazmamış . Bunun ferahlığı olur smdı eşimde bşsey çıkarsa dıyecegm ki bundanmıss. Bazen iç sesim ne yalan söyleyeyim bişey çıksa da tedavi olunsa diyor kendimi sorgulamayı bıraksam.
Bir kaç ay böyle devam edecegım yne olmazsa suan kendı evimde deglm yani yine evim ama 2. Evimiz guneydoguda. Diğeri batıda asıl evimiz. Burada malesef cok kapsamlı degıl hersey. Yazın asıl evime gidince 3ay orda vaktim olacak bol bol rahım flmı vs. Buyuzden bize yaza dek zaman var.
Çok geçmiş olsun ben de iki kere kaybettim cok zor bi duygu az cok anlayabiliyorumAnlıyorum evet 2. veya bir sonraki çocuk denemesi de en az ilk çocuk kadar istekli oluyormuş diye duydum bende. Umarım tez zamanda olur. Bende de ilk bebek olacak ama bundan önce 4 bebeğimi kaybettim biraz durumlar travmatik. Zaten terapiye gidiyorum
Hepimize güç kuvvet ve sabır diliyorumÇok geçmiş olsun ben de iki kere kaybettim cok zor bi duygu az cok anlayabiliyorum
Sizin de başınız sağolsun Allah hepimize hayırlı ana baba olmayı, hayırlı evlatlar nasip etsinHepimize güç kuvvet ve sabır diliyorumBaşınız sağ olsun
Sanki test bozuk gibi geldi bana. Aynı markadan varsa sabah yeniden denesenizSanırım değil ya kendi çizgisi gibi
Canım test kaymış gibi de duruyor başka varsa bir tekrarla istersen inşallah pozitiftirSanırım değil ya kendi çizgisi gibi
Test alıp koycam eve regl gecerse bi daha bakarım artık ben de şans olsa zaten sağlam çıkardıSanki test bozuk gibi geldi bana. Aynı markadan varsa sabah yeniden deneseniz
Yarın falan test alıp koyıyım ben eve aşkım en iyisiCanım test kaymış gibi de duruyor başka varsa bir tekrarla istersen inşallah pozitiftir![]()
Zaten regliden önce bu kaset testler çıkartmıyor hassiyetleir yüksek değil beta çok yükselmişse anca gösteriyorYarın falan test alıp koyıyım ben eve aşkım en iyisi![]()
Ama aaaa nasip be çok üzülmemek lazım Allah buyuk açtım eğlenceli müzikler ev temizliyorum benim üzüntü bu kadarZaten regliden önce bu kaset testler çıkartmıyor hassiyetleir yüksek değil beta çok yükselmişse anca gösteriyor
Ohh miss :)Ama aaaa nasip be çok üzülmemek lazım Allah buyuk açtım eğlenceli müzikler ev temizliyorum benim üzüntü bu kadar![]()
Yapma yapma regl bekle beraber bekleyelim sonra üzülüyozBen 13’üne kadar hiçbir şey yapmıcam
Umudum kalmadı yaYapma yapma regl bekle beraber bekleyelim sonra üzülüyoz![]()
Burdayız 13 ünü bekliyorum son 4Kızlarr sabrınız ne durumda bugün de bitcek yarın öbür gün buralarda mıyız
Evet kızlar ya psikolojimizi bozup duruyoruz.Burdayız 13 ünü bekliyorum son 4![]()