- 11 Ağustos 2018
- 564
- 730
- 103
- 34
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
Ben de çok stres yaptım yineAma negatif çıkar gitsemde sabah test yaptım psrodoctor 6 gün var adetime bişey çıkmadı. Ama kötüleşirsem gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok stres yaptım yineAma negatif çıkar gitsemde sabah test yaptım psrodoctor 6 gün var adetime bişey çıkmadı. Ama kötüleşirsem gidicem
Yapmayınn yapmamak elde değil biliyorum ama sizin kaç gün varBen de çok stres yaptım yine
9 var yarın 8Yapmayınn yapmamak elde değil biliyorum ama sizin kaç gün var
Yaa kuşburnu demle iç bol bol. Birde Zencefil Limon bal. Bende de kaç gündür boğaz ağrısı var Tylolhot içmem lazım ama iki arada bir derede kaldımmKızlar varsada bişey olur mu? İlaçsız mümkün değil iyileşemicem dahada kötüye gidiyorum yoksa
Bilmiyorum esma ya dün yaptığımız test beni kötü etkiledi sanırım. Eşime kan versek mi dedim o da erken olduğunu düşünüyor.Ben de yarın sabah ya da pazartesi sabah yapacağım
Evet bende bunda çıkmaz heralde dedim ama göz arıyor illa bişilerCanm laboquıck de ckmaz bence kurumadır o. Gecen ay 2 testte kuruma verdi benm hem de cok netti karartmadan![]()
Psikolojimiz bozuldu toplucaEvet bende bunda çıkmaz heralde dedim ama göz arıyor illa bişiler![]()
Kesinlukle ama pişman değilum aklım hala almadığım erken gebelik testlerindePsikolojimiz bozuldu topluca![]()
Siz yine iyisiniz adetime 11 gün varkenden veri 6 test yaptımKesinlukle ama pişman değilum aklım hala almadığım erken gebelik testlerinde![]()
ahahaha böyle devam ederiz son güne kadarSiz yine iyisiniz adetime 11 gün varkenden veri 6 test yaptımşu an 9 var
![]()
Bugün de yaptim bakahahaha böyle devam ederiz son güne kadar![]()
Ah be kuzum stres yapmıyo musun sonradan yaBugün de yaptim bak![]()
Yooo alıştım artık hdbdbhdAh be kuzum stres yapmıyo musun sonradan ya
Ne zamandır deniyorsunuzYooo alıştım artık hdbdbhd
İlk denemem bu olacak bebeği hshshhNe zamandır deniyorsunuz
Bizim de bu ay ilk denememiz canım başka çocuğumuz yok. Aslında biz düşünmüyorduk daha 1.5 yıllık evliyiz ama bende çikolata kisti var ve amh düşüklüğü olduğunu tespit edince doktorum geç kalmayın dedi. Geçen ay letu kullandım yumurtam çok güzel büyümüş ve çatlamış. Günleri de değerlendirdik bakalım inşallah olur. Aralıkta da hsg çektirmiştim tüplerim açıktıİlk denemem bu olacak bebeği hshshh
2.cocuguma denemeler yapıyoruz sen
İnşallah çıkar ama çıkmazsa da endişe etme bizzat yaşadığım şey çünküHadi bizim de öyledir inşallah ama ben kızımı çok net 1hafta önceden ogrendiğim için bu da cıkcak gb hissedip bakıyorum![]()
İnş olacak Allah çok büyükBizim de bu ay ilk denememiz canım başka çocuğumuz yok. Aslında biz düşünmüyorduk daha 1.5 yıllık evliyiz ama bende çikolata kisti var ve amh düşüklüğü olduğunu tespit edince doktorum geç kalmayın dedi. Geçen ay letu kullandım yumurtam çok güzel büyümüş ve çatlamış. Günleri de değerlendirdik bakalım inşallah olur. Aralıkta da hsg çektirmiştim tüplerim açıktı
Ben de yarın ilk idrarla deneyeceğim ya çıkarsa çıkar, gerçekten ev süpürürken bile tripteyim bi şey olmasın diyeİnşallah çıkar ama çıkmazsa da endişe etme bizzat yaşadığım şey çünkü![]()
Yavrum 9 ay o çocuğu taşıyacaksın varsa da sürekli yatamazsın ki. Riskli nir hamilelik olmadığı sürece normal yaşantına devam edeceksin panik yapma :)Ben de yarın ilk idrarla deneyeceğim ya çıkarsa çıkar, gerçekten ev süpürürken bile tripteyim bi şey olmasın diye