- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Ben de 13 ünde test yapacağım regl olmazsam.. beraber bekleyelimAman saldım kızlar ya 13’ünde test yaparım belirti de aramıcam
Kaçamam aşkım ya öğlen 1 gibi anca verebilirimCanım evet belli olur ay çok heyecanlı. Sabah veremez misin bir boşluk kaçıp
İnşallah pozitif görursun kuzum inşallah. Evde testlerin var mı? Artık normal testlerde de ckar kı yarn 3 kalmıyor muKaçamam aşkım ya öğlen 1 gibi anca verebilirim
Yap çıkar inşallahKızlar yarın ben sabah ilk idrarla yapayım mı yaaaa12. Gün oluyor
12. Gün de doğru sonucu alırım umarım pozitifi görürüümmm lütfen göreyimmm artkkkkkkYap çıkar inşallah
İnşallah görürsünüz12. Gün de doğru sonucu alırım umarım pozitifi görürüümmm lütfen göreyimmm artkkkkkk
Amiiiinnİnşallah görürsünüz
Evde iki tane testim var. Dün yaptım negatif çıktı ya tekrar yapasım gelmedi. Biri predictor early diğeri prodoctor. Yapıyım mı yani sence??İnşallah pozitif görursun kuzum inşallah. Evde testlerin var mı? Artık normal testlerde de ckar kı yarn 3 kalmıyor mu
Benim içimden bi his yarın çıkabilir diyor ya bilmiyorum seninle aynı günümüz benim de son 3 tane var yarın sabah ilk idrarla yapıcam, negatif çıkarsa da 4. Günü bekleyeceğim. Zaten beta 10. Günden sonra idrara karışıyormuşEvde iki tane testim var. Dün yaptım negatif çıktı ya tekrar yapasım gelmedi. Biri predictor early diğeri prodoctor. Yapıyım mı yani sence??
Çok kafam karışık ya bilemiyorum direkt kan mı versem diyorum. İdrar testi sinirimi bozuyoBenim içimden bi his yarın çıkabilir diyor ya bilmiyorum seninle aynı günümüz benim de son 3 tane var yarın sabah ilk idrarla yapıcam, negatif çıkarsa da 4. Günü bekleyeceğim. Zaten beta 10. Günden sonra idrara karışıyormuş
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yarın sabah yapıcam diyorum ama sonra birden negatif görmeyi düşünüp sinirlerim bozuluyorÇok kafam karışık ya bilemiyorum direkt kan mı versem diyorum. İdrar testi sinirimi bozuyo
Güzel düşün güzel olsun ya, seninle ilgili içimde pozitifmiş gibi bi his var. Hislerim kuvvetlidir yarın çıkmasa da çıkacak inşallahÇok kafam karışık ya bilemiyorum direkt kan mı versem diyorum. İdrar testi sinirimi bozuyo
Ay kuzum çok sağol inşallah ikimiz de hamileyizdir şu an. Aynı zamanda doğururuzGüzel düşün güzel olsun ya, seninle ilgili içimde pozitifmiş gibi bi his var. Hislerim kuvvetlidir yarın çıkmasa da çıkacak inşallah
Yapalım mı sabah yani canım ne diyosun. Elimde iki test var pazar, pazartesi sabah yapıyım o zaman sen de yap. Pazartesi de kan veririz belki duruma göreSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Yarın sabah yapıcam diyorum ama sonra birden negatif görmeyi düşünüp sinirlerim bozuluyor
inşallah o kadar çok isterim ki, bu günleri de hiç bi zaman unutmam çok duygusalAy kuzum çok sağol inşallah ikimiz de hamileyizdir şu an. Aynı zamanda doğururuz
Yapalım ne kaybederiz ki Rabbim belki yarın sabah bizi mutlu güne başlatır ne dersin :)Yapalım mı sabah yani canım ne diyosun. Elimde iki test var pazar, pazartesi sabah yapıyım o zaman sen de yap. Pazartesi de kan veririz belki duruma göre
Valla ümidimi kestim aslında ama böyle adet olacak gibi sancılar girince bi anda dedm acaba erken mi yaptım yanıldım mı diyeCanım belirtiye takılma derim adet öncesi regl belırtılerı genelde. Sen bebek var mı yok mu ona takıldaha dun cıkmamıs olma ihtimali de normal. Bir kaç gün bekle derim test alırsın duruma göre kan. Cok kafana takıyorsun taktık a vücudunu dınlersin
Bilmiyorum ki hayırlısı bakalmOlabilir canım belki geç döllendi
Ay inşallah kuzum tamam sabah yapalımYapalım ne kaybederiz ki Rabbim belki yarın sabah bizi mutlu güne başlatır ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?