Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Kuzum benim 2.cocuk için deneme.Aslında bunu yanlıs anlama 2. Yi denemeyenler anlayamıyor aman. Nolcak bi cocugun var dyorlar. senin ilk mi bilmiyorum ama ilki Gibi hatta daha cok isteniyor belki de. 7,8dir deniyorum arttık bir sorun olduğunu net düşünüyorum yoksa da en azından derim ki rabbim yazmamış . Bunun ferahlığı olur smdı eşimde bşsey çıkarsa dıyecegm ki bundanmıss. Bazen iç sesim ne yalan söyleyeyim bişey çıksa da tedavi olunsa diyor kendimi sorgulamayı bıraksam.
Bir kaç ay böyle devam edecegım yne olmazsa suan kendı evimde deglm yani yine evim ama 2. Evimiz guneydoguda. Diğeri batıda asıl evimiz. Burada malesef cok kapsamlı degıl hersey. Yazın asıl evime gidince 3ay orda vaktim olacak bol bol rahım flmı vs. Buyuzden bize yaza dek zaman var.
Anlıyorum evet 2. veya bir sonraki çocuk denemesi de en az ilk çocuk kadar istekli oluyormuş diye duydum bende. Umarım tez zamanda olur. Bende de ilk bebek olacak ama bundan önce 4 bebeğimi kaybettim biraz durumlar travmatik. Zaten terapiye gidiyorum

Sanırım değil ya kendi çizgisi gibi

Eklentiler

• IMG_20250209_125045_665.webp
    IMG_20250209_125045_665.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 38
Anlıyorum evet 2. veya bir sonraki çocuk denemesi de en az ilk çocuk kadar istekli oluyormuş diye duydum bende. Umarım tez zamanda olur. Bende de ilk bebek olacak ama bundan önce 4 bebeğimi kaybettim biraz durumlar travmatik. Zaten terapiye gidiyorum
Çok geçmiş olsun ben de iki kere kaybettim cok zor bi duygu az cok anlayabiliyorum

Back