Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Kızlar kendinize işkence etmeyin azıcık daha sabredin. Daha erken negatif çıkarsa yine üzüleceksiniz biraz daha sabredin sonra test yaparsınız 😇

Kızlar kendinize işkence etmeyin azıcık daha sabredin. Daha erken negatif çıkarsa yine üzüleceksiniz biraz daha sabredin sonra test yaparsınız 😇
Aslında haklısın ama umut işte şeytan dürtüyor yap yap diye hahahaha 3 tane testim var yarın da kullanayım 1 tanesini olmadı Salı günü tekrarlarım ahahahaa

Aslında haklısın ama umut işte şeytan dürtüyor yap yap diye hahahaha 3 tane testim var yarın da kullanayım 1 tanesini olmadı Salı günü tekrarlarım ahahahaa
🤭🤭 iyi bakalım ama negatif çıkarsa üzülme sonra daha vakit var.
Benim son 2 gün regli gününe 😳 ama kaç gündür regli olacak gibi ağrım var ilk defa böyle oluyorum. Regli mi olacağım bebek mi var anlayamıyorum

🤭🤭 iyi bakalım ama negatif çıkarsa üzülme sonra daha vakit var.
Benim son 2 gün regli gününe 😳 ama kaç gündür regli olacak gibi ağrım var ilk defa böyle oluyorum. Regli mi olacağım bebek mi var anlayamıyorum
inşallah bebiştirrrrrr🌸🌸 üzülmek yokkkk regl olana kadar umut vardır Rabbim bu topiğe gelen herkese nasip etsinnnnn🤲

Bence de ya ama 3 gün kalmış oluyo yarın. Çıkmaz mı?
Benim bir öncekinde 3 gün kala çok çok silik çıkmıştı hemen kan verdim beta 11.89du yani azıcık daha düşük olsa çıkmayacaktı. Erken olduğu için belli olmaz gene. Ama beta yükseldiyse çıkadabilir tabi ki 😇

Kızlar 21inde hsg çekildim 1 hafta yasak dedi doktor sonraki hafta yani 28den itibaren baya değerlendirdik ara ara sağ kasık batmalarım oluyor normalde hiç olmazdı 12si regl bekliyorum ama çok heyecanlıyım var mı çevrenizde veya sizde böyle durum yaşayan

Günaydın arkadaşlar. Ben yaptım bu sabah terrrrtemiizz bir negatifle karşınızdayım 😬 ama pes etmek yok, 13.ne kadar devam edicem. Zira benim yumurtlamamdan daha 9 gün geçti. Yine olmazsa da canım sağolsun. Bir sonrakinde olur. Bu süreci sizinle yönetmek (yönetememek 😆) çok güzeldi. İyi ki varsınız.
Gerçi final konuşması için erken ama...

Eklentiler

• 20250209_071916.jpg
    20250209_071916.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın arkadaşlar. Ben yaptım bu sabah terrrrtemiizz bir negatifle karşınızdayım 😬 ama pes etmek yok, 13.ne kadar devam edicem. Zira benim yumurtlamamdan daha 9 gün geçti. Yine olmazsa da canım sağolsun. Bir sonrakinde olur. Bu süreci sizinle yönetmek (yönetememek 😆) çok güzeldi. İyi ki varsınız.
Gerçi final konuşması için erken ama...
Daha çok erkenn her şey değişebilir arkadaşım 2 aylık hamileydi ne testte ne kanda çıkmıştır az sabır 13 ünde gelin tekrar yapalım ben de 13 ünü bekliyorum

Kızlar 21inde hsg çekildim 1 hafta yasak dedi doktor sonraki hafta yani 28den itibaren baya değerlendirdik ara ara sağ kasık batmalarım oluyor normalde hiç olmazdı 12si regl bekliyorum ama çok heyecanlıyım var mı çevrenizde veya sizde böyle durum yaşayan
Bir hafta ilişki yasaksa nasıl yumurtlamaya denk geldi? Mesela bana bir hafta yasak deseler benim yumurtlama kaçar Sen kaçıncı gün yumurtluyorsun canım Çünkü benim HSG yapılsa 9 gün yapılabilir 8 gün sürüyor adetm. Bu arada nasıl çektirdin anestezili mi anestezi siz mi acı falan oldu mu Ben anestezili asla istemiyorum ama acsını da merak ediyorum

Back