Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Eklentiler

• 1000117121.jpg
    1000117121.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 42
İlk denemem bu olacak bebeği hshshh
2.cocuguma denemeler yapıyoruz sen
Bizim de bu ay ilk denememiz canım başka çocuğumuz yok. Aslında biz düşünmüyorduk daha 1.5 yıllık evliyiz ama bende çikolata kisti var ve amh düşüklüğü olduğunu tespit edince doktorum geç kalmayın dedi. Geçen ay letu kullandım yumurtam çok güzel büyümüş ve çatlamış. Günleri de değerlendirdik bakalım inşallah olur. Aralıkta da hsg çektirmiştim tüplerim açıktı

Hadi bizim de öyledir inşallah ama ben kızımı çok net 1hafta önceden ogrendiğim için bu da cıkcak gb hissedip bakıyorum🤣
İnşallah çıkar ama çıkmazsa da endişe etme bizzat yaşadığım şey çünkü 🤭

Bizim de bu ay ilk denememiz canım başka çocuğumuz yok. Aslında biz düşünmüyorduk daha 1.5 yıllık evliyiz ama bende çikolata kisti var ve amh düşüklüğü olduğunu tespit edince doktorum geç kalmayın dedi. Geçen ay letu kullandım yumurtam çok güzel büyümüş ve çatlamış. Günleri de değerlendirdik bakalım inşallah olur. Aralıkta da hsg çektirmiştim tüplerim açıktı
İnş olacak Allah çok büyük

Ben de yarın ilk idrarla deneyeceğim ya çıkarsa çıkar, gerçekten ev süpürürken bile tripteyim bi şey olmasın diye
Yavrum 9 ay o çocuğu taşıyacaksın varsa da sürekli yatamazsın ki. Riskli nir hamilelik olmadığı sürece normal yaşantına devam edeceksin panik yapma :)

Back